Şimdi Ara

G.I. Joe 3 (????) | Dwayne Johnson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluğumuzun altın değerindeki oyuncaklarından biri de tabii ki G.I. Joe’lardı. Özellikle benim yıllar boyunca durmadan oynadığım küçük askerler bir süre sonra çizgi film ve ardından da tabii ki sinema filmi haline getirildi.

Göreceli şekilde beğenebileceğiniz (kendi adıma hiç beğenmediğim) filmlerden olan serinin ikinci filmi, Jon M. Chu tarafından yönetilmişti. Başrolünde yer alan Dwayne Johnson’ın bugün yaptığı açıklamalar ise Jon M. Chu’ya yol verildiğini ortaya çıkardı.

Chu’nun şu sıralar Jem And The Holograms adlı yapımı yöneteceği biliniyor. Johnson’ın açıklamaları ise en geç 2015 yılının Ocak ayında G.I. Joe 3′ün çekimlerinin başlayacağı yönünde. Jon M. Chu’ya karşı büyük bir sevgi beslediğini ve ikinci filmde iyi bir iş çıkardığını düşündüğünü açıklayan Dwayne Johnson, Chu’nun ajandasının dolu olması nedeniyle yeni bir yönetmen arayışına girdiklerini belirtti.

Yine de Dwayne Johnson’ın açıklamalarına bakarak Jon M. Chu’nun tamamen projeden uzaklaştırıldığını düşünmeyin. Çünkü geçtiğimiz günlerde kendisine serinin üçüncü halkası ile ilgili sorulan bir soruya, “Hala üzerinde düşünüyoruz” tadında bir cevap vermişti.

Kaynak: superkarga

24 Haziran 2014
    Lorenzo di Bonaventura, G.I. Joe 3'ün Müjdesini Verdi

Hollywood'un en büyük yapımcılarından biri olan, Warner Bros.'un eski yöneticilerinden Lorenzo di Bonaventura, sevilen aksiyon filmi G.I. Joe'nun 3. filminin çekileceğini açıkladı. En son, adından sıkça söz edilen Transformers: Kayıp Çağ filminin yapımcılarından olan di Bonaventura, ilk filmi 2009 yılında vizyona giren aksiyon-macera yapımı G.I. Joe hakkında konuştu. Yeni filmle beraber yeni karakterlerin ekleneceğini söyleyen ünlü yapımcı, 2015 Mart ayı gibi çekimlerin başlamasını umduğunu sözlerine ekledi. Bu aralar adını söylemediği ünlü bir senaristle müzakere halinde olduklarını belirten di Bonaventura, henüz bir yönetmenle anlaşmadıklarını fakat arayışlarının devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Beyazperde

3 Temmuz 2014
    Yeni G.I. Joe Duyuruldu

Yeni G.I Joe filmi geçtiğimiz haftalarda resmen duyurulmuşken, filmin cephesinden taze haberler de su yüzüne çıkmaya başladı. Step Up filmlerinin yönetmeni olan Jon M. Chu'nun bir kere daha yönetmenliğini üstleneceği kesinleşen serinin bir sonraki halhasında Dwayne Johnson'ın yer alacağı da kesinleşti.

Aksiyon sinemasına senarist olarak katkıları küçümsenmeyecek olan Jonathan Lemkin'in de senaryo ekibinde yer aldığı filmin oyuncu kadrosundaki yeni isimler ise önümüzdeki haftalarda açıklanacak gibi görünüyor.

Yapımcılar net bir tarih vermemiş olsalar da yeni G.I. Joe projesinin 2016 yılında görücüye çıkması bekleniyor.

Kaynak: Beyazperde

14 Ocak 2015
    G.I. Joe 3’ün Yönetmeni Belli Oldu

80’li yıllarda doğan erkek çocukların Action Man serisiyle tanışmadan önceki favorisiydi G.I. Joe adındaki oyuncaklar. Ardından çizgi filmleriyle tanıştık ve bizim için her zaman bir efsane olarak kaldılar.

2000’li yıllara girmemizle birlikte de böyle bir markanın sinema filmi olmadan duramayacağını anlayan yapımcılar hemen kolları sıvayarak peşpeşe iki G.I. Joe filmini vizyona soktu. İkisi de birbirinden kötü eleştiriler aldı fakat dünya çapında elde ettiği hasılat, üçüncü film için yapımcıların ağzını sulandırmaya başladı bile.

Uzun süredir seriye eklenecek üçüncü halka hakkında haberler alıyorduk fakat filmin hala kendine bir yönetmen bulamamış olması büyük bir problem teşkil ediyordu.

Bu sorun bugün yapılan açıklamayla çözülmüşe benziyor. Çünkü Disturbia ve Eagle Eye adlı yapımları da yöneten D.J. Caruso’nun Paramount Pictures ile anlaştığı haberleri gelmeye başladı. Şu anda resmi imzalar atılmış değil ama muhtemelen Caruso, G.I. Joe 3’ün yönetmeni olacak diyebiliriz.

Film hakkında elimizde henüz ne vizyon tarihi ne de oyuncu kadrosu hakkında bir bilgi bulunmuyor. Tek bildiğimiz şey Dwayne Johnson isminin üçüncü filmde de yer alacağı.

Kaynak: superkarga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 14 Ocak 2015; 15:31:06 >

• İlk filmler fena değildi.Bana biraz Robo-cop'u hatırlatıyordu derken oda çıktı Cidden baya benzettim ben.Asyalıları katmasalar daha orjinal gelicekti aslında
  • Gelsin gelsin adrianne palicki için bile izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk g.i. joe filmi rezaletti.ikincisi de ilk film kadar kötü olmasa bile onun izinden gitmişti.farklı bir şey beklemiyorum.
  • Çerezlik film, izlenir ilk ikiyi beğenmiştim. Dwayne Rock ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 daha iyiydi 2 yi oek sevemedim

• 1' i izlemeden 2' yi izledim fazla bişey anlamadım ama aksiyon iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. filmin yönetmeni büyük ihtimalle D.J. Caruso olacak.
  • Transformers yapımcısı lorenzo iş başında sevdim bu haberi
  • Güzel seri

• Dwayne Johnson, şu adam da bir yaşlanmadı gitti.
  • iki filmi de sinemada izledim birinciden baya memnun kalarak çıkmıştım ama ikinci rezaletti sinemada izlediğim en kötü filmlerdendi ilk filmle de alakası yoktu.

ilk filmde güzel fikirler vardı nanomit mi öyle şeyler vardı hatta kobra özel askerler falan üretmişti hiçbirini göstermediler rezalet bir şeydi.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Adam daha 42 yaşında. 65 yaşına kadar yolu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Adam daha 42 yaşında. 65 yaşına kadar yolu var.

Demek istediğim aradan kaç yıl geçmesine rağmen adamda bir değişme yok fiziksel yönden tip yönünden vesaire. 65'e kadar yolu yok malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

27 Mart 2020'de vizyona girecek.

Çok acele etmesinler ya. Şöyle 2050'de 2060'ta filan gelsin. Geç olsun güç olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

27 Mart 2020'de vizyona girecek.

Çok acele etmesinler ya. Şöyle 2050'de 2060'ta filan gelsin. Geç olsun güç olmasın.

• Ilk film guzeldi aslinda ama ikincisi de bir o kadar kotuydu bence.
    Icimden bir his bu gelecek filmin daha kotu olacagini soyluyor.Kalitenin daha da dusecegini dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.