Şimdi Ara

fx5200 kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olaya bak ya. Millet oturmuş 5200'ü övüyor bize. Hani bilmediğimiz bi kart olsa neyse diyecem ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

1024*768 çözünürlükte Counter-Strike Source'u görüntü ayarlarını en yüksek seviyeye getirerek oynuyorum. Hiç bir zorlanma yok. NFSU 2, HL2 DOOM3 aklına gelen her oyunu oynayabilirsin arkadaşım.

kardeşim sallamakta bir yere kadar bu kadar sallayanınıda görmedim, bende 6800GT var onda bile zorlandığı yerler oluyor, fx5200de kimmiş ya? ayrıca cs source fxlerde dx8 ile çalışıyor.
    bol keseden sallayanlar doluşmuş yine buraya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 15 Haziran 2005, 19:21:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Administrato®

Olaya bak ya. Millet oturmuş 5200'ü övüyor bize. Hani bilmediğimiz bi kart olsa neyse diyecem ama.

biz arkadasın isteklerini karsılayacagını soyluyoruz.vice city falan oynamak istiyo we o kartla o oyunu sorunsuz oynasısın.once topicin tamamını oku oyle yorum yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Olaya bak ya. Millet oturmuş 5200'ü övüyor bize. Hani bilmediğimiz bi kart olsa neyse diyecem ama.

biz arkadasın isteklerini karsılayacagını soyluyoruz.vice city falan oynamak istiyo we o kartla o oyunu sorunsuz oynasısın.once topicin tamamını oku oyle yorum yap

hayır dostum mesele vice city oynamak değil, tamam vice city'yi yavaşta olsa oynar ama lütfen yukarıdaki tipler gibi bazı tipler gelipte yok doom3'ü yok hl2'yi full detay hiç kasmadan oynuyorum demesin komik çünkü.

• o kadarda değil o kartla o oyunları full detayda oynamak imkansız.benim 9550 ile bile doom 3 ü high detayda anca oynuyorum.5200 mumkun değil.
  • quote:

o kadarda değil o kartla o oyunları full detayda oynamak imkansız.benim 9550 ile bile doom 3 ü high detayda anca oynuyorum.5200 mumkun değil

doom 3 9550 ile full detay oyanayamazsın sadece oynadığını zannedersin çünkü oyun open gl oyunu ve full detay ektan kartı rami 512 olması lazım bunu doom 3 ü yapan adamlar söylüyor..
  • @TiesTorN Burada bu işten anlayan bi sen varsın zaten. Tamam arkadaşlar oynatır full oynatır hemde. 1280x1024 de bile full oynatır o kart bahsi geçen oyunları.
  • Piyasadaki her oyunu oynarsın ama ...

• quote:

Orjinalden alıntı: winchester

quote:

o kadarda değil o kartla o oyunları full detayda oynamak imkansız.benim 9550 ile bile doom 3 ü high detayda anca oynuyorum.5200 mumkun değil

doom 3 9550 ile full detay oyanayamazsın sadece oynadığını zannedersin çünkü oyun open gl oyunu ve full detay ektan kartı rami 512 olması lazım bunu doom 3 ü yapan adamlar söylüyor..

high detay oynuyorum gayette rahat.maximum demedim bide o war.800x600 high detay oynuyorum yaa.yalanmı soyluyoruz hayret bişi.herseyi siz biliyosunuz tamam.

(full detay demedim high detay dedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 15 Haziran 2005, 20:06:36 >

• quote:

@TiesTorN Burada bu işten anlayan bi sen varsın zaten. Tamam arkadaşlar oynatır full oynatır hemde. 1280x1024 de bile full oynatır o kart bahsi geçen oyunları.

• 5200'ün ne olduğu zaten belli.piksel shader destekleyen bir nevi g4mx.(128bit ise 128bit gf4mx460'a denk gelebilir)bence zaten bilinen şeyleri gereksiz yere tartışmayalım.bu konu da kilitlenmeli bence.
  • ya ben 6600 gt yi satıp bitane fx 5200 alam madem bu kartla millet doom 3 fln full detay oynuyosa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

1024*768 çözünürlükte Counter-Strike Source'u görüntü ayarlarını en yüksek seviyeye getirerek oynuyorum. Hiç bir zorlanma yok. NFSU 2, HL2 DOOM3 aklına gelen her oyunu oynayabilirsin arkadaşım.

kardeşim sallamakta bir yere kadar bu kadar sallayanınıda görmedim, bende 6800GT var onda bile zorlandığı yerler oluyor, fx5200de kimmiş ya? ayrıca cs source fxlerde dx8 ile çalışıyor.

Kardeşim bizde sallama yoktur. Al sana Cs Source un görüntü ayarları "*" işaretleri ise sisteminiz için uygun olanları gösterir. Bir kaç tüketim çılgınının lafına bakmayın siz arkadaşlar.
     fx5200 kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 15 Haziran 2005, 20:44:47 >

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim bizde sallama yoktur. Al sana Cs Source un görüntü ayarları "*" işaretleri ise sisteminiz için uygun olanları gösterir. Bir kaç tüketim çılgınının lafına bakmayın siz arkadaşlar.
     fx5200 kullananlar

daha önce de dendiği gibi directx 8.0'da oynuyorsun çünkü.

• quote:

• ben ona full detay demem arkadaş yarısı aşşağıda yarısı yüksekte. ben hepsini fullde oynarsam ona full detay derim. ve ayrıca en önemliside;
     fx5200 kullananlar
  • Sonuç olarak oyun oynanıyor muymuş? Oynanmıyor muymuş? Ne kadar çok seviyorsunuz para harcamayı ya. Üstelik sebep ne? Arkadaşlara hava atmak. Verin 200-300$ ekran kartına rahatlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 15 Haziran 2005, 22:51:28 >
  • quote:

Sonuç olarak oyun oynanıyor muymuş? Oynanmıyor muymuş? Ne kadar çok seviyorsunuz para harcamayı ya. Üstelik sebep ne? Arkadaşlara hava atmak.

valla kendi adıma konuşacak olursam elimde 9550 var ve hiçte hava atılacak bir kart değil.tiestorn arkadaşımızı bilemem ama benim amacım sadece bilgi vermektir.tüketim çılgınlğı ise en gıcık olduğum olaydır.zaten o yüzden firmalar sürekli kart çıkarıp duruyor.5200'e iyi kart demeyi ben de isterdim ama gerçekleri saptırmamak gerek.siz memnunsanız kullanın diyecek lafım yok.ve bence bu tartışma daha fazla uzamasın artık.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

bi git ya saçmalama hayatında "rahat oynamak" denen şeyi görmedin heralde.

Sen cidden sorunluymuşsun. Arkadaşlar, Provokasyona gelmeyiniz, tiestorn kişisi insanlara sataşarak tatmin olma çabasındadır.

hiç hayatında iyi bir ekran kartında oyun oynadınmıki konuşuyosun?

bak kardeşim, nfs underground minimum sistem gereksinimleri:

Pentium III (yada uyumlu) 700 mhz ve üstü işlemci
    32MB DirectX 8 uyumlu ekran kartı ( geforce2mx ve üstü)
    128MB Mb Ram

-------------------------------------------------------------------------

bu da gta vice city

Intel Pentium III 800 veya amd duron / athlon 800 mhz ve üstü...
    128 MB RAM
    915 MB boş alan
    32 MB ekran kartı DirectX 8 uyumlu

sen şimdi fx5200'ün zamanımıza göre oldukça güçsüz sistemler isteyen oyunları rahatça oynatamayacağını mı söylüyorsun ???

En iyisiylede en dandiğiyle güncel ve eski oyunları oynadım. izin verde konuşalım pek değerli yorumcumuz tiestorn bey.

Biz burada arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. 30 milyona bulduysa kaçırmaması gerektiğini ve bahsettiği oyunları o kartın rahatça oynatacağını söylüyoruz. Kendimizde aynı kartla o oyunları rahatça oynadık. Gözümüze mi inanalım yoksa sana mı inanalım ???

Topiği bile adam gibi okumadığın belli, daha neyi anlatmaya çalışıyorsun ?

İnsanlara resmen yalancı diyorsun, adam rahat bir şekilde high detail'de oynadım diyor. High detail'den anladığın yüksek detay değilde dx9, sm3 falansa dahada sus ve kendini iyice küçültme.

30 milyona daha iyisini biliyorsan söyle öğrenelim, yok eğer bilmiyorsan burada o terbiyesiz üslubunla laf anlatmaya çalıştığın kişilerin bildiği şeyleri o kişilere öğretmeye kalkma.

Uzun lafın kısası tereciye tere satma..

not : imzamdaki sistemde aşağıdaki oyunları

*** HL2'yi high detailde 800.600'de ortalama 24 fps
    *** NFS underground'u 800.600'de high detail'de 30 fps
    *** GTA vice city'yi 30 fps ile oynuyorum.

Ekran kartım 64 bit 128 mb, fx5200 çipsetli.

EDIT : Administrato® kişisinin yaptığı post avcılığından da tiksiniyorum. aratın postlarını adam gibi iki cümleyi yanyana getirebilmiş mi, göreceksiniz ota boka +1 demekle binbaşı olanlara gülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 15 Haziran 2005, 22:57:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bi git ya saçmalama hayatında "rahat oynamak" denen şeyi görmedin heralde.

Sen cidden sorunluymuşsun. Arkadaşlar, Provokasyona gelmeyiniz, tiestorn kişisi insanlara sataşarak tatmin olma çabasındadır.

hiç hayatında iyi bir ekran kartında oyun oynadınmıki konuşuyosun?

bak kardeşim, nfs underground minimum sistem gereksinimleri:

Pentium III (yada uyumlu) 700 mhz ve üstü işlemci
    32MB DirectX 8 uyumlu ekran kartı ( geforce2mx ve üstü)
    128MB Mb Ram

-------------------------------------------------------------------------

bu da gta vice city

Intel Pentium III 800 veya amd duron / athlon 800 mhz ve üstü...
    128 MB RAM
    915 MB boş alan
    32 MB ekran kartı DirectX 8 uyumlu

sen şimdi fx5200'ün zamanımıza göre oldukça güçsüz sistemler isteyen oyunları rahatça oynatamayacağını mı söylüyorsun ???

En iyisiylede en dandiğiyle güncel ve eski oyunları oynadım. izin verde konuşalım pek değerli yorumcumuz tiestorn bey.

Biz burada arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz. 30 milyona bulduysa kaçırmaması gerektiğini ve bahsettiği oyunları o kartın rahatça oynatacağını söylüyoruz. Kendimizde aynı kartla o oyunları rahatça oynadık. Gözümüze mi inanalım yoksa sana mı inanalım ???

Topiği bile adam gibi okumadığın belli, daha neyi anlatmaya çalışıyorsun ?

İnsanlara resmen yalancı diyorsun, adam rahat bir şekilde high detail'de oynadım diyor. High detail'den anladığın yüksek detay değilde dx9, sm3 falansa dahada sus ve kendini iyice küçültme.

30 milyona daha iyisini biliyorsan söyle öğrenelim, yok eğer bilmiyorsan burada o terbiyesiz üslubunla laf anlatmaya çalıştığın kişilerin bildiği şeyleri o kişilere öğretmeye kalkma.

Uzun lafın kısası tereciye tere satma..

not : imzamdaki sistemde aşağıdaki oyunları

*** HL2'yi high detailde 800.600'de ortalama 24 fps
    *** NFS underground'u 800.600'de high detail'de 30 fps
    *** GTA vice city'yi 30 fps ile oynuyorum.

Ekran kartım 64 bit 128 mb, fx5200 çipsetli.

+1
    zaten ben vice city'i gf4mx ile son detay ve 1024x768 'de sorunsuz ve hızlı oynuyordum 1.6 işlemciyle.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.