Şimdi Ara

FX 8120 sistemde FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. 3 sene once pc toplamıştım. fx8120. gtx 560 ti twin frozr ii. 8gb ram 1600mhz. 750w 80+. felan filan. şimdi ben bunu baya kullandım sorunsuz. ben buna overclock da yaptım. cok bilmiyordum. garantiside bitti diye kurcaladım. sonra eski haline geri aldım felan. sorunsuz kullanmaya devam ettim. sonra h1z1 diye bi oyun aldım. fps cok kotu . sonra bi baktım ekrankartının fanın teki dönmüyor ısınıyo felan. o fanı kestim. elimdeki bi işlemcı fanını ona uydurdum oldu veya olmadı neyse. baktım fps hala aynı. bende dedim gidim yeni parçalar alim yenilim pc yi. yeni samsung 850 evo aldım. yeni 990xa ud3 r5 anakart aldım. yeni sapphire r9 380x aldım. 0 dan format attım herşeyi baştan kurdum. ama fps hala aynı . hatta birde donma sorunu cıktı. fps arttı eyvallah ama stabil deil. oyun takılıyo gibi devamlı ama. hiçbir ayar düzeltmedi. bida işlemciye overclock yaptım. 4.1 ghz yaptım. sadece 2 ayarı değiştirerek overclok yapıyorum cok bilgim yok. sistem stabil ama. aidata64 testlerinde stabil gozukuyo. neyse overclok yapmama ramen işlemciye. hala donmalar yaşıyorum. güç kaynagını değiştirmedim işlemciyi değiştirmedim rami değiştirmedim bide monutoru deiştirmedim 1440x900. sorun nedir arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awayhome -- 3 Şubat 2016; 2:27:53 >

• awayhome kullanıcısına yanıt
    sorun işlemcide diğerlerini değil işlemciyi değiştirseydin daha iyi olurdu aynı işlemciyi kullandım benzer sorunlardan garantiye gönderdim 8320 göndermişlerdi yerine ama garanti bitmiş artık yapacak bişey yok fx-8300-8320 veya 8350'ye geçebilirsen iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 5600 Isınma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.