Şimdi Ara

GTX 660 SLI mı? yoksa GTX 970 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam elimde hali hazırda zotac gtx 660 var ama ben ekran kartımı yükseltmek istiyorum. şimdi kalkıp bir gtx 970 almaya kalkarsam 2. eli bile 1100tl civarı tutuyor. Ama onun yerine kendi kartımdan birtane daha (en fazla 320TL civarı) alırsam ve SLI yaparsam ne kadar mantıklı olur yada gücü hangi karta eşdeğer olur? Görüşlerinizi alabilirmiyim?

• https://youtu.be/6xc5lwuDZGA

Farka değip degmeyecegine sen karar ver.

Tamamını izlemedim ama sli bazı yerlerde geçiyor 970 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 7 Ocak 2016; 16:30:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer elinde hiç ekran kartı olamasa GTX 970 al derdim ama madem 1 tane 660 var şuan bir tane alıp performans olarak hemen hemen 970 ile aynı olur. fazladan masrafa girme bence
  • pcheveslisi kullanıcısına yanıt
    2GB olan hiçbir kart ile sli yapmayın.Masraf ettiğinize değmeyecek.Üstelik ani fps düşüşleri ve ortalama fps değerleri bakımından tek kart her zaman daha iyi.Sadece ve sadece 3GB ve üzeri GTX660'lar ile sli yaparsanız f/p olarak değecektir.Yoksa 2.el 600TL civarına alabileceğiniz 3GB olan orta/üst sınıf ekran kartlarıyla ultra oynayabildiğiniz oyunları 2GB'lık 660sli sistem ile ultra oynayamayacaksınız.O kadar gereksiz yani.
  • 1 tane 970

• Anladım teşekkürler

• Belki 99 percent framein 970 ayarinda olacak ama kalan yuzde 1 deki anlik dususler seni uzer. Her nesilde spi cf verimi artiyor bunlar cok azaldi belki ama tek kart daha verimli oluyor her zaman. 970 ayarina gelince gta 5 de ultra deneyince veya Cimenler ve AA kapali ultra deneyince diyelim 2 GB vram a takilma ihtimalin var.

Benim icimde uktedir sli veya cf yapmak. Boyle bir sey varsa icinde 300 350 arasi 660 lar satiliyor alip bir tane yapip gene aldigin fiyata satabilirisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elinizdekini satip tek guclu bir kart almak daha mantikli olur 970 gibi diger turlu 1080p de bile 2gb vram ile SLI gunumuz oyunlari icin iyi olmayacaktir.
    2 ay daha bekle martda amdnin yeni kartlarını al
  • cevaplar için teşkkürler ama bariz bir fiyat farkı var iki kartın arasında yaklaşık iki katı fark var sli daha mantıklı geliyor sanki ama o fps düşüşleri ve bağzı oyunlara uyumsuzluk gibi problemleri varsa değmez gibi
  • 970, her açıdan üstün.

quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

https://youtu.be/6xc5lwuDZGA

Farka değip degmeyecegine sen karar ver.

Tamamını izlemedim ama sli bazı yerlerde geçiyor 970 i

Crysis 3, Kepler'in en iyi performans verdiği oyunlardan biri. Ona rağmen 970 daha yüksek sonuç vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Belki 99 percent framein 970 ayarinda olacak ama kalan yuzde 1 deki anlik dususler seni uzer. Her nesilde spi cf verimi artiyor bunlar cok azaldi belki ama tek kart daha verimli oluyor her zaman. 970 ayarina gelince gta 5 de ultra deneyince veya Cimenler ve AA kapali ultra deneyince diyelim 2 GB vram a takilma ihtimalin var.

Benim icimde uktedir sli veya cf yapmak. Boyle bir sey varsa icinde 300 350 arasi 660 lar satiliyor alip bir tane yapip gene aldigin fiyata satabilirisin.

Hocam emin olun hiçbirşey kaçırmış değilsiniz.Hatta hiç bulaşmazsanız canınız daha az sıkılır.Tek 970 ile 970sli'a göre,daha az takılma/fps düşüşü yaşadım.

@pcheveslisi

İllaki kart değiştirecekseniz elinizdeki 660'ı satın.750TL civarına R9 290-GTX780 alın.Bütçenizi o kadar yükseltemiyorsanız 280X ya da 4GB 960/770 de alabilirsiniz.GTX660sli fiyatına alternatif bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 8 Ocak 2016; 0:38:57 >

• Tek kart alman daha mantıklı. O kartla SLI ile çok fazla performans beklenmez.

Her zaman tek kart öneririm 780 6 gb SLI kullanmış biri olarak bunu söylüyorum.
  • anladım arkadaşlar teşekkürler herkese ama sli veya cf okadar kötüyse neden extreme kullanıcılar hep böyle kullanıyor.
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Sli yapinca vram artmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Sli yapinca vram artmiyor

SLI yapınca vram arttığını söyleyen kim ?
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Gtx 780 gorunce aklima direkt 3gb lik versiyonu geldi ama 6 gb lik versiyonu oldugunu yebi hatirladim k. Bakmayin

• Bence tek GTX 970 daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

anladım arkadaşlar teşekkürler herkese ama sli veya cf okadar kötüyse neden extreme kullanıcılar hep böyle kullanıyor.

Kotu degil SLI. gtx 760 SLI kullaniyorum hic bir sorun yasamadim, performanstan da gayet memnunum.
    Bazi optimize olmayan oyunlar icin driver dan ayarlamalar yapmak gerekebiliyor, onlar da basit isler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.