Şimdi Ara

fx5200 kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TiesTorN

bi git ya saçmalama hayatında "rahat oynamak" denen şeyi görmedin heralde.

Sen cidden sorunluymuşsun. Arkadaşlar, Provokasyona gelmeyiniz, tiestorn kişisi insanlara sataşarak tatmin olma çabasındadır.
  • arkadaşlar görüş ve yorumlarınız için çok teşekkürler.Dediğim gibi nfs,gta.... gibi 2 yıl öncesinin oyunları çalıştrsın yeter.zaten bu ekran kartını ilkokul 3'e geçen bir çocuk için alacağım.Açsın yeter.
  • zaten ben bunu 2.el alacağım ve 30 dan fazla para vermeyi düşünmüyorum.Sıfını alacak olsam katiyyen almam.
  • benim sistem imzamda msıo fx 5200 kullanıyorum (şimdilik) örneğin nfs 2 800*600 de eschance contras mıdır nedir o kapalı diğer herşey ful açık hiç takılmadan akıcı bi şekilde oynuyorum kart 350*530 değerlerinde çalışıyor bide bi b.k yaramaz diyen arkadaşlar 30 ytl ye 6800 ultra alacak değil herhalde
  • bende fx5200 kullanıyodum sonra 9550 aldım half life2 ve nfsu2 yi iyi bi şekilde oynuyodum tabi 128 bit lik olandan bahsediyorm 30 milona kaçırma derim
  • Bende de fx 5200 var şu an için çalıştırmadığı oyun yok. Gelecekte ne olur bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Sen cidden sorunluymuşsun. Arkadaşlar, Provokasyona gelmeyiniz, tiestorn kişisi insanlara sataşarak tatmin olma çabasındadır.

hiç hayatında iyi bir ekran kartında oyun oynadınmıki konuşuyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 15 Haziran 2005, 12:06:44 >
  • quote:

sacmalamıyorum tecrubelerimi paylasıyorum.tabi senin beyinin bunu anlicak kadar gelişmemiş.
  • sen kendini tecrübelimi sanıyosun tek kart kullanarak? bizde kullandık fx5200'ünden tut 6800GT'sine kadar ve fx5200 ile hiçbir oyunu rahat oynayamazsın bu kadar basit. ha sen 640x480 bütün ayarlar ultra low'da oynuyosan orası ayrı tabi ahah
  • yaa fx5200'e öğrenci kartı diolar hem fiyatından hem de grafiklerinden dolayı... :)
  • su anda fx 5200 kullanmıyorum.ama sen adamın yukarda dediğini okumadın sanırım.vice city nfs den bahsediyor ve o oyunları o kart rahat rahat calıstırır.800x600 de nfs yi calıstırıyodum.bi kaç ayarı kısınca harika oluyodu.sen o dusuk kartkarı hiç kullanmamıssın ondan bilmiyorsun bence.
  • vice city tamam ama nfs'yide rahat oynayamaz.
    neyse boşver bu konuyu nasıl olsa anlaşamayacaz en iyisi kapamak
  • yaw abartmışınız bi fx5200ü kapatın konuyu, ayrıca bende beklemek istemiyorum 2dk. sinir oluyorum bu sisteme
  • quote:

vice city tamam ama nfs'yide rahat oynayamaz.
    neyse boşver bu konuyu nasıl olsa anlaşamayacaz en iyisi kapamak

haklısın bi kart için kırmayalım birbirimizi
  • quote:

saçmalamayın be tiplere bak ya fx5200'ü övmüşler. o rezil kartı övenin aklında şüphe duyarım.

Haklısın da, Geforce gibi bir modelden den terfi ettiğini kabul edersen 30 YTLye hiç de fena değil aslında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

quote:

saçmalamayın be tiplere bak ya fx5200'ü övmüşler. o rezil kartı övenin aklında şüphe duyarım.

Haklısın da, Geforce gibi bir modelden den terfi ettiğini kabul edersen 30 YTLye hiç de fena değil aslında..

+1
    zaten kötü kart olduğunu herkes biliyor ama 30ytlye de daha iyisi bulunmaz.vice city falan jet gibi çalışır.
  • geforce gibi bir model ne demektir? o kartlarının hepsinin adı geforce zaten.
  • 1024*768 çözünürlükte Counter-Strike Source'u görüntü ayarlarını en yüksek seviyeye getirerek oynuyorum. Hiç bir zorlanma yok. NFSU 2, HL2 DOOM3 aklına gelen her oyunu oynayabilirsin arkadaşım. Sen bakma donanımhaberdekilere. Biraz ram desteği lazım tabi. Bende 1024 ram var hiçbir oyunda problem yok.
  • Bence fiyatına göre süper bir ekran kartı. Directx 9 desteği olan en ucuz ekran kartı. Biraz iyi bir sistemle piyasadaki bütün oyunları oynarsın tabi grafikleri fazla abartmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

1024*768 çözünürlükte Counter-Strike Source'u görüntü ayarlarını en yüksek seviyeye getirerek oynuyorum. Hiç bir zorlanma yok. NFSU 2, HL2 DOOM3 aklına gelen her oyunu oynayabilirsin arkadaşım. Sen bakma donanımhaberdekilere. Biraz ram desteği lazım tabi. Bende 1024 ram var hiçbir oyunda problem yok.

biz zaten oynamazsın demiyorz
    doğru düzgün oynamaz diyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.