Şimdi Ara

Fx 8300 mu i3 6100 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    i3'lü sçenek daha iyi hocam. Pes 2017 ve Knight Online rahat oynatır. Aslıdna arada 200 TL. gibi bir fark olmasa H270 Gaming M3 alın diyeceğim ama aradaki fark fazla biraz. Stoklarında H720M Bazooka olsa o da olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    sagol hocam.

Gaming m3u tercih etmemin sebebi ses yongasi alc1150. Tabi bazooka ile cok farki olmasa da m3u tercih ediyorum. Onunda fiyatlarina bakiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenDeliyim B kullanıcısına yanıt
    270 chipset dememin sebebi; direk KabyLake uyumlu geliyorlar. Eğer ileride KabyLake işlemci alırsanız, sonradan herhangi bir BIOS güncellemesi yapmanız gerekmez. 170 chipsetlerde KabyLake uyumu için BIOS güncellemesi var o güncelleme ile yine KabyLake kullanabiliyorsunuz tabi sıkıntı yok. Bu arada Gaming M3 tercih etmeniz iyi olmuş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 20 Ocak 2017; 2:17:58 >
  • fx 8300
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Anladim.hocam. Gonul isterki 270 olsuj ama :D 200 lira cok. 100 lira icin gaming proya dusurmek istemedim anakarti. Peki bir sey daha sorsam.sizce asus pro gaming mi m3 mu?

• oyun için ise ikiside değil. g4620 tavsiye ederim
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Hocam okul tatile girdi surada 20 gun vaktim var. Evde canim sıkılıyor bos bos. Bir sistem olsaydi bu kadar acele etmezdim.

G4620 1 aya anca gelir bilsem 10 gune gelecegini beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenDeliyim

Hocam okul tatile girdi surada 20 gun vaktim var. Evde canim sıkılıyor bos bos. Bir sistem olsaydi bu kadar acele etmezdim.

G4620 1 aya anca gelir bilsem 10 gune gelecegini beklerim.

aynı benim kafadansın. yalnız ben aceleye getirdim pekte memnun kalamadım. yinede sen bilirsin. şimdi alacaksan i3 6100 al.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    6100den mi? Eee bu islemciye t6400den gecicem. Bence beni yeterince memnun edecektir :D

Pro Gaming hangi modeli ama? B150 Pro Gaming Aura ise olur. Ama 100 TL.ndan fazla fark çıkıyor. H170 Pro Gaming te olur ama onda indirim bile yok. Fark 200 TL.na çıkıyor. H170 Gaming M3 kalsın iyidr.

Ayriyetten G4620 piyasada satışta yok olsa tercih edilebilirdi. i3 6100 ile aynı değerde hatta bazı oyunlarda 1-2 fps fazla alıyor oyun testlerine göre. i3 7100 iseG4620'den 2-3 fps fazla alıyor oyunlarda testlere göre. Eğer 37 TL. fazla verebilirim diyorsanız i3 7100 alın daha iyi olacaktır.http://www.hepsiburada.com/intel-kaby-lake-core-i3-7100-3-9ghz-3mb-cache-lga1151-islemci-p-HBV000003255S?magaza=Hepsiburada

Bu sorduğun sorunun yanıtını vermedik mi bütün konu ? Tekrar aynı soruyu soruyorsun.

yanlış olmuş. işlemci gayet iyi. zaten ne alacağımı biliyordum işlemciden, beklentimi karşıladı i3 6100.

benim memnun kalamama sebebim herşeyi aceleye getirmiş olmamdan kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.