Şimdi Ara

G.I:JOE RİSE OF COBRA (ACİL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLDİĞİMİZ GİBİ ŞU ANDA G.I:JOE FİLMİNİN OYUNLARI ÇIKTI SAYILIR BENİM BİLDİĞİM X-BOX 360 OYUN KONSOLUNDA ÇIKTI. PS3'DE DE ÇIKMIŞ OLABİLİR. BENDE XBOX360 VAR FAKAT 3 KIRMIZI IŞIK VE DVD OKUYUCU SORUNLARINDAN DOLAYI KUTUSUNDA DURACAK YAZIN TAMİRE GÖNDERİLECEK. G.I JOE RİSE OF COBRA OYUNU PC İÇİN ÇIKTIMI VE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NEDİR????

• PC dışında tüm güncel oyun platformlarına çıktı, bir PC'ye çıkmadı. Ayrıca oyunun incelemelerinde aldığı puanlar çok düşük. Yani oynanmaya değer bir oyun değil. Bu yüzden PC'ye çıkmamış olmasına üzülmek bence saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 26 Kasım 2009; 16:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

PC dışında tüm güncel oyun platformlarına çıktı, bir PC'ye çıkmadı. Ayrıca oyunun incelemelerinde aldığı puanlar çok düşük. Yani oynanmaya değer bir oyun değil. Bu yüzden PC'ye çıkmamış olmasına üzülmek bence saçma olur.

hmm tamam teşekkürler şimdi aydınlandım incelemesine bakmıştım xbox için genelde 4.8/10.0 almış olması lazımdı. Filmi kadar güzel değil anlaşılan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.