Şimdi Ara

fx6300 mü i54460 mı alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fx6300 Almayı düşünüyodum yanına 270x alcaktım lakin üstüne 200 TL daha verip 4460 alsam verdiği paraya değecek kdr performans artısı olurmu ?

• Bu videolara bakabilirsin. Bence H97 yada Z97 bir anakartla birlikte i5 4460 daha iyi bir tercih olur. 5. nesil intel işlemcilere de güncelleme şansın olur ilerde.

https://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU

https://www.youtube.com/watch?v=lSQRGVU6glc&feature=youtu.be
  • hocam bütçeniz uygunsa i5-4460 tercih edin. fx-6300 alırsanız yanına en az gigabyte 970-ud3p gibi bir anakart ve 80-120 lira arası bir işlemci soğutucu almazsanız sizi memnun etmeyecek.zaten sürekli fx işlemciler ile ilgili açılan sıkıntılı konularda bunu görüyoruz,problemin en büyük sebebi fx-6300 değil kullanılan düşük seviyeli anakartlar
  • Kullandığım için net konuşuyorum i5 4460 gerçekten iyi bir işlemci henüz hiçbir oyunda zorlayabilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: reistrrt

Arkadaşlar fx6300 Almayı düşünüyodum yanına 270x alcaktım lakin üstüne 200 TL daha verip 4460 alsam verdiği paraya değecek kdr performans artısı olurmu ?

Ben i5 4570 kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum i5 4460 la aynı suan zaten intel i5 islemciler fx8000 serisindende iyi fx 6300 ile kıyaslama bile yapılamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 4460 oyunlarda iyi olabilir ama çoklu uygulamarda nasıl 5-7sekme chrom oyun photoshop açınca yüzde kaç oluyor

• reistrrt kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

i5 + H serisi uygun fiyatlı bir anakart daha mantıklı bir tercih olacaktır. Gerçi kullanacağınız ekran kartı için FX 6300'de sorun çıkarmaz ama ileride ekran kartı modeli yükseltirim derseniz i5'e yönelin.
  • Tercihiniz 4460'dan yana olsun. Verdiğiniz fazladan 200 liranın her kuruşunu hakeder. Hatta 2.el sorun olmaz derseniz. O fiyata çarpan kilidi açık garantili temiz 3570k 4670k gibi işlemcilerde alabilirsiniz. Sorunsuz stabil sistem sahibi olursunuz.
  • Eger ileride 970 gibi bir kart almayi dusunuyorsaniz 4570 alin.

• Tabiki İ5 daha iyi bir tercih olur aradaki performans farkına değermi bilmem ama 270X ile iyi performans alırsın iki işlemciylede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.