Şimdi Ara

FX 9370 Soğutucu ve termal macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fx 9370 4,4ghz overclocksuz ve xigmatek kule tipi soğutucu kullanıyorum. forumda soğutucumun 85w tdp için olduğunu söylediler. bundan dolayı soğutucu değiştirmek istiyorum. overclock yapmayacağım. termal macun da yenileyeceğim. hava soğutma ve termal macun önerir misiniz ? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcav -- 28 Mart 2020; 0:34:28 >

• Noctua nth2
  • Var mı önerisi olan ?
  • Açtığınız diğer konuyu gördüm. Sizin sıkıntınız büyük. CPU 220W TDP, GPU 250W TDP. Sisteminiz zırt pırt kapanıyor. Hem ısınma sorununuz var hem de muhtemelen PSU sorununuz var. Elinizdeki eski model Xigmatek PSU bu canavarları besleyemiyor olabilir. Yani CPU soğutucu almakla sorunlarınızdan kurtulmayabilirsiniz. Kaldı ki böyle bir CPU için pahalı bir soğutucu almanız gerekecek. Soğutma konusunu çözdükten sonra sistem kapanmaya devam ederse yeni ve "sağlam" bir PSU almanız gerekecek; bu da ciddi bir masraf demek...
    Önerim: Eski ve aşırı güç tüketen sistemi adam etmek için uğraşmak yerine, çok daha az elektrik tüketen ve haliyele çok daha az ısınan daha güncel parçalar alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 28 Mart 2020; 13:17:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    7970-280x Bakır Arka Soğutucu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.