Şimdi Ara

fx5200 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ekran artının performansı nasıl.tabiiki çok çok üstün olmasını beklemiyorum.Bir tanıdığa alcağım ikinci el.nfs underground, gta vicecity gibi oyunlarda performansı nasıl acaba?
    Birde ben bu ekran kartı için 30ytl fiyat düşünüyorum sizce nasıl.1,5 yıl kullanılmış

• markası ne. 64 bitmi 128 bitmi..

bende var 128 bit msı var bahsettiğin oyunları oynamadım..
    ama far cry cok iyi calıştı . half-life 2 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: zargana

markası ne. 64 bitmi 128 bitmi..

ben kullanıyorum 128'lik o oyunları açıyor iyide gösteriyor ama bilgisiyarda çok dolu olmasın bide dosya paylaşım programları açık olmasın oyunu çok kasar ayarlarını yaparsın GTA düzgündü ama nfs biraz kasar ama başkasını pc'sinde çok güzel çalışıyor dene almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASIM

ben kullanıyorum 128'lik o oyunları açıyor iyide gösteriyor ama bilgisiyarda çok dolu olmasın bide dosya paylaşım programları açık olmasın oyunu çok kasar ayarlarını yaparsın GTA düzgündü ama nfs biraz kasar ama başkasını pc'sinde çok güzel çalışıyor dene almanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    NFS 2 de 1024 çöz 32 Bit zorlanıyor, ancak benim işlemci celeron 2400, 512 MB RAM var. P IV ise hiç zorlanmaz. Kartın hiç kötülüğünü görmedim . Üstelik çok iyi bir marka kullanmıyorum. Vİce City, Sims 2 , gayet rahat oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofix

NFS 2 de 1024 çöz 32 Bit zorlanıyor, ancak benim işlemci celeron 2400, 512 MB RAM var. P IV ise hiç zorlanmaz. Kartın hiç kötülüğünü görmedim . Üstelik çok iyi bir marka kullanmıyorum. Vİce City, Sims 2 , gayet rahat oynuyorum.

Alıntıları Göster
    valla bende imzada yazan pc var şuan imzadaki ekran kartını daha temin edemedim herneyse fx5200 takılı 64 bit palit. ve yetersiz kalıyor mesela counter strikeda smoke grande içine girince 20 fps ye kadar düşüyo. ama oyunda 100fps çakılı. herneyse farcry dada şöyle mesela kapalı alanlarda mouse u sağ tafa çekion çok gidiyo vs gibi buda kartla alakadar bi durum olduğunu düşünüorm fps olayları ama 128 bit iyi diyolar. ama onu alana kadar genede biraz bütçeyi çok zorlamadan daha iyi bişey alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozberk

valla bende imzada yazan pc var şuan imzadaki ekran kartını daha temin edemedim herneyse fx5200 takılı 64 bit palit. ve yetersiz kalıyor mesela counter strikeda smoke grande içine girince 20 fps ye kadar düşüyo. ama oyunda 100fps çakılı. herneyse farcry dada şöyle mesela kapalı alanlarda mouse u sağ tafa çekion çok gidiyo vs gibi buda kartla alakadar bi durum olduğunu düşünüorm fps olayları ama 128 bit iyi diyolar. ama onu alana kadar genede biraz bütçeyi çok zorlamadan daha iyi bişey alabilirsin

Alıntıları Göster
    Tek söyleyebileceğim 30 milyona daha iyisini alamayacağın. 30 kağıt verilir.

Dediğin oyunları da rahatça oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 14 Haziran 2005, 21:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozberk

Alıntıları Göster
    Fx5200 64 bit 128 MB var asus p4p800 2.6- 533 ama overclock kullanıyorum yaz gelince kıstım acık 2.71 su an underground oynarım 800*600 de 75 Mhz de memnunum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Fx5200 64 bit 128 MB var asus p4p800 2.6- 533 ama overclock kullanıyorum yaz gelince kıstım acık 2.71 su an underground oynarım 800*600 de 75 Mhz de memnunum .

Alıntıları Göster
    fazlasıyla idare eder..ben de tornado var ..her oyunu oynadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekale

Alıntıları Göster
    eder canım eder benimde eski kartım o şu anda 6600gt kullanıyorum çok farkı oluo tabi ama oda iyi bi kart emekterım o benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekale

Alıntıları Göster
    şu fx5200den resmen iğreniyorum. türkiyede her bilgisayarcıda aynı kart her sisteme konur. önemli olan işlemcidir çünkü. kaç ghz? 2.8, 3.2 kimse gerisine bakmaz. sinir oluyorum bu duruma. zaten nvidia diğer kartlardan değil sırf bu 5200lerden kazanıyo walla dencek bişi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seb_gymn

şu fx5200den resmen iğreniyorum. türkiyede her bilgisayarcıda aynı kart her sisteme konur. önemli olan işlemcidir çünkü. kaç ghz? 2.8, 3.2 kimse gerisine bakmaz. sinir oluyorum bu duruma. zaten nvidia diğer kartlardan değil sırf bu 5200lerden kazanıyo walla dencek bişi yok.

Alıntıları Göster
    saçmalamayın be tiplere bak ya fx5200'ü övmüşler. o rezil kartı övenin aklında şüphe duyarım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zargana

emekliligi bile sona erdi bu kartin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

saçmalamayın be tiplere bak ya fx5200'ü övmüşler. o rezil kartı övenin aklında şüphe duyarım.

Alıntıları Göster
    iğrenç kartı herkese kakalıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

quote:

ya cok seviyorum fx 5200 ü de o tüzden aldım .. aşkım benim .. yoksa ne 6600 ler ne 9800leri geri cevirdim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

quote:

ya cok seviyorum fx 5200 ü de o tüzden aldım .. aşkım benim .. yoksa ne 6600 ler ne 9800leri geri cevirdim.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Seb_gymn

Alıntıları Göster
    b.k gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

b.k gibi.

Alıntıları Göster
    adam 30 milyona alacakmış.otuz milyonsa ve adamın istediği işi görecekse tavsiye edilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skystar1

adam 30 milyona alacakmış.otuz milyonsa ve adamın istediği işi görecekse tavsiye edilir tabi.

Alıntıları Göster
    Helede 128 bitse 30 milyona seve seve alınır. 30 milyona kim ne veriyorki.
  • fx 5200 fena bi kart değil bende kullandım ama 128 bit olanını.64 bit olanından performans bekleme vice city calısır ama nfs de performans alamazsın.128 bit olanı gercekten iyi far cry we doom 3 ü raad raad oynadım o kartla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullseye_00

fx 5200 fena bi kart değil bende kullandım ama 128 bit olanını.64 bit olanından performans bekleme vice city calısır ama nfs de performans alamazsın.128 bit olanı gercekten iyi far cry we doom 3 ü raad raad oynadım o kartla.
    bi git ya saçmalama hayatında "rahat oynamak" denen şeyi görmedin heralde.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.