Şimdi Ara

Fx5700 Yorumlar ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tiestorn arkadaşım haklısın.Fx5950ultra bile 3dmark 2005'te o/cli 9550ye geçilmiş bir karttır.Ama artık bunları tartışmayalım.Birbirimize hakaret etmeden sadece donanım hakkında konuşalım.Haklısın yine de fx5200 müthiştir tam ayrıntıda oynatır diyenler vardı.Ama herkes nasıl memnunsa öyle kullansın, yanlış bilgi vermesinler yeter.
  • tamam işte böyle diyin canımı yiyin.. fx5200 çok iyidir şudur budur diyenlere tahammül edemiyorum. ama bak sen iyi izah etmişin evet olay budur işte.
  • Oyun oynamıyorum

FX 5200 KRAL KART

FX5200
  • quote:

Orjinalden alıntı: bL4m3

Oyun oynamıyorum

FX 5200 KRAL KART

FX5200

• TiesTorN

Takip ettiğim kadar sen hep ekran kartlarını ( Daha çok ekran kartlarında gördüğüm için özellikle belirttim ) değerlendirirken Fiyat\Performans olarak değerlendiriyorsun...

Teknik özellikleri şunları bunları dikkate aldığımızda açıkça belirtmek lazım 6600GT ler bence en uygun kartlar... Bunu biraz geç anladım çünkü elimde S3Trio, Sparkle 64 MB Mx, Gigabyte FX5200, Inno 3d FX 5700 var iken gittim NX6600 GT aldım

Ancak TiesTorN uyarıları yaparken artık insanların benim gibi hata yapmasından bıkmış olacak ki biraz agresifleşmiş, bu onun verdiği cevapları meşru kılmaz ama insanlarda üzerine bir hayli gidiyor, etki tepki meselesi. Biraz daha anlayışlı ve serin kanlı olmakta fayda var derim...
  • arkadaşlar bence cevabı açık olan konuları çok fazla abartıyosunuz. Bugün bir 5700'ün 9550(o/c'lu) nin performansına ulaşması çok zor. Lütfen sırf kendi tercihiniz veya sadece kullandığınız için bazı donanım birleşenlerini öne çıkarmaya çalışmayın.
  • yaa fx 5700 kartlar rezil kartlar.ona vereceğiniz paranın cüzi miktarın üstüne cıkararak nx 6600 olsa ne olur 6600 ler kötümü? bütün oyunları catır catır babalar gibi oynanır.ve de oyun zevki 1024*768 detayla oynanır.öyle burada topic acılarak 640*480 ile dalga gecer gibi oyun oynanmaz kardeşim bu ne yaaaa..zevkine bişey demiyom ama bu detayla oyun olmazki..bu arada benim imzamdaki sistemle 3 ay önce fx5700 256 mb 128 bitlik msi ekran kartım vardı ve son derece rezil bir karttı en sonunda dayanamayıp 6600 gtye gectim simdi hiç takılmadan doom 3 ü ultra kalite detayla oynuyorum 6600 gt lullananlar zaten farkı bilir.TİESTORN VE ve CONEWAR BU KONULARDA HAKLISINIZ.
    AYRICA fx5700 kartlar piyasada su anlarda yok neden biliyormusunuz(varsa bile stokları eritiliyor.)fx5700 256 mb ekran kartı YOK.128 ler var bu modeller kötü oldukları için üretimleri durdurulmuştur.bilginiz olsun inanmayan internet satışları veya dükkanlara bakıp öğrenebilirler.

• cs de alacagın değerler yüksek olur fakat half-life2,farcry gibi oyunlarda sürüneceği kesin
    quote:

Orjinalden alıntı: Sp@sTik ShoW

Selamlar !

Sistemi 4 ay önce topladım . İnanın 4 aydır Far Cry gibi , Doom3 gibi Counter-Strike:Source gibi ekran kartının çok önem taşıdığı oyunları yüklemedim hiç . Bu yüzden de kartın performansı hakkında bi bilgim yok . Sizce kart nasıl ? Bu sistemle Half Life2'de ve Counter-Strike:Souce'da alacağım fps kaç olur ?

Sistem :

Gigabyte K8NS nForce3 250 Chipset
    Amd64 3000+ s754
    2*512 Mb DDR 400 Ram
    256 Mb Leadtek fx5700 A360 VE TD DirectX 9 128 Bit ???????????????????????????????????

Bilgilerini paylaşan arkadaşlara candan teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Sp@sTik ShoW

Selamlar !

Sistemi 4 ay önce topladım . İnanın 4 aydır Far Cry gibi , Doom3 gibi Counter-Strike:Source gibi ekran kartının çok önem taşıdığı oyunları yüklemedim hiç . Bu yüzden de kartın performansı hakkında bi bilgim yok . Sizce kart nasıl ? Bu sistemle Half Life2'de ve Counter-Strike:Souce'da alacağım fps kaç olur ?

Sistem :

Gigabyte K8NS nForce3 250 Chipset
    Amd64 3000+ s754
    2*512 Mb DDR 400 Ram
    256 Mb Leadtek fx5700 A360 VE TD DirectX 9 128 Bit ???????????????????????????????????

Bilgilerini paylaşan arkadaşlara candan teşekkürler

cs tarzı oyunlar 64 mb normal ekran kartı ilede oynanır fakat Sp@sTik ShoWun derdi başka oynarmıyım oynayamazmıyım derdinde bende yardımcı olmak konusunda tarafım.arkadaşımızı yanlış yere yönlendirmeyelim en son cıkan oyunları oynamak istiyorsa performans için 6600 veya 6600gt modeller hakkında fikir vermek önemli .zaten Sp@sTik ShoWun imzasındaki sisteme fx5700 yakışmıyor...........

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.