Bildirim
fx6100 mı, a10 5800k mı?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fx 6300
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fxlerden 6300 aşağısını alma.athlon II 640 165 lira filandı onu alabilirsin çok ucuz üstüne de 7770 alırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ChainFrost
fxlerden 6300 aşağısını alma.athlon II 640 165 lira filandı onu alabilirsin çok ucuz üstüne de 7770 alırsın.
Şimdi pek bütçem olmasa bile ileride eklemeler yapabileceğim bir sistem toplamak istiyorum, athlon ucuz ama iş görmez, apu olayına ne diyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence 6300 al
Vatandan niye alıyorsun?
Eksenden FX6300 al. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820
Vatandan niye alıyorsun?
Eksenden FX6300 al.
Fx6100 ile fx6300 arasındaki fiyat farkına değer mi? Malum bütçem kısıtlı pek bir şey yoksa ucuzu olsun, hem ikisinin de fanlari iyi değilmiş diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: iron23
quote:
Vatandan niye alıyorsun?
Eksenden FX6300 al.
Fx6100 ile fx6300 arasındaki fiyat farkına değer mi? Malum bütçem kısıtlı pek bir şey yoksa ucuzu olsun, hem ikisinin de fanlari iyi değilmiş diyorlar.
Değer.
Madem bütçe kısıtlı ,hiç kendini yorma.
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asrock-fm2a85x-extreme-6-amd-fm2-ddr3-1866mhz-anakart.aspx 180 TL.
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/amd-a8-5600k-36-ghz-soket-fm2-quad-core-islemci.aspx 223 TL.
İşlemci gücü olarak iki işlemci arası fark 200 mhz ,hiç bi şey farkettirmiyor.Her testte yüzde 5 civarı A10 önde,Farkedilemiyecek bir ayrıntı.
A8 5600k da 4,2-4,3 'ü görebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iron23
quote:
Orijinalden alıntı: ChainFrost
fxlerden 6300 aşağısını alma.athlon II 640 165 lira filandı onu alabilirsin çok ucuz üstüne de 7770 alırsın.
Şimdi pek bütçem olmasa bile ileride eklemeler yapabileceğim bir sistem toplamak istiyorum, athlon ucuz ama iş görmez, apu olayına ne diyorsunuz?
iş yapmadığını kim söyledi ki? kendi kullandığım işlemcim hala çok iyi iş görüyo ki ben 5770le kullanıyorum.o kartın yanına 7770 filan alırsan apuyu filan tokatlar.ayrıca athlon da alsan sokeet aynı olacak ilerde fx8350 bile alabilirsin yani. -
Cevap veren herkese teşekkür ederim, fx6300 eksen bilgisayardan alacağım.
quote:
Vatandan niye alıyorsun?
Eksenden FX6300 al.
Eksen daha pahalı 8350 eksende 455 tl vatanda 450 TL yine vatan daha ucuz -
quote:
Orijinalden alıntı: Sgns12
quote:
Vatandan niye alıyorsun?
Eksenden FX6300 al.
Eksen daha pahalı 8350 eksende 455 tl vatanda 450 TL yine vatan daha ucuz
Ana fx6300 eksende daha ucuz.
Ayrıca eksen>vatan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Vatandan niye alıyorsun?
Eksenden FX6300 al.
Ayrıca eksen>vatan.
8350 NEDEN DAHA PAHALI
-
tahmini olarak diyorum çünkü hiç apu kullanmadım amd serisinde. ama söylentiler ve testlere göre söyleyeyim sadece oyun için ise apu al,
cpu bölümünün işlevi tatmin eder ayrıca içinde cpu olması ve onu cf yapabilmen çok iyi bence apu al, hemde gpu performansı olarakta çok iyi olduğunu duydum. -
quote:
quote:
quote:
Vatandan niye alıyorsun?
Eksenden FX6300 al.
Ayrıca eksen>vatan.
Aynen ya, vatandan alacagim bütün donanım eksende daha ucuz çıktı, her üründe 10-15 lira tasarruf ettim.
-
Hocam tavsiyen için teşekkür ederim. @fatihyilmaz1820
Aynı anakartı aldım, fx 6100 yerine biraz daha koyup 6300 alırsan emin ol pişman olmazsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: OwlShield
Aynı anakartı aldım, fx 6100 yerine biraz daha koyup 6300 alırsan emin ol pişman olmazsın.
Fx6300 sipariş ettim zaten, hayırlısı bakalım, eski ekran kartıyla 1-2 ay idare edip sonra iyi de ekran kartı alırsam iyi bir performans alırım insaallah.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X