Şimdi Ara

FX-8350, fx-8320den daha iyi bir işlemcidir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Donanim cahilligi gordumde bu kadarina pess

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin kafası hangi işlemci ile rahat ediyorsa onu alsın arkadaşım.
    Intel vs AMD veya AMD vs nvidia kavgalarını anlar olduk tamam da, AMD vs AMD nedir yahu.
    Herkes bütçesine gore alışveriş yapsın başkasının tercihini veya düşüncesini irdelemeyi bırakın.

İşlemci tavsiyesi ister biri. Bilenler bildiklerini yazarlar fikir isteyen arkadaşım da okur kendi aklınca tartar yorumları cebine gore alışverişini yapar.
    Bu konuyu silecekmisiniz ne yapacaksınız yeter da.

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Kimin kafası hangi işlemci ile rahat ediyorsa onu alsın arkadaşım.
    Intel vs AMD veya AMD vs nvidia kavgalarını anlar olduk tamam da, AMD vs AMD nedir yahu.
    Herkes bütçesine gore alışveriş yapsın başkasının tercihini veya düşüncesini irdelemeyi bırakın.

İşlemci tavsiyesi ister biri. Bilenler bildiklerini yazarlar fikir isteyen arkadaşım da okur kendi aklınca tartar yorumları cebine gore alışverişini yapar.
    Bu konuyu silecekmisiniz ne yapacaksınız yeter da.

Bencede silinsin.bilgi kirliliginden baskab irsey degil.

• testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Kardesim karisti galiba :)

• ne meraklısınız tartışmaya AMD den mühendis gelse açıklama yapsa ona bile inanmazsınız. o derece dik kafalı insanlar dolanıyor forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 31 Temmuz 2014; 18:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

biz değil demedikki f/p değil sadece

şimdi 8320 mi f/p oluyor.bas oc yi voltajı kökle işlemciyi deli gibi ısıt,200-300 liraya sıvı soğutma al.olur mu şimdi böyle f/p

Hangi 8320ye voltajı kökleyip 4ghz yapıyorsun Bir de hava yetmemiş en az sıvı soğutma h110 lazım demi bu işlem için

edit:Bu arada 45 acp forumda daha eskidir.Kendisini tanımam etmem, avukatlığını yapmam ama haksızlık etmişsin.Birisi 9370 alıp incelemesini yaparsa en tecrübeli mi oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 31 Temmuz 2014; 18:29:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

quote:

şimdi 8320 mi f/p oluyor.bas oc yi voltajı kökle işlemciyi deli gibi ısıt,200-300 liraya sıvı soğutma al.olur mu şimdi böyle f/p

Hangi 8320ye voltajı kökleyip 4ghz yapıyorsun Bir de hava yetmemiş en az sıvı soğutma h110 lazım demi bu işlem için

edit:Bu arada 45 acp forumda daha eskidir.Kendisini tanımam etmem, avukatlığını yapmam ama haksızlık etmişsin.Birisi 9370 alıp incelemesini yaparsa en tecrübeli mi oluyor...

Lafınızı bal ile kesiyorum yalnızca bir mantık hatasını düzeltmek için.

Biri bir işlemci alıp test ettiğinde evet o işlemci hakkında tecrübe sahibi olur ancak işin uzmanı olmaz. Konuya tecrübeli arkadaşlar değil işin uzmanları çağrılmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biri bir işlemci alıp test ettiğinde evet o işlemci hakkında tecrübe sahibi olur ancak işin uzmanı olmaz. Konuya tecrübeli arkadaşlar değil işin uzmanları çağrılmış.

En tecrübeli demiştim aslında, uzman anlamında yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özür dilerim o halde. 2 harfli tek hece ufacık bir kelimeyi bile gözden kacirmamak lazim :)
    cümlenin bütün anlamını değiştirebiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özür dilerim o halde. 2 harfli tek hece ufacık bir kelimeyi bile gözden kacirmamak lazim :)
    cümlenin bütün anlamını değiştirebiliyor.

Estağfurullah özüre gerek yok önemli bir şey değil

• senju gel şu konu başlığını silinsin olarak değiştir.yoksa kafan güzelken açtığın bu konu daha çok uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

9370 aldı diye konunun uzmanı mi olmus 2 gunde dedigin arkadas?sorarlar gecmisi kac gunmus diye.guldurmeyin beni 2007'den beri amd uzmani varsa o da benim.benim çevremdeki 8350 8320 kullanicilarini hayatında gormus mudur acaba?8320 ile 8350 ayni islemcilerdir sadece carpan farki vardir ve ikisi de ayni sekilde max oc olur yani 8350 5 ghz vururken 8320 4.5'ta kalir diye bir şey yok.bu dedigim 8-9 aydir boyle demek ki uretimde bir degisme olmus eskiden kotu olanlari 8320 diye etiketliyorlarmis 4.2 yapip kalan var cunku ama 8-9 aydir alanlar 5 ghz zorluyorlar.8350 kullanan arkadasim 4.7 yapiyor 4.8 cok voltaj istiyor diyor bende de ayni sekilde 8320 ile hadi bunu aciklasin uzman.

http://www.youtube.com/watch?v=zPuM9pXxpNs

:D
    Küçük bir latife :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 1 Ağustos 2014; 1:16:14 >

• quote:

9370 aldı diye konunun uzmanı mi olmus 2 gunde dedigin arkadas?sorarlar gecmisi kac gunmus diye.guldurmeyin beni 2007'den beri amd uzmani varsa o da benim.benim çevremdeki 8350 8320 kullanicilarini hayatında gormus mudur acaba?8320 ile 8350 ayni islemcilerdir sadece carpan farki vardir ve ikisi de ayni sekilde max oc olur yani 8350 5 ghz vururken 8320 4.5'ta kalir diye bir şey yok.bu dedigim 8-9 aydir boyle demek ki uretimde bir degisme olmus eskiden kotu olanlari 8320 diye etiketliyorlarmis 4.2 yapip kalan var cunku ama 8-9 aydir alanlar 5 ghz zorluyorlar.8350 kullanan arkadasim 4.7 yapiyor 4.8 cok voltaj istiyor diyor bende de ayni sekilde 8320 ile hadi bunu aciklasin uzman.

