Şimdi Ara

fz31e ekran karti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fz31e laptobum var 4.yılında şu an. Garantisinin bitmesine 1-2 ay kala ekran acilisinda çizgiler vardı ve acilmiyordu . Servise verdim yaptılar. 5-6 ay önce yine oldu 160 tl karşısında bir bilgisayarciya yaptırdım. Şimdi yine aynı sorun var ekran kartını devredışı bırakarak aciyorum bilgisayarı ama çizgiler duruyor. Yaptırsam yine tekrarliyacak acaba ekran kartı değişiyor mu bu bilgisayarın? Yada başka çözüm önerisi var mi?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Temmuz 2012; 9:40:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Merhaba arkadaşlar fz31e laptobum var 4.yılında şu an. Garantisinin bitmesine 1-2 ay kala ekran acilisinda çizgiler vardı ve acilmiyordu . Servise verdim yaptılar. 5-6 ay önce yine oldu 160 tl karşısında bir bilgisayarciya yaptırdım. Şimdi yine aynı sorun var ekran kartını devredışı bırakarak aciyorum bilgisayarı ama çizgiler duruyor. Yaptırsam yine tekrarliyacak acaba ekran kartı değişiyor mu bu bilgisayarın? Yada başka çözüm önerisi var mi?

şimdiden teşekkürler

evet ekran kartın değişiyor. bilgisayarından memnunsan ekran kartını değiştirebilirsin. 9600m gt-gs- hd 4650 - 8600m gt hd 3650- bu kartlarla uyumlu anakartın. bunlardan bulursan değiştir. 160 tl çok vermişsin. yerine daha iyi ve 0 kart alırdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Merhaba arkadaşlar fz31e laptobum var 4.yılında şu an. Garantisinin bitmesine 1-2 ay kala ekran acilisinda çizgiler vardı ve acilmiyordu . Servise verdim yaptılar. 5-6 ay önce yine oldu 160 tl karşısında bir bilgisayarciya yaptırdım. Şimdi yine aynı sorun var ekran kartını devredışı bırakarak aciyorum bilgisayarı ama çizgiler duruyor. Yaptırsam yine tekrarliyacak acaba ekran kartı değişiyor mu bu bilgisayarın? Yada başka çözüm önerisi var mi?

şimdiden teşekkürler

evet ekran kartın değişiyor. bilgisayarından memnunsan ekran kartını değiştirebilirsin. 9600m gt-gs- hd 4650 - 8600m gt hd 3650- bu kartlarla uyumlu anakartın. bunlardan bulursan değiştir. 160 tl çok vermişsin. yerine daha iyi ve 0 kart alırdın.

şu an ki kartım 8400m gt. beni fazla bilgim yok bu değişimi nerde yapabilirim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

şimdiden teşekkürler

şu an ki kartım 8400m gt. beni fazla bilgim yok bu değişimi nerde yapabilirim?

ilk önce kartı bulman lazım. bilgisayarcılarda bulamazsın. yada çok zor. gittigidiyor gibi sitelerde bulabilirsin. sen kartı temin et bir yerlerden. bilgisayarcıya götür o taksın.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/sifir-harici-laptop-ekran-karti-512mb-9500m-gs-60508829

mesela bu olabilir. çokta iyi bir kart değil ama sorun çıkarmaz. sayfada 9600m de elimizde vardır yazıyor. alabiliyorsan 9600m al. biraz daha araştırıp daha ucuzunu bulabilirsin.

• ekran kartını değiştirmesi sıkıntı oluşturabilir anakarta entegredir randımanlı olmayabilir yaptırsanızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ekran kartını değiştirmesi sıkıntı oluşturabilir anakarta entegredir randımanlı olmayabilir yaptırsanızda.

8400m mxm II slotuyla çalışıyor. harici.
  • mxm varsa ona göre kart bakılmalı mxm1 slotuna sahip bu kart,çokta yüksek bir kart takamaz fark eden birşey olmaz performans açısından orta segment kartlar mxm2 slotuna sahip birazdaha çipleri büyüktür.Bu seri kartlarda kronik sıkıntı vardı özellikle 8400 ve 8600 serisinde,sıkıntı ekran sorunlarından kurtulmaksa bilgisayarcılarda çıkma bulunabilir yada sitede varsa temin edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Temmuz 2012; 12:30:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.