Şimdi Ara

g-forge 5900 xt görüntü net değil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    leadtek g-forge 5900 xt ekran kartım var.. bu kartın 3 boyut ayarlarını bir türlü çözemedim...
    oyunlarda görüntü güzel fakat sürekli titriyor..800 600 den 1600 1200 e kadar tüm seçenekleri değiştiriyorum..fakat görüntü sürekli titriyor..oyunlar hiç akıcı değil... 3 boyut ayarlarını yapıyorum fakat bi türlü doğru seçeneği bulamıyorum..
    1-keskinliği yumuşatma ayarı nedir kaç yapmak gerek
    2-eşyönsüz süzme nedir bunu kaç x yapmak lazım
    3-sistem perfonmansı kaç olmalı
    4-dikey eş zamanla açık - kapalı ne olmalı
    5-mipmap ları zorla nedir ...

bu tip ayarları ne yapmalı mesela fifa 2004 için mesela nfs undeground 1 için nedir neler yapmalı....

bu arada anakartım max 4x agp modu destekli , acaba bu sorun olabilr mi..? ekran kartı 8x de 4x de destekli sanıyorum..

pc şunlardan oluşuyor...
    leadtek g-forge 5900xt (winfast A350 xt thd) EKRAN KARTI
    amd athlon xp 1800+ İŞLEMCİ
    epox 8K3AE ANAKART
    2X256 mb 333 kingston ram
    seagate 7200 rpm 40 gb HDD
    samsung 957 mb 19 '' MONİTÖR
    CREATIVE SoundBlaster Audigy2 ZS Platinum Pro 7.1 Ses Kartı
    lg cd writer
    lg dvd rom
    lg dvd writer

sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metu62 -- 27 Kasım 2004, 15:22:15 >

• arkada_1m keskinlii yumu_atma dedihi sey AA dir.Diger ayarlar1 windows otomatik ayarl1yor zaten.Baz1 oyunlarda AA aç1k olunca titreme yap1yor.Bu kart ile ilgili degil.
  • peki nedir bu AA? nasıl kapatırız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metu62 -- 27 Kasım 2004, 16:17:32 >
  • YENİLENME HIZINI YUKSELT
  • kesinlik yumuşatma AA modları vardır 2x 4x yada uygulama denetimi normalde uygulama denetimine alırsan oyun içinden yaptığı değer geçerli olur görünte etafındaki ürüzleri azaltır diğer bashettiğin uzaktaki görüntünün netliğidir oyunda daha yüksek değer fps oyunlar için örnein uzak mesafe lerin daha net görünmesidir ama onuda uygulama denetimine bırakman daha iyi vsync kapalı olması tavsiye ederim titreme konusu monitorun sürücüsü ile ilgili olabilr yeni bir kart son sürücü kurulu olmasına dikkat et monitor tazeleme hızını da artıramanda fayda var
  • bu bahsettiğim titreme yenileme hızıyla olan titreme değil...3 boyut grafik titremesi bahsettiğim şey... ayrıca şu an 85 hz de çelışıyor oyunlar..buda yeterli zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.