Şimdi Ara

G-o-l-d botterlar banlanırsa ne olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gold botlar banlansa tahminim lag daha çok olurdu. neden mi? bi kere botlar ha bire kasma derdinde. bilmem chat-chut dalgası yok. o chat satırında geçen her bir harf sizin internetinize bir darbe çünkü. onlar bot değil de normal player olsaydı en az 1/5 sürekli konusur bu da daha fazla lag olarak dönerdi. ayrıca bi arkadaş da ks falan demiş. ewt gold botterlar allahtan ks yapmıo.
    ayrıca bu botlar banlansa yeri hemen dolar ve gene giremezsiniz. oyuna girmeyi bekleyen o kadar insan varki. log in olma sıkıntısı çeken sadece bizler değiliz. elin almanı da italyanı da aynı dertten şikayetçi.

kısaca şu; botlar olmasa bu oyun daha çok saç-baş yoldururdu.
  • Bot olmasa sro kalmaz zaten tahminim bot siteleride joymax ın bi alt kurulusu bızı keklıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

Serverler boşalır sroya acaip talep artışı olur wow knight vs ... oynayanlar sroya akarlarrr gold olmayacagı için item fiyatları düşer şimdiki gibi artmaz vs vs vs

wow oynayan adam wow u bırakıp sro ya gelmez. gelirse 3 gün sonra geri döner.
  • Bu SROnun %70i Türk Oyunculardan Oluşyor. Sadece Turk Oyuncular Bu gold Satan Sepetlerden Gold Almasa Ortada Gold B0T Felan Kalmaz... Joymax Para KAzanmak İçin Tuzak Kuruyor Oyuncuların %95i Tuzaga Düşüyor adamlar Bu Gold Satıcıları Bot Satıcılari İle Ortak Çalışıyor... İştese Köklerine Kibrit Suyu Dökemez mi? Adamlar Ks Yapa Yapa bize Kasıcak Yer Bırakmadan Gold Kasıyor Millet Gidiyo Bunlardan Gold Alıyo... Joymax Pre Satayım Silk Satayım Die Serverlara Bot Dolduruyo izin Veriyor. Millet Kazıklandığını Bile Bile Gidiyor Silk Alıyor... Uyanın Arkadaşlarr uyanın Bunların Hepsi Para Tuzağı... Ben Şimdiye Kadar Bu Oyuna 1 YTL Bile Harcamadım Harcamamda Yazık Günah Millet Aç Yatarken Ben Kazıklandığımı Bile Bile Gidipde Oyuna Para Yatırman... Ben Bunları ÇEvremdeki Arkadaşlarımada Sölüyorum ama Dinliyen Yokk... Devletimiz Ülkemize Dolar Döviz Girsin Die 40 Takla Atıyor Bizler 10 Saniyede Heba Ediyoruz Dövizleri Yazık Günah Arkadaşlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

Bot olmasa sro kalmaz zaten tahminim bot siteleride joymax ın bi alt kurulusu bızı keklıyolar

Katılıyorum yoksa botu bitirirlerdi şimdiye.
  • joymaxın yaptığı büyük aptallık. goldbooter koycagı yere server kapasitesini düşür goldunuda silk karşılıgı sat. bu kadar basit herşeyi ele alabilir ama uğraşmak istemiyolar. server kapasitesini düşürürlerse yine millet pre vs alır. golduda başka sirketlere bırakcana gitsin kendisi satsın

bahaneside basit: lagı azaltmak için yaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DarkShine_ -- 1 Mart 2008; 12:53:59 >
  • Gold Botterlar joymaxın değildir. Joymax tek tık ile istediği kadar gold yapamıyo mu nie kendi oyununu kötüleştirsin.
  • bazıları eskiden daha rahat girerdim diyolar. Şimdi yanlış anlamayın bence ama herkez girebilseydi slot (yada bazılar için spot^^) kavgalarından 5 dakika durmadan çıkardınız. akabinde botlarda spot dolduruyor fikrinede karşıyım onlar bir spot'da sıkışıyorlar yani bize alan birakiyorlar ;) ve başka bir arkadaşın fikrininde arkasındayım botlar olmasa yerleri dolar ve lag daha cok artar giriş cıkışlarında zaten lag yarattıgına inaniyorum. Hah bu arada bilen bilir her allahın günü botlar olmadan önce lagroad diye kendimizi yiyorduk. Belki tesadüf belki gercek bu botlarin sayesinde bu eziyetten kurtulmuşuzdur. Tabi Joymax açıklama yapmadıgı sürece ki yapamazlar bizimkiler tahminidir ama gerçege en yakın olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adeadpoem1 -- 1 Mart 2008; 15:44:59 >