FX8350 İşlemci Asus Strix RX480 Ekran Kartı MSI 970A Gaming Pro Carbon Anakart HyperX Fury 8+4 GB DDR3 Ram 1600 ( 1866 mhz hız aşırtmalı ) Corsair Carbide Spec-02 Kasa
Kullanıyorum. Kasada aktif halde 6 fan çalışmaktadır. Bios'tan OC Genie kullandığım zaman işlemciyi boşta bile tam yükte kullanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam işlemciyi oc ayarlarından 4.2 yapmak için değeri 22 yapıyorduk. Voltaj değerine dokunmuyorum. Kaydet rest yaptığımda olmuyordu. Biraz acemi olduğum için fazla kurcalamadım ama daha sonra işlemci hızını düşürdüğüm zaman bile yaptığım oc ayarları (fail) oluyor. MSI teknik desteğe mail atmıştım. Onlarda anakartımın internet sitesinde pdf dosyası olduğunu belirttiler.
Biraz kurcaladım, araştırdım istediğim sonuca varamadım. Youtube üzerinden oc işlemlerini takip ettim gene olmadı. Sizlere danışmak mantıklı geldi. Koca kasayı sırf oc ve sıvı soğutma montajı için Bilgisayarcıya götürmek istemedim. Biraz araştırma yaptım bu sıvı soğutmayı düşünüyorum : Cooler MAster Seidon 240v
Bütçem 300-400₺ kadar.
Farklı soğutma önerilerinize açığım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme