Şimdi Ara

Fx5200 overlock HELP!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartımın bios'u 2 yıl geriden geliyor.Bunu güncelleyerek oc yapmak istiyorum fakat daha nasıl başlayacağımı dahi bilmiyorum.Her türlü riski aldım yanarsa yansın.Oc'yi nasıl yapacağımı tam olarak açıkça açıklayacak bir babayiğit varsa yazsın.

• bunu yapmanın sebebi ne.yani hiç gerek yok senin ne işim var tarihler.ver o/c yi gitsin
  • o/c yi nasıl yapacağınıda ekliyeyim.rivatuner programını bul.makinana kur.sonrada programı biraz kurcala çok kolay bir program.işi çözdükten sonrada normal değerlerini 5 er 5 er arttır.kolay gelsin.takıldığın yer olursa tekraryazarsın yardımcı oluruz.

BİRDE ARKADAŞLAR.YİNEMİ FX 5200 DİYEREK MSJ LARI LÜTFES ES GEÇMİYELİM.

SONUÇTA HERKES YARDIM BEKLİYOR BU SİTEDE
  • tama o işi hallet oc işini.Şimdide bios'unu güncellemek istiyorum ekran kartının onu nasıl yapacağım?benimki 2 yıl öncesi ait 2003'ün(bios)
  • ekran kartlarının bios u öle eskidi diye değiştirilmez.anakartlar gibi düşünmemek lazım.

ya bi üst modele modlanabiliyosa yada bios u uçmuşsa yapılır bu işlem.

nadir bir ihtimalde; elindeki ekran kartı çok iyi o/c yiyodur,başka bir markanın daha iyi bir modeli gibi çalışıyodur o zaman o markanın o modelinin bios unu yükleyebilirsin ama riski fazla.

yani işin özü senin 5200 ün 128bit se ve 5200ultra hızlarında sorunsuz çalışabiliyorsa belki 5200ultra nın biosunu bulup uygulayabilirsin.

ama şu durumda bios un 2003 tarihli olmasının negatif bir durumu yok...
  • her türlü riski göze aldım.Ne olursa olsun bios'u güncellemek istiyorum bana güncelleme dosyasının nerde olduğunu ve güncelleyecek programın ismini verirseniz sevinirim.
  • ya bende 64 bit fx5200 var ama 128 bit olurmu ki bu kart lütfen dalga geçmiylim yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 7 Haziran 2005, 18:08:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

ya bende 64 bit fx5200 var ama 128 bit olurmu ki bu kart lütfen dalga geçmiylim yardım lütfen

maalesef 128bit olamaz.o değiştirilebilir bir özellik değil.
  • ya baslık yanlıs gibi geldi bana

1- bu bi turk sitesi baslık neden yabancı

2- hadi tamam diyelim yanabcı dil ama en azından dogru olsa

Overlock değil de OVERCLOCK olucaktı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: liseli_sinan

ya baslık yanlıs gibi geldi bana

1- bu bi turk sitesi baslık neden yabancı

2- hadi tamam diyelim yanabcı dil ama en azından dogru olsa

Overlock değil de OVERCLOCK olucaktı.....

çok haklısın.Türkiye'nin genel sorunu bu.özellikle de help kelimesi çok gıcığıma gider.overlock olayı da güzel olmuş
  • kucuk bi klavye hatası ama

uyarmak istedim

ama turkiye de er turkce bisitede basklık harbiden kotu bi durum bizim dilimiz için...
  • aferim lan size siz ancak başlıkla dalga geçin zaten hepinizin kafsı boş kütük lan ne anlatmak istediğimi anladınız ya sorun yok cevabını bilen varsa yazsın.
    Fx5200'ünj bios'unu nasıl güncelleyebilirm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WrongWay

aferim lan size siz ancak başlıkla dalga geçin zaten hepinizin kafsı boş kütük lan ne anlatmak istediğimi anladınız ya sorun yok cevabını bilen varsa yazsın.

Sen nasıl konuşuyorsun ya bu forum babanın ahırımı beğenmiyorsan çek git
  • quote:

aferim lan size siz ancak başlıkla dalga geçin zaten hepinizin kafsı boş kütük lan ne anlatmak istediğimi anladınız ya sorun yok cevabını bilen varsa yazsın.

Ya sana herkes burda yardım etmeye çalışıyor sen gelmiş burda millete laf atıyorsun biraz dikkat et mesajlarına...

Yapacağın şu bunu da beceremiyorsan git Word'da yazı yaz....
    1-İnternetten kartına uygun son bios versiyonunu indirceksin.
    2-Bununla birlikte bir yazılım programı gelir.Dos ortamında bu programı açıp o dosyayı gösterip yüklemeyi başlatacaksın.
    3-Eğer bi kilitlenme,elektrik gitmesi filan olursa ekran kartına elveda edersin...
    4-BIOS güncellemene gerek yok o kart zaten yerinden oynamaz...

• quote:

Bu konuşma tarzınla burada yardım alamazsın.Sözlerine dikkatetmeni öneririm.Bu şekilde seviyeni belli etmiş oluyorsun...
  • 1.normal de konuşsam o şekildede konuşsam burda yardım alamayacağım belli.Üstte gırgır yapıp dalga geçenlere bişe yok ama biz uyarınca kötü oluyoruz.Adam kalkmış yok yanlış yazmışım yok öle yazılmazmış böle yazılırmış bunlarla ilgileniyor.Böle boş konuşmalar yapacak olan varsa hiç yazı yazmasın.
    2.o bunu da yapamazsan git Word'da yazı yaz diyen arkadaşım;
    iş öle senin anlattığın kadar koly değil o kadarını biz de biliyoz dimi sanki böle çok kolay bi iş anlatıyon yani git sitesine indir programı aç programa göster yüklensin.Burda bilgisayara Mario yüklemioruz ekran kartının bios'unu güncelliyoruz.bende bios güncellemesi var zaten ama akran kartının bios'una nasıl aktaracağımı bilmiyorum.
    Bilmisanız boş konuşmayın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrongWay -- 16 Haziran 2005, 9:18:54 >

• quote:

1.normal de konuşsam o şekildede konuşsam burda yardım alamayacağım belli.Üstte gırgır yapıp dalga geçenlere bişe yok ama biz uyarınca kötü oluyoruz.Adam kalkmış yok yanlış yazmışım yok öle yazılmazmış böle yazılırmış bunlarla ilgileniyor.Böle boş konuşmalar yapacak olan varsa hiç yazı yazmasın.
    2.o bunu da yapamazsan git Word'da yazı yaz diyen arkadaşım;
    iş öle senin anlattığın kadar koly değil o kadarını biz de biliyoz dimi sanki böle çok kolay bi iş anlatıyon yani git sitesine indir programı aç programa göster yüklensin.Burda bilgisayara Mario yüklemioruz ekran kartının bios'unu güncelliyoruz.bende bios güncellemesi var zaten ama akran kartının bios'una nasıl aktaracağımı bilmiyorum.
    Bilmisanız boş konuşmayın!!!

Hadi ordan senden mi öğrenecez mesaj yazıp yardım etmeyi madem beğenmiyorsun git başka forumlarda yardım dilen....Adama bak ya...

• ya bilmiosan bilmiom de yada bişe yazma..
    ne öle sanki biliyomuş gibi git indir siteden yükle.yanlııışşşş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.