Şimdi Ara

FX 6300 ve R9 380 4GB sistem kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ANAKART: M5A78L-M EKRAN KARTI: R9 380 4G GAMING AMD İŞLEMCİ: FX 6300 AMD
    Sistem var ama BF4 de 45 fps alıyom bu niye böyle çözemedim internette millet aynı sistemle 90fps sabit oynuyor ?

• Kasması gerçekten çok normal sebebleri
    1- r9 380 in seviyesi intelden i5 4590 amd den em az fx 8320 dir amd işlemciyi soğutmak zordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bide eğer onlar 90fps alıyosa sorun bf4 te bf4 optimizasyonu çok kötü bi oyundu

• adam 90 fps oynuyor biz 40-50lerde sürünüyoz
  • kasanız ne ve kasa fanı varmı varsa kactane
  • everestin güzel bi kasası modelini bilmiyom 3 tanede fan var önde arkada altta sıkıntı odegil bence. bide şöyle oldu ben pcyi aldıgımda harddisk degişmedi win 8.1 kuruluydu bf4de ona kuruluydu bf4dü D ye attım pcyi win7 ye çevirdim bf4ü oynamaya devam ettim onla alakalı olabilirmi aptallaşmış gibi oyun sanki
  • http://www.playclaw.com/download.php bunu cekin oyunu acın bunu calıstırın fps duserken bakın işlemci ve ekran kartı sıcaklıgı kac

evrest pek onerilmez oda var

kasanın linkini atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trefetr -- 28 Aralık 2015; 23:30:52 >
  • Doktorunyo D kullanıcısına yanıt
    işlemciye yapabildiğin kadar oc yap
    işlemciye yapabildiğin kadar oc yap
  • @patren kanka ben hiç anlamıyomki o işlerden aslında işlemcinin gücü 3.5 internette 4.5 aşagıya kullanan yok napıcam valla kaldım ortada istanbulda varmı bildigin biyer parasıyla oc yapıcak
  • marduk8831 M kullanıcısına yanıt
    Zamanında Fx-4100 ve Fx-8320 kullandım oc olmadıktan sonra stok fanla bile soğutmada hiçbir sorunları yoktu. Amd ısınır efsaneleri çok eskidendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk8831

Ha bide eğer onlar 90fps alıyosa sorun bf4 te bf4 optimizasyonu çok kötü bi oyundu

Salla salla.r9 380in karşlığı i5 4590mış vay anasını...

Bf4ün optimizasyonu kötü filan da değil.

O anakart kötü olduğundan çarpan düşürüyor olabilir.
  • anakart zayif ve carpan dusuruyor olabilir. en az 970 cipsetli bir anakart ile kullanildiginda fx6300 sizin isinizi rahatlikla gorecegini soyleyebilirim. gigabyte 970-ud3p tavsiye ederim uygun fiyata bulabilirseniz tum sorunlariniz cozulur. ben ayni anakart ile fx8320 yi 4,6 ghz de 2 yil boyunca sorunsuz kullandim. herhangi bir isinma, çarpan dusmesi ve performans sorunu yasamadim.

lakin sizin suanki anakartinizda fx6100 ile bile sorunlar yasadim ve bir turlu memnun olmadim. o anakarta en fazla x3 450 gibi bir islemci takilmalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhforumhakan -- 29 Aralık 2015; 10:35:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • islemci yetmiyor, sorun bu. Cozunurluk dusurmeyi dene, grafikleri kismana ragmen performansin cok da artmadigini goreceksin, cunku islemci yetmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram en az 8 GB olması lazım normal ram kart ram'inden bahsetmiyorum , Driver'ın da stabil sürüm olması gerek ve FX6300 darboğaz yapabiliyor olabilir.
  • arkadaşlar işlemci yetmiyor falan degil adamlar oynuyor diyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=buRYuvTKM60 alın bakın. Anakarttan mı yapıyor acaba bide oyun win8e kuruluydu ordan win7ye attım o sorun yapıyor olabilirmi ?
    Islemciniz ve ekran kartina yeterli tek sorun anakartinizin 970 chipset olmamasidir. Anakartinizi degistirirseniz islemciden daha iyi verim alirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 29 Aralık 2015; 17:42:05 >
  • İşlemci yetersiz.

• phenomII zamaninda bile kotu olan 760g anakartla fx islemciden performans mi alinir tabi islemci yetmez anakart çöp ötesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.