Şimdi Ara

FX 9590 ÇÖP MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FX 9590 alıyım mı yoksa i5 mi bakmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• FX 9590 çöp değil elbette fakat o fiyat aralığında intel almak mantıklı. İntel bu konuda fazlasıyla önde duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

FX 9590 çöp değil elbette fakat o fiyat aralığında intel almak mantıklı. İntel bu konuda fazlasıyla önde duruyor.

Fx9590 darboğaz yapar mı amd fanına soruyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nationalsocial

quote:

FX 9590 çöp değil elbette fakat o fiyat aralığında intel almak mantıklı. İntel bu konuda fazlasıyla önde duruyor.

Dediğiniz fiyat aralığında 9590 alınırsa paranıza yazık olur diyeyim. İntel almanızı tavsiye ediyorum.

İ5 4460
    İ5 4690k

Bakılabilir.

Ayrıca sisteminizin diğer parçaları nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok Fanlardan uzak dur bence dostum intel i5 bana göre hem 22nm teknoloji ve amd den çok daha üstün. FX 2. Nesil iken i5 4.Nesil
  • quote:

quote:

quote:

Dediğiniz fiyat aralığında 9590 alınırsa paranıza yazık olur diyeyim. İntel almanızı tavsiye ediyorum.

İ5 4460
    İ5 4690k

Bakılabilir.

Sağolasın, amd işlemcilerin mimarisini değistirmek zorunda hem dusuk hemde stabil olmayn değerler goruyorum GTX 980 ve ddr 4 bellekle

• Nationalsocial kullanıcısına yanıt
    Fx,ddr4 ve 980 yan yana durmaz duramaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 44. snden itibaren testlere bakabilirsiniz

https://youtu.be/eQNFr3-PUrk?t=44s
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

44. snden itibaren testlere bakabilirsiniz

https://youtu.be/eQNFr3-PUrk?t=44s

Hakatten amd çöpmüş hem fazla elektrik tuketiyor hemde hiçbir işe yaramıyor

• Çöp değilde 4690K varken bu işlemci alınmaz aynı fiyat daha fazla performans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Çöp değilde 4690K varken bu işlemci alınmaz aynı fiyat daha fazla performans.

i5 4690k alıcam f\p oranı manyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nationalsocial -- 22 Temmuz 2015; 9:25:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İ5 4460
    İ5 4690k

Bakılabilir.

Sağolasın, amd işlemcilerin mimarisini değistirmek zorunda hem dusuk hemde stabil olmayn değerler goruyorum GTX 980 ve ddr 4 bellekle

Bildiğim kadarıyla AMD işlemcilere ne uyumlu ddr4 anakart var nede işlemciler ddr4 destekliyor.İlginç

• 220w destekli anakartim var 8320'yi 2013'te alirken 9370 alacam diye bu anakarti aldim ama ne olduysa almamisim.yine 4.4 ghz 9370'in degerinde kullanabiliyorum 8320'yi.simdi pislik olsun diye 9590 istiyorum ama hala pahali meret.220w cekmiyor ayrica o alet 148 watt cekiyor 220w olan TDP yani isinma degeri.

FX 9590 ÇÖP MÜ
  • oldukca guzel bir islemci ama oyun alaninda gereksiz bir islemci render alacak adamin hayallerini susleyebilir uygun fiyatiyla i5 parasina 4790k performansi verir renderda ayrica 3d simulasyon vs icin gerekli kodlarada sahip

Ama oyun oynayacak adam 4460 alir gecer gerisi fantezi

• 9590 8 çekirdek kullanabilen programlarda f/p olarak yüksek performans verir ama oyunlar 8 çekirdekden faydalanamadıgı için oyunlarda amd almanın çokda bi mantıgı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 22 Temmuz 2015; 12:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

220w destekli anakartim var 8320'yi 2013'te alirken 9370 alacam diye bu anakarti aldim ama ne olduysa almamisim.yine 4.4 ghz 9370'in degerinde kullanabiliyorum 8320'yi.simdi pislik olsun diye 9590 istiyorum ama hala pahali meret.220w cekmiyor ayrica o alet 148 watt cekiyor 220w olan TDP yani isinma degeri.

FX 9590 ÇÖP MÜ

9590 yanına R9 295X2 alır artık sistemi direkt trafoya bağlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

220w destekli anakartim var 8320'yi 2013'te alirken 9370 alacam diye bu anakarti aldim ama ne olduysa almamisim.yine 4.4 ghz 9370'in degerinde kullanabiliyorum 8320'yi.simdi pislik olsun diye 9590 istiyorum ama hala pahali meret.220w cekmiyor ayrica o alet 148 watt cekiyor 220w olan TDP yani isinma degeri.

FX 9590 ÇÖP MÜ

9590 yanına R9 295X2 alır artık sistemi direkt trafoya bağlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

quote:

quote:

quote:

quote:

İ5 4460
    İ5 4690k

Bakılabilir.

Bildiğim kadarıyla AMD işlemcilere ne uyumlu ddr4 anakart var nede işlemciler ddr4 destekliyor.İlginç

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

FX 9590 ÇÖP MÜ

220 watt çekmese bile ısıyı uzaklaştırmak için en az nh14 almak lazım

sogutucu konusunda sorunum yok onetreehill test etti benim sogutucuyu sonra dark diye bir su sogutma test etti yan yana getirdi benimki daha iyi ama nasil voltaji abanmazsan.abanirsan su sogutma daha iyi oluyor.benim sorunum bu zaten yani voltaja abanmak yoksa 5 ghz yapamiyor degilim ama 1.55 1.6 gibi voltaj verince sogutucu çöküyor ve 70 derece oluyor islemci.9590 daha dusuk voltaj ile 5 ghz yapabiliyor yani sogutucu almasam da olur.ha 400-500 verip su sogutma alip 1.55v ile elimdekini 5 ghz yapmisim ha islemciyi satip 9590 almisim ayni hesaba geliyor.8320'yi 1.45v ile 5.4 ghz yapan gordum nette yani bu fx islemcilerde secme cip diye bir sey var gercekten ama bize dekgelmiyor adama gelmis binde bir.9590 diye satabilirlerdi cok rahat o islemciyi.anlamayana 9590 cok ceken bir islemci gibi geliyor ama biraz fx oc ile ugrasan biri icin dusuk voltajda yuksek ghz anlamina geldigi icin aslinda iyi bir sey ama pahali.

• Kısa cevap: Evet öyle, i5 alman çok daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.