Şimdi Ara

FX 6350 ile gtx 960 uyumlu olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığında sorduğum gibi fx 6350 işlemci ile gtx 960 satın alırsam darboğaz olur mu ?

• olmaz
  • KuZGuN2 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sorun yaşamazsın gayet uyumlu
    uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

uyumlu
    cevaplar için teşekkürler
  • olmaz kardeşim.
    Bazı oyunlarda darboğaz sorunu yaşayabilirsin belki ama genel itibariyle pek sıkıntı çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

Bazı oyunlarda darboğaz sorunu yaşayabilirsin belki ama genel itibariyle pek sıkıntı çıkarmaz

örneğin gta v gibi aaa oyunlarda darboğaz olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuZGuN2 -- 9 Mayıs 2015; 20:26:41 >
    gta 5 işlemciyi baya kullanan bir oyun sıkıntı olabilir online oyunlarda da sıknıtı çıkarabilir şuan çıkarmasa bile artık güncelliğini kaybetti önümüzdeki oyunları oynamak için tercih edilebilcek işlemci değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

gta 5 işlemciyi baya kullanan bir oyun sıkıntı olabilir online oyunlarda da sıknıtı çıkarabilir şuan çıkarmasa bile artık güncelliğini kaybetti önümüzdeki oyunları oynamak için tercih edilebilcek işlemci değil

teşekkürler cevap için. ne tavsiye edersiniz peki ?
    eğer anakart elinizde yoksa intel bir sistem öneririm ama anakart varsa eğer fx 8320 alıp yanınada r9 280 alınabilir eğer bütçe elveriyorsa yanına yine gtx 960 yada r9 280x almak daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiksSnow

eğer anakart elinizde yoksa intel bir sistem öneririm ama anakart varsa eğer fx 8320 alıp yanınada r9 280 alınabilir eğer bütçe elveriyorsa yanına yine gtx 960 yada r9 280x almak daha iyi olur
    GTA 5'i pek kafaya takma derim neden dersen forumda şimdiye kadar iki 4670K birde 3570K darboğaz yapıyor diyen kullanıcılar gördüm, FX6350 önermem ben FX6300 veya FX8300 daha iyi seçenekler bu işlemciden.
  • Bende 290x ve 4690k kullananla görüştüm oda cpu ussage'ın %100 altına düşmediğinden şikayetçiydi... Gta v'in kendine gelmesi gerek daha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 9 Mayıs 2015; 22:07:12 >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Nasıl oyun yaptılarsa işlemci yetmiyor, Tam bir para tuzağı işte
  • Oyunu o kadar beklettiler bide düzgün çıkarıcaz diye... Lowda oynayan oynuyor ultrada millet can çekişiyor
  • Hocam uyumlu olur ama 8320 + r9 285 gibi ikili tercih edebilirsiniz
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Benim için sorun yok fakat bu oyun için sistem toplayanlar var umarım zamanla düzelir biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Benim için sorun yok fakat bu oyun için sistem toplayanlar var umarım zamanla düzelir biraz daha
    Sorun GTA V ise oyunda küçük sıkıntılar mevcut acayip cpu usage yiyor. 2 sebep saptanmış şimdiye kadar birincisi oyundaki custom radio'yu kullanmak diğeri de oyun çalıştıktan bir 10 dk sonra mdm.exe diye bir uygulama gözüküyormuş görev yöneticisinde o da cpu usage'ı yukarı çekiyormuş.. Bende bu iki çözüm de işe yaramadı. Gerçi son zamanlarda pek %100 e vurmuyor zaten ara sıra yapıyordu fakat cpu usage şehirde dolanırken hep 80-90 arası.. Diğer hiçbir oyunda görmedim böyle bir sıkıntı henüz..

• Yetse bile 1-2 seneye sıkıntı çıkması muhtemel biraz daha para koyup rahat et bence
  • Gta 5 de hicbir sıkıntı yasanmaz kendim kullanıyorum videolar incelenebilir cpu kullanımı olarak cogu i5 ve i7 den daha az kullanımı var oyunlarda % olarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.