Şimdi Ara

Fx5700 Yorumlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistemi 4 ay önce topladım . İnanın 4 aydır Far Cry gibi , Doom3 gibi Counter-Strike:Source gibi ekran kartının çok önem taşıdığı oyunları yüklemedim hiç . Bu yüzden de kartın performansı hakkında bi bilgim yok . Sizce kart nasıl ? Bu sistemle Half Life2'de ve Counter-Strike:Souce'da alacağım fps kaç olur ?

Sistem :

Gigabyte K8NS nForce3 250 Chipset
    Amd64 3000+ s754
    2*512 Mb DDR 400 Ram
    256 Mb Leadtek fx5700 A360 VE TD DirectX 9 128 Bit ???????????????????????????????????

Bilgilerini paylaşan arkadaşlara candan teşekkürler

• Ortalamanın üzerinde olduğu kesin

Ben profosyonel bir Cs oyuncusuyum . Oyunu 640*480 çözünürlükde oynarım ... Source'da imzamdaki sistem ile fps'm 80'in üzerinde

Bu kart forumlarda çok fazla övülen 9550'den daha iyidir

Tabiki o/c'suz 9550'den
  • FX 5700 den çok fazla bir şeyler bekleme. Keşke onun yerine biraz daha zorlasaydın kendini ve 6600GT gibi bir kart alsaydın.

Sanırım ciddi oyunları oynamaya başlayınca ne dediğimi anlayacaksın...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTK -- 2 Mayıs 2009; 21:02:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTK

...
    yeterli bir kart almışsın güle güle kullan.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bertuğ_

yeterli bir kart almışsın güle güle kullan.......

Alıntıları Göster
    evet kart fena değil ama oc lu 9550 den iyi olmadığını biliyorum özellikle 5700le ler. ama 5700 ultraların performansı iyidir. ayrıca bu kartla half life direct 8x de açılacağı için tahmininden çok daha akıcı ve hızlı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

evet kart fena değil ama oc lu 9550 den iyi olmadığını biliyorum özellikle 5700le ler. ama 5700 ultraların performansı iyidir. ayrıca bu kartla half life direct 8x de açılacağı için tahmininden çok daha akıcı ve hızlı olacaktır.

Alıntıları Göster
    dx9 özürlü bir kart daha.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni palit 9550ler (aldım)
    20 yıl önce açıldı
    6800 Ultra SLI Oyun testleri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Alıntıları Göster
    benim makine celereon 1700, 512Mb ram, ve 128Mb INNO Geforce Fx5700, bununla Hl2 oynarkene açık alanlarda kasılıyo biraz,doom3 fena deil,ama senin sistem sağlam hepsini çatır çutur oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

benim makine celereon 1700, 512Mb ram, ve 128Mb INNO Geforce Fx5700, bununla Hl2 oynarkene açık alanlarda kasılıyo biraz,doom3 fena deil,ama senin sistem sağlam hepsini çatır çutur oynarsın.

Alıntıları Göster
    p4 3.0
    512 ram

fx5700 LE 128bit 256mb

sorunsuz hersey ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

p4 3.0
    512 ram

fx5700 LE 128bit 256mb

sorunsuz hersey ;)

Alıntıları Göster
    bende zamanında 5700 aldım ve çok memnunum 3ghz işlemci ve 1gb ram de var yanında doom3 farcry gibi oyunları full çözünürlükte ortalama 30 fps oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalke®

bende zamanında 5700 aldım ve çok memnunum 3ghz işlemci ve 1gb ram de var yanında doom3 farcry gibi oyunları full çözünürlükte ortalama 30 fps oynuyorum

Alıntıları Göster
    Başlığı açan arkadaş elindeki 5700 ile idare edebildiği kadar etsin.Ancak dx 9 oyunları ile işkence çekeceği kesin.En yakın zamanda 6600gt gibi bir karta geçerse çok memnun olur.Ama şuanki halinden kendi memnunsa diyecek lafım yok.Yine de 3000+ işlemcinin yanında 5700 pek hoş görünmüyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Başlığı açan arkadaş elindeki 5700 ile idare edebildiği kadar etsin.Ancak dx 9 oyunları ile işkence çekeceği kesin.En yakın zamanda 6600gt gibi bir karta geçerse çok memnun olur.Ama şuanki halinden kendi memnunsa diyecek lafım yok.Yine de 3000+ işlemcinin yanında 5700 pek hoş görünmüyor:)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

pek katılmıyorum 5700 ün şu anda çalıştırmadığı oyun yok (denedim ordan biliyom) hatta yukarda dedim doom ve farcry ı 30 fps de oynuyorum

• quote:

quote:

pek katılmıyorum 5700 ün şu anda çalıştırmadığı oyun yok (denedim ordan biliyom) hatta yukarda dedim doom ve farcry ı 30 fps de oynuyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ekran kartları sadece oyunlar daha iyi oynanabilsin mi diye geliştiriyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: synthkey

arkadaşlar ekran kartları sadece oyunlar daha iyi oynanabilsin mi diye geliştiriyorlar...

Alıntıları Göster
    tabiki sırf oyunlar için deil ama arkadaşın amacı oyun oynamak
    halflife2 de nekadar fps olur demiş bende 40 larda geziniyordu ama sistemin diğer parçaları iyi olduğundan da olabilir
  • quote:

halflife2 de nekadar fps olur demiş bende 40 larda geziniyordu ama sistemin diğer parçaları iyi olduğundan da olabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

40fps olmasının iki nedeni var.İlki işlemcinin sağlam olması, ikincisi de oyunun dx8 ayarında çalışıyor olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

40fps olmasının iki nedeni var.İlki işlemcinin sağlam olması, ikincisi de oyunun dx8 ayarında çalışıyor olması.

Alıntıları Göster
    imzamda görüdğünüz gibi bende de var. Her oyunu oynuyorum ama bazı oyunlarda biraz kasıyo. Özellikle bu son çıkan gta sanandreas ta visual fx qualty yi low dan başka bir ayara getiremiyorum kasmaya başlıyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

imzamda görüdğünüz gibi bende de var. Her oyunu oynuyorum ama bazı oyunlarda biraz kasıyo. Özellikle bu son çıkan gta sanandreas ta visual fx qualty yi low dan başka bir ayara getiremiyorum kasmaya başlıyo...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

evet gerçekten de işlemciden farkediyor galiba çünkü ben aynı oyunu 1024*768 visual fx quality very high da çok rahat oynuyorum kasma çok seyrek oluyor mesela bir iki araç patlayınca hafif kasılıyor ama onun dışında oyun rahat.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Katılıyorum.6600gt ya da en azından 9800pro gibni bir karta geçerse o sistemle dx 9 oyunlarında plajda güneşlenirmiş gibi rahatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

quote:

Katılıyorum.6600gt ya da en azından 9800pro gibni bir karta geçerse o sistemle dx 9 oyunlarında plajda güneşlenirmiş gibi rahatlar

Alıntıları Göster
    fx 5700 çok kötü bir kart. herşey performans değil. dx9 olmadığından görüntü kalitesi yerlerde sürünüyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.