Bildirim
FX 6300 ve R9 380 4GB sistem kasıyor
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kasması gerçekten çok normal sebebleri
1- r9 380 in seviyesi intelden i5 4590 amd den em az fx 8320 dir amd işlemciyi soğutmak zordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ha bide eğer onlar 90fps alıyosa sorun bf4 te bf4 optimizasyonu çok kötü bi oyundu
adam 90 fps oynuyor biz 40-50lerde sürünüyoz -
https://www.youtube.com/watch?v=YvGxOSJFtrk böyle bi kasma oluyor -
kasanız ne ve kasa fanı varmı varsa kactane -
everestin güzel bi kasası modelini bilmiyom 3 tanede fan var önde arkada altta sıkıntı odegil bence. bide şöyle oldu ben pcyi aldıgımda harddisk degişmedi win 8.1 kuruluydu bf4de ona kuruluydu bf4dü D ye attım pcyi win7 ye çevirdim bf4ü oynamaya devam ettim onla alakalı olabilirmi aptallaşmış gibi oyun sanki -
http://www.playclaw.com/download.php bunu cekin oyunu acın bunu calıstırın fps duserken bakın işlemci ve ekran kartı sıcaklıgı kac
evrest pek onerilmez oda var
kasanın linkini atın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trefetr -- 28 Aralık 2015; 23:30:52 > -
işlemciye yapabildiğin kadar oc yap -
işlemciye yapabildiğin kadar oc yap -
@patren kanka ben hiç anlamıyomki o işlerden aslında işlemcinin gücü 3.5 internette 4.5 aşagıya kullanan yok napıcam valla kaldım ortada istanbulda varmı bildigin biyer parasıyla oc yapıcak -
Zamanında Fx-4100 ve Fx-8320 kullandım oc olmadıktan sonra stok fanla bile soğutmada hiçbir sorunları yoktu. Amd ısınır efsaneleri çok eskidendi -
quote:
Orijinalden alıntı: marduk8831
Ha bide eğer onlar 90fps alıyosa sorun bf4 te bf4 optimizasyonu çok kötü bi oyundu
Salla salla.r9 380in karşlığı i5 4590mış vay anasını...
Bf4ün optimizasyonu kötü filan da değil.
O anakart kötü olduğundan çarpan düşürüyor olabilir. -
anakart zayif ve carpan dusuruyor olabilir. en az 970 cipsetli bir anakart ile kullanildiginda fx6300 sizin isinizi rahatlikla gorecegini soyleyebilirim. gigabyte 970-ud3p tavsiye ederim uygun fiyata bulabilirseniz tum sorunlariniz cozulur. ben ayni anakart ile fx8320 yi 4,6 ghz de 2 yil boyunca sorunsuz kullandim. herhangi bir isinma, çarpan dusmesi ve performans sorunu yasamadim.
lakin sizin suanki anakartinizda fx6100 ile bile sorunlar yasadim ve bir turlu memnun olmadim. o anakarta en fazla x3 450 gibi bir islemci takilmalidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhforumhakan -- 29 Aralık 2015; 10:35:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
islemci yetmiyor, sorun bu. Cozunurluk dusurmeyi dene, grafikleri kismana ragmen performansin cok da artmadigini goreceksin, cunku islemci yetmiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram en az 8 GB olması lazım normal ram kart ram'inden bahsetmiyorum , Driver'ın da stabil sürüm olması gerek ve FX6300 darboğaz yapabiliyor olabilir. -
arkadaşlar işlemci yetmiyor falan degil adamlar oynuyor diyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=buRYuvTKM60 alın bakın. Anakarttan mı yapıyor acaba bide oyun win8e kuruluydu ordan win7ye attım o sorun yapıyor olabilirmi ? -
Islemciniz ve ekran kartina yeterli tek sorun anakartinizin 970 chipset olmamasidir. Anakartinizi degistirirseniz islemciden daha iyi verim alirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 29 Aralık 2015; 17:42:05 >
İşlemci yetersiz.
phenomII zamaninda bile kotu olan 760g anakartla fx islemciden performans mi alinir tabi islemci yetmez anakart çöp ötesi.
Benzer içerikler
- gpu 100 kullanıyor
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- nvidia txaa nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- nvidia g sync açma
- fsr 3.1
- rtx 50 serisi
- gpu ekran kartı mıdır
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- amd boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X