Şimdi Ara

fx 8350 vs 6300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki işlemciyi fx 8350 ile yada fx 6300 ile değiştirmek istiyorum sizce hangisi daha performanslı olur işlemci amd athlon x2 5200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremymz -- 11 Nisan 2015; 20:03:18 >

•  fx 8350 vs 6300
  • Soruyu bu şekilde sorar isen FX8350 önerir bir çok kullanıcı önemli olan bütçe ve anakartın destekliyor'mu bu işlemcileri desteklemiyor ise anakart + işlemci için toplam ne kadar bütçen var bunları belirtirsen daha yararlı olur
  • Yav aga her konuya şu siteden sonuçları atmayın artık
  • hocam anakart 990xa -ud3 gıgabyte verebileceğim limit 370 400 arası bazı testlerde fx 6300 ile fx 8350 arasında pek fark yok gibi geldi ama sizce nasıl bir performans değişikliği olur
  • Keremymz kullanıcısına yanıt
    O zaman ikisinin arası FX8320 öneririm hem bütçene uygun olur hemde performans olarak iyidir.
  • hocam anakart 990xa -ud3 gıgabyte bütün bileşenler tam bi tek işlemci 6300 ile fx 8350 arasında pek fark yok gibi geldi ama sizce nasıl bir performans değişikliği olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIR] AMD FX 6300 ( 6100 8320 )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sende heralde fx 6300 kullanıyosun ekran kartlarımızda aynı hd 7950 bosst sapphıre performansı nasıl oyunlarda bilgilendirirsen sevinirim
    Çok oyun oynayan biri değilim bu aralar Online olarak sadece BF3 oynuyorum tüm ayarlar ultra'da takılma donma yok akıcı bir şekilde oynuyorum darboğaz olayı olmuyor pek bakmıyorum gerçi ama baktığım zamanlarda ufak tefek GPU kullanım yüzdesi düşebiliyor buda normal bence DX12 ile zaten performanslar artacak bu sorunlarda kalmayacaktır büyük ihtimalle. FX6300 tam bir F/P işlemcisi takılacak en yüksek kartlar bana göre Hd7950-R9 280 olur şuan için seçim senin FX8320 daha iyi sonuç verir biraz daha.
  • bencede fx 6300 alıcam gibime gelio çünkü testlerdede pek fark yok gibi hem fiyatıda uygun
    Kendi adıma konuşursam memnunum ben öneririm sanada FPS takıntın yok ise oyunlarda sorun olmaz.
  • hocam benimde kafama yattı fx 6300 yani fx 8320 alınca sanki bir anda oyunlarda fps patlamasımı heralde fx 6300 alıcam
  • 95W TDP'li AMD FX (8300, 6300, 4300 model) işlemcilerin oyun performanları aynıdır ve bu işlemcilere göre, biraz performanslı (~ % 7 hızlı) olan 125W TDP'li AMD FX (8320, 8350, 6350 ve 4350 model) işlemcilerin de oyun performansları aynıdır.
    Oyunlarda; saat hızı yüksek olan AMD FX işlemciler, (saat hızı düşük olan AMD FX işlemcilerden) daha performanslıdır. (FX-4350, 8300 ve 6300'den daha performanslıdır)
    Fps patlaması olmaz tabiki sadece biraz daha verimli besler ekran kartını ama DX12 ile bu sorunlar kalmayacak gibi görünüyor FX6300 işini görecektir
    FX 8350 daha iyi seçenek benchmark sonuçları boş sonuç verir... gerçek kullanımla alakasız...
  • arkadaşlar peki fx 6300 işlemyi biraz overclock ile 8350 hızına getirebilirim diymi birazda overclock hakında bilgiverirseniz sevinirim ekran kartına oveclock yapmışlığım var işlemciye ilk defa yapıcam bildiğim kadarıyla biosdan da oluyodu anakart 990xa-ud3 gıgabyte
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar peki fx 6300 işlemyi biraz overclock ile 8350 hızına getirebilirim diymi birazda overclock hakında bilgiverirseniz sevinirim ekran kartına oveclock yapmışlığım var işlemciye ilk defa yapıcam bildiğim kadarıyla biosdan da oluyodu anakart 990xa-ud3 gıgabyte
    O.c yaparsan tabi daha iyi performans alırsın ama FX8350 her anlamda daha iyi performans verir daha önce yazdığım gibi fps takıntın yok ise yüksek ayarlarda FX6300 ile oynarsın.
  • aslında fps takıntım yo desem yalan olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.