Şimdi Ara

Rx 580 termal macun değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana yardımci olabilicek arkadaşlar varmı macunu cooler Master almayı düşünüyorum.

Gpu da bulunan bant şeklinde olan şeyi nereden alabilirim

Gpu işlemcisini ne yardımıyla temizlemeliyim.

Teşekkürler

Temizleme nedenim gpu 65 derecede görüntü kesiyor (her türlü test ettim gpu kaynaklı)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sağlam bir gpu 65 derecede görüntüyü kesmez. Buna sebep önce güç kaynağında aranır çünkü rx580 çok güç tüketen bir kart. Bu sorun için termal macun değiştirilmez. Termal macun değiştirmek gpu 90dereceye falan varıyorsa belki işe yarar. Senin gpu ısınmıyor ki neden termal macun değiştireceksin? Bu fikri kim soktu aklına?
    Edit: güç kaynağının tam marka model no yazar mısın?
  • 65 derece gayet normal bence kesmemesi lazım. Bendeki 580 72 dereceye kadar falan çıkıyordu herhangi bir problem olmuoyordu. Her türlü test ettim yazmışsınız ama güç kaynağından kaynaklı bir problem olmasın?
  • zyxel1616 Z kullanıcısına yanıt
    PSU daha 2 yıllık ve eminim kartda başka kartlar takarak sistemimi test ettim ama benim kartla pubg de 10 dk da kapanıyor ekran. Gidiyor sistem çalışır durumda gpu fanları ise %100 dönüyor

• Sağlam bir gpu 65 derecede görüntüyü kesmez. Buna sebep önce güç kaynağında aranır çünkü rx580 çok güç tüketen bir kart. Bu sorun için termal macun değiştirilmez. Termal macun değiştirmek gpu 90dereceye falan varıyorsa belki işe yarar. Senin gpu ısınmıyor ki neden termal macun değiştireceksin? Bu fikri kim soktu aklına?
    Edit: güç kaynağının tam marka model no yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 16 Nisan 2019; 10:30:48 >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Her şeyi denedim sinir sorunum var enson sokup firlaticam bir yere 😀 çevremde sağlam güç kaynağı olan da yok

• quote:

PSU daha 2 yıllık

İsterse 1 günlük olsun, marka modeli nedir ? Tüm sisteminizi yazar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Nisan 2019; 10:40:28 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Asus dual Rx580
    Ryzen 5 1600x
    G skill ripjavs 2x4 ram
    Ga-ab350m-gaming 3
    Zm600le PSU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Tam olarak linkteki ürün mü?

Evet bu beyefendi

• 540W veriyor o PSU 12v kanalından. Normalde o sistem için yeterli.

Başka oyunda denediniz mi ? Ayrıca 8GB bellek oyunlarda sıkıntı yaratır. 16 yapın onu.

Sürücü değiştirerek de bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Nisan 2019; 10:46:19 >
    Çoğu dediğinizi yaptım genelde ultra ayarlarda oluyor aç unity yüksek de oynayamiyorum ama odysseyi oynuyorum csgo 20 dk sonra kapıyor . Belli başlı birkaç oyunda da oluyor dandik bazıları hatta

• Güç kaynağı bana sorsan 600w yeter derim ama her 600w güç kaynağı aynı olmuyor demekki. Güç kaynağı konusunda uzman arkadaşlar yazacaktır. Siz konu başlığınızı "Zalman zm600le + rx580 görüntü kesme sorunu" diye değiştirin güç kaynağının yeterli olup olmayacağını arkadaşlar söyleyecektir. En olmadı size 80+ sertifikası olan bir güç kaynağı tavsiye ederler.

• Ayrıca radeon wattman hatası alıyor musunuz açılışta? Sorun yazılımsal bi driver sorunu da olabilir yani.

• 580'i başka sstemde deneme imkanınız varsa onu bir yapın.
    Evet ayar degistirirsem kapandiginda reset atıyorum öyle diyor

Arkadaşın var ama PSU yetersiz r3 1200 GTX 1050 li sistemi

• The Jeff KilleeR T kullanıcısına yanıt
    Cümlenizi tam anlayamadım. Oyun oynarken görüntü gidiyor ve resetliyorsunuz. Bilgisayar açılınca da wattman hatası mı veriyor?

Watmandan fan ayarı yapmayı denedim fayda etmedi ayarlar geri aldı diye bildirim verdi.

Ve oyun oynarken görüntü gidiyor

• Senin kart gidici galiba kardeş, bende Sapphire RX 580 Special Edition kullanıyorum PSU 550W 5 yıllık PSU, Ram'i daha yeni 8GB yaptım hiç bir sorun yok, aşırı yükte 72-75 derece arası ısınıyor ama kapanma sorunu falan yok.

Ekran kartını başka sistemde dene aynı sorunu veriyorsa o kart gidicidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.