İntel olsun AMD olsun aynı aileden tüm işlemciler ortak üretilir. Aynı waferden çıkar.
    Testlerde standart voltaj vb ile çıkabilecekleri en üst frekansın emniyet payı ile biraz altında etiketlenirler.

Yani ilk çıkan orjinal FX-8350 işlemci Fx-8320 işlemciden daha iyiydi doğal olarak ve daha fazla OC oluyordu.

Ancak son dönemde durum biraz daha farklı. 6300 ve 8320 peynir ekmek gibi satılırken 8350 o kadar satılmıyor.
    Sanırım AMD Phenom II işlemcilerdeki gibi bazı 8350 hızına çıkabilecek modellerini de 8320 olarak etiketleyip satıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 1 Ağustos 2014; 16:32:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

İntel olsun AMD olsun aynı aileden tüm işlemciler ortak üretilir. Aynı waferden çıkar.
    Testlerde standart voltaj vb ile çıkabilecekleri en üst frekansın emniyet payı ile biraz altında etiketlenirler.

Yani ilk çıkan orjinal FX-8350 işlemci Fx-8320 işlemciden daha iyiydi doğal olarak ve daha fazla OC oluyordu.

Ancak son dönemde durum biraz daha farklı. 6300 ve 8320 peynir ekmek gibi satılırken 8350 o kadar satılmıyor.
    Sanırım AMD Phenom II işlemcilerdeki gibi bazı 8350 hızına çıkabilecek modellerini de 8320 olarak etiketleyip satıyor olabilir.

hah hocam iste ben bunu anlatamadim.8320'ler kotu oc oluyordu 4.2 yapana gecmis olsun hayirli olsun deniyordu fakat 9 ay kadar once bu 8320'lere bir hal oldu 5 ghz gosterir oldu millet forumda hatta bu niye istedigim voltajla 4.8 olmuyor 4.7 de kulllanilir mi yahu diyen bile var.8320'lerde bariz bir kalite farki oldu ben de dediginiz gibi dusunuyorum 8320 diye etiketleyip satiyorlar.adilik aslinda bu yaptiklari ama ucuz islemci almak isteyenler icin de bir firsat.

• Klasik AMD numarası bu.

Ama adilik değil. Yani buna adilk dersek indirm yapan mağazalara veya marka ürünü yüksek verip (desa üretimi vuitton gibi) aynı ürünün az markalısını (desanın kendi) ucuza vermek de adilik olur o zaman.
  • quote:

Klasik AMD numarası bu.

Ama adilik değil. Yani buna adilk dersek indirm yapan mağazalara veya marka ürünü yüksek verip (desa üretimi vuitton gibi) aynı ürünün az markalısını (desanın kendi) ucuza vermek de adilik olur o zaman.

kelime secimlerinde pek iyi degilimdir hocam buna ne denir siz soyleyin.adam gidiyor 8350 daha iyi oc olur diye 90-100 lira neyse veriyor ama bilmiyor ki 8320 alsa da tipatip ayni max oc'yi yapacak hatta daha kotu yapan da gordum.ha adam der ben oc yapmayacam 4 ghz isterim ona bir sey demem ama tuketicinin bilincsizligi yuzunden hatta bazen soylesek de inanmiyorlar bir magduriyet durumu var.uc kagit var yani ortada ben biktim forumda bas bas 8320 alin demekten.

• Dostaum FX-8320 işlemci en iyi F/P verirken, o kdar fiyat farkına ve en fazla %5-10 perf farkına bakıp üstelik fena da OC olmadığını bildiği halde alıyorsa ne diyelim.

Hanımla benim eve giren para 7 küsür bin. İstesem I7 de alırdım. Veya FX-8350 de alırdım. Ama F/P dedim ben.

Ha eskiden 8350 işlemci yüksek ihtimalle 4.5 (iyisi 4.7-4.8) 8320 de 4.2 (iyisi 4.4-4.5) görüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 6 Ağustos 2014; 20:29:04 >
  • Konunun basinda bilir kisi muhabbeti olmus ben iki kisi tanirim bu konuda 45 acp ve leon-x hatta bir zamanlar bir arkadas vardi nikini hatirlayamiyorum ama uzun zaman once forumu birakmisti ben 8 yildir uyeyim bu arkadaslar kadar foruma hakki gecen adamlar yoktur her sorduguna cevap verir usenmez yardim ederlerdi oyle bosa atip tutmayin yigidi oldurun ama hakkini verin

• quote:

quote:

Klasik AMD numarası bu.

kelime secimlerinde pek iyi degilimdir hocam buna ne denir siz soyleyin.adam gidiyor 8350 daha iyi oc olur diye 90-100 lira neyse veriyor ama bilmiyor ki 8320 alsa da tipatip ayni max oc'yi yapacak hatta daha kotu yapan da gordum.ha adam der ben oc yapmayacam 4 ghz isterim ona bir sey demem ama tuketicinin bilincsizligi yuzunden hatta bazen soylesek de inanmiyorlar bir magduriyet durumu var.uc kagit var yani ortada ben biktim forumda bas bas 8320 alin demekten.

Sonuna kadar katılıyorum abi. Elini öperim bu yorumun üstüne.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.