Şimdi Ara

FX 8350 Fan sesi..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanboyluğa gerek yok. Butcen dusukse AMD, yuksekse INTEL. Bunun baska aciklamasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Fanboyluğa gerek yok. Butcen dusukse AMD, yuksekse INTEL. Bunun baska aciklamasi yok.

Katılmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

Fx 8350 işlemci aldım ve bazı parcalarıda gegiştirdim. Bilgisayar cidden cok hoş oldu fakat işlemciden cok fazla ses geliyo evdeki elektirik süpergesi daha sessiz desem yeridir. Bendemi bi hata var bu sesi nası giderebilirim.

o işlemciyi stok fan ile kullanıyorsan hata yapıyorsun demektir 50 veya 100 tl arası cpu soğutucuları hava soğutma çok sessizler ve işlemcin ısınmaz yük altında tabi o.c çekecek isen sıvı soğutmaya geçmeni tavsiye ederim.
  • Chrome açıkken işlemcimi kasar belleklermi ?

Test atın demiş arkadaş ama ? (chrome hangi tet programı atsana linkini)

Heryerde fanboyluk yapıp duruyosun, boş mesjalarla insanları oyalamaktan başka bişeye yaradığınız yok forumda.

Cahilliklerin en kötüsü bişey bildiğine dair diretip aslında hiç bişey bilmediğinin farkında olmamaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamTeli

Chrome açıkken işlemcimi kasar belleklermi ?

Test atın demiş arkadaş ama ? (chrome hangi tet programı atsana linkini)

Heryerde fanboyluk yapıp duruyosun, boş mesjalarla insanları oyalamaktan başka bişeye yaradığınız yok forumda.

Cahilliklerin en kötüsü bişey bildiğine dair diretip aslında hiç bişey bilmediğinin farkında olmamaktır.

• he he rezilliklerine gülüyor he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamTeli

he he rezilliklerine gülüyor he he

imzaya baktımda hiç şaşırmadım

kardeş gocunma boşuna bak işine hadi
  • Tanrı Türkü fanboylardan korusun. fx serisi stok fanda ses yapmıyor demek fanboyluğun ötesinde amd yandaşlığı demek.tamam kısıtlı bütçelerden dolayı en iyi f/p tercihi fx-6300 veya 8320. ama stok fanlarının oyunlarda çıkardığı ses insanı deli eder.yapmayın artık şunu.işlemciyi savuncam diye komik duruma düşmeyin.
  • Gocunma fln yok canım

Sizi susturmak boynumuzun borcu olsun.

Bu arada chrome stress test programını bulamadım, onu deneyemedim nettede bulamadım, bi ara atarsın

https://store.donanimhaber.com/6a/72/d0/6a72d0fb40c4546f1e8066e1146b3346.jpg

https://store.donanimhaber.com/57/13/f0/5713f0454129c73bea173a2e49374d6c.png

https://store.donanimhaber.com/cd/b1/aa/cdb1aa51ea701e50672bb983632dbd26.jpg

https://store.donanimhaber.com/bf/60/2d/bf602d13cdea1ee7a1cc3613cb64c253.png

İntelin son nesil işlemcilerini toplayıp hepsinin ihs altındaki ısı pastalarını değiştirdiğin gün, sende belki hayal olan ısı değerlerine ulaşırsın..

Dip not; Sadece hakedilen cevabı vermek için bu üslübu kullanmışımdır, vakit kaybı, ama belki biraz susarlarda kafa dinleriz, olgun insanlardan oluşan hiç bi intel yada amd kullanıcısını sinirlendirmek yada kavga çıkartmak için açılmamıştır

Teşekkürler.

FX 8350 Fan sesi..! FX 8350 Fan sesi..! FX 8350 Fan sesi..! FX 8350 Fan sesi..!

• quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

Tanrı Türkü fanboylardan korusun. fx serisi stok fanda ses yapmıyor demek fanboyluğun ötesinde amd yandaşlığı demek.tamam kısıtlı bütçelerden dolayı en iyi f/p tercihi fx-6300 veya 8320. ama stok fanlarının oyunlarda çıkardığı ses insanı deli eder.yapmayın artık şunu.işlemciyi savuncam diye komik duruma düşmeyin.

bak üstteki andersenden masallar anlatıyor bana üstteki sıcaklık değerlerini görmüyor herhalde 45 bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: creative13

peki madem öyle bana stok fan ile bir test yapıp ss sini atabilir misin pek inanmıyorumda geçenlerde aynı konuda konuşurken bir arkadaş intel işlemcisinin 55-60 dereceye çıktığını söylüyordu

1.5 saatten beri açık 10-20 chrome sekmesi açık sürekli

FX 8350 Fan sesi..!

Adam senden test istemiş sen chrome da şu kadar sekme acık demişsin derece atmışsın şaka bu başka bişe olamaz arkadaşlar.

• Elindeki işlemci sandy olduğu için ısınmıyor sen haswelli stok fanla kullanamassın sıcaklıklar deli eder.Ama sessiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Adam senden test istemiş sen chrome da şu kadar sekme acık demişsin derece atmışsın şaka bu başka bişe olamaz arkadaşlar.

hadi oradan ya benimle ilgili dalga konularına ilk gülen her fırsatta arkamdan çekiştiren adamı kaalemi alacağım gene her zamanki gibi olayı kışkırtma çabaları neymiş şakaymış felan az ötede kıskan hadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Mayıs 2014; 3:31:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

hadi oradan ya benimle ilgili dalga konularına ilk gülen her fırsatta arkamdan çekiştiren adamı kaalemi alacağım

Rezil etmeye devam et kendini anca 15 yaş grubunu toplarsın peşine

Ek olarak herkese duyrulur bundan sonra oc felan yaparsanız işlemcinize chrome da 15 20 sekme acıp test edin işlemciyi baya yoruyormuş

• Ulen duyanda intelin stok fanı hiç ses yapmıyor sanacak, iki işlemciyide stok fanda yüke verin kafa beyin bırakmaz bunun tartışmasını yapmaya gerek yok, intel dahili azot soğutmayla mı geliyor anasını satim.

İyi bir sistem toplamışsanız iyide bir soğutucu almak zorundasınız, bütçesi kısıtlı olan hava soğutma cm evo serileri veya biraz daha arttırıp noctua serisi, bütçe sıkıntısı olmayanda alır sıvı soğutmasını keyfine bakar.

Konuyu açan arkadaşı için söylemiyorum, öyle konular görüyorumki adam 2000-3000 e sistem toplamış ee kardeş soğutucu fanın nerde, gerek yok abi yeaaaa stok fan yeter bize diyor, ölürmüsün öldürürmüsün paket mi yaptırırsın.
  • quote:

quote:

her stok fan belli miktar ses yapar eğer kasanın havalandırması iyiyse çok sorun olmuyor ayrıca kasanın durduğu yerde çıkan sesi etkiliyor

amd 10 liralık stok fandan bile kısmaya çalışıyor anlamadım böyle işi yahu

Amd'nin stock soğutucusu işini çok iyi yapıyor. Sesli ama serin çalıştırıyor. İntel gibi alüminyum yaprak koyup geçmiyor.

• Kullanan kullanmayan herkes yorum yapmış, intel stok fanı ses yapmaz kanısı genel olarak doğrudur amd stok fanına göre kesinlikle daha sessizdir ama intel ısınmaz kavramı kesinlikle yanlış. Hangi soketi ısınır ısınmaz hangi cpu kaç voltaj ister bunu kullanan iyi bilir boş keseden sallamaya gerek yok. 10 sekme chrome açmayla cpu kullanılmıyor yada girip 2 saat oyun oynamayla cpu yorulmuyor. 3-4 sene önceye nazaran forumda işkembeden sallayan sayısı oldukça arttı gördüğüm kadarıyla.

Amd konusuna gelirsek , intel stok fanı daha sessiz amd ye fan almak gerekiyor diye düşünmek her zaman doğru sonucu vermez. Sistemin kullanım amacı ve belirlenen bütçeye göre tercih yapılması gerekiyor. Yoksa aynı mantıktan gidilirse çarpanı açık alınan her intel işlemciyede Oc yapmak gerekir. Oc içinde mutlaka soğutucu lazım olur. Bu sebeple boş boş konuşmaya gerek yok, sistemin gelecekte geliştirilebilir olup olmaması da bu yazdıklarımla beraber büyük etkendir , ona göre düşünülmelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

quote:

quote:

muadili olan intelden 120 tl daha ucuza alıyorsan 26 tlye de bir fan alman sana çok bir şey kaybettirmez ayrıca intel işlemcide kullandım ve ondada stok fan gayet sesliydi

birgün seni misafir edeyim o zaman kasaya kulağını daya ses duyabilirsen 50 lira vereyim hemen

ayrıca 26 liralık fanla sıcaklığı engelleyecebilecekmisin ?

Ben her zaman diyorum Amd alıp 100liraya da fan parasi verecegine intel alip stok fanla rahatça kullanın daha da performansli olarak ama bana kiziyor bazı arkadaşlar

2 3 ay sonra alacaksa eğer 100tl lik soğutma ?

• Adam doğru söylüyor beli bir süre sonra fandan ses gelmeye başlıyor yani stok fanlarla bir yere gidilmez ha inte ha amd

• İnteli bu kadar övmeye ne gerek var. Stokfanla 85 derece gördüm bozulmuştu gitim yeni soğutucu aldım ozqman göreümki stok fanla iş olmaz. Ama sende fazla inteli övüyosun msi övüyosun. Biraz övmesen dikkat etsen zaten gerisi gelir burdaki birçok insan neyin ne olduğunu biliyor zaten sen böyle diyünce fanboy oluyorsun. Benden sana nacizade bir tavsiye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.