Şimdi Ara

Fx5700 Yorumlar ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5700 o kadarda kötü bir kart değil bence. Ancak 150 doları ona vermezdim. 6600gt veya en azından 9600xt almayı düşünürdüm.
  • Hayırlı olsun 2 yıl işini görür senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Başlığı açan arkadaş elindeki 5700 ile idare edebildiği kadar etsin.Ancak dx 9 oyunları ile işkence çekeceği kesin.En yakın zamanda 6600gt gibi bir karta geçerse çok memnun olur.Ama şuanki halinden kendi memnunsa diyecek lafım yok.Yine de 3000+ işlemcinin yanında 5700 pek hoş görünmüyor:)

pek katılmıyorum 5700 ün şu anda çalıştırmadığı oyun yok (denedim ordan biliyom) hatta yukarda dedim doom ve farcry ı 30 fps de oynuyorum

ona bakarsan tnt2'ninde çalıştırmadığı oyun yok önemli olan çalıştırmak değil akıcı ve güzel grafiklerle oynamak.

• bide işin garibi kartın fiyatıda düşmüyo yani ben kartı alalı 1 seneden fazla oldu. 150 dolara almıştım hala 150 dolar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

imzamda görüdğünüz gibi bende de var. Her oyunu oynuyorum ama bazı oyunlarda biraz kasıyo. Özellikle bu son çıkan gta sanandreas ta visual fx qualty yi low dan başka bir ayara getiremiyorum kasmaya başlıyo...

evet gerçekten de işlemciden farkediyor galiba çünkü ben aynı oyunu 1024*768 visual fx quality very high da çok rahat oynuyorum kasma çok seyrek oluyor mesela bir iki araç patlayınca hafif kasılıyor ama onun dışında oyun rahat.

ama bide işin garibi draw distance full ve 1024*768 3x aa ile oynuyorum. Aradabi çok az kasıyo. Ama nezamanki visual fx quality lowdan başka bişey olsun kasıyo. 640*480 le 1024*768 3x aa da aynı performansı alıyorum. Tuhaf...

• Dinleme sen TiesTorN'u . O kimsenin sistemini beğenmez . İyidir kartın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Dinleme sen TiesTorN'u.

kessesini. ben kötüdür demedim lafı başka yerlerinle anlama. yeni çıkan oyunlar için yetersiz dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 17 Haziran 2005, 21:27:49 >
  • Saygılı oL ! Sen kimsin kessesini diyerekten bana emir veriyorsun ?
  • peki sen kimsinde benim lafımı başka yerinle anlayıp beni aşşalıyorsun?
  • beyler mahalle kavgasının geregı yok.hem tiestorn bu isi hep yapıyo
  • Ben sana hakaret etmedim ! Üstelik lafım dediğim kişi ile benim aramda !

Adamı uyarmam da haksız mıyım ? Küstahca herkesin sistemini yerden yere vuran ben miyim ?
  • dediğim yalansa yalan de arkadaş. bakın dikkat edin benim nerelere mesaj yazdığımı, bunun gibi durumlarda, gidip en dandik kart'ı öve öve bitiremeyip ben onu şunu bunu full detail oynuyorum diye atıp tutanlara cevap yazıyorum hep. başka gördünüzmü böyle mesaj yazdımı? hayır çünkü gerek yok. ama bunun gibi fx5700 ile cs sourceta 80fps alıyorum diye sıkan insanların olduğu yerlerde hep beni bulursunuz. bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 17 Haziran 2005, 21:36:51 >
  • tamam kardes bak bende yukarda belırttım zaten demı?

hem tiestorn bu isi hep yapıyo

dedim farkındaysan!neyse yanlıs anlasılma var galiba.ama bu cıkısın hos degil.sanırım bı ozur borclusun
  • Arkadaşlar tartışmayalım.Bence forum yöneticileri kilitlesinler bu konuyu.Ne zaman fxlerle ilgili bir konu açılsa sonu böyle oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Arkadaşlar tartışmayalım.Bence forum yöneticileri kilitlesinler bu konuyu.Ne zaman fxlerle ilgili bir konu açılsa sonu böyle oluyor.

valla bu sefer fx ile ilgili birşey demedim, sadece yeni oyunlara yetersiz olduğunu söyledim o kartın. yalansa yalan diyin..

quote:

Orjinalden alıntı: Gerko
    Ben sana hakaret etmedim

"Dinleme sen TiesTorN'u" ne demek? bu demektir adamın her dediği yalan onu kaale alma. ne dediğini kendin bile bilmiyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

dediğim yalansa yalan de arkadaş. bakın dikkat edin benim nerelere mesaj yazdığımı, bunun gibi durumlarda, gidip en dandik kart'ı öve öve bitiremeyip ben onu şunu bunu full detail oynuyorum diye atıp tutanlara cevap yazıyorum hep. başka gördünüzmü böyle mesaj yazdımı? hayır çünkü gerek yok. ama bunun gibi fx5700 ile cs sourceta 80fps alıyorum diye sıkan insanların olduğu yerlerde hep beni bulursunuz. bu kadar.

Sistemim bu :

Amd64 3000+ s754
    2*512 Mb DDR 400 Ram
    256 Mb Leadtek fx5700 128 Bit

Dikkat ettiysen 640*480 çözünürlükde dedim . Makinamda paint,word,excel,winamp gibi programların hiçbiri yok . Her ay format atılıyor !

80 fps alıyorum

Not : 80 fps Combat ve Smoke hariç

• 80fps demek ortalama 80 demektir. en yüksek aldığın değeri söylersen yanıltırsın. boş duvara bakıpta 80fps almayı kim ne yapsın? ayrıca 640x480de oyun oynanmaz arkadaşım, senin oyun zevkin rezil diye herkesinki rezil olmak zorunda değil.
  • Tiestorn

Bu adam Ati Radeon 9200 için fx5900xt'den daha iyi demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 17 Haziran 2005, 21:46:17 >
  • öyle birşey demedim arkadaşım k.çından sallama. önünüze test koydum bakın 9200 bile bu kartı geçmiş dedim fps olarak. ama bu kart iyidir demedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN
    ayrıca 640x480de oyun oynanmaz arkadaşım, senin oyun zevkin rezil

Zevkler ve renkler tartışılmaz , eleştirilmez

1.5'i de o çözünürlükde oynadım , 1.6'yı da Cz'yi de

640*480
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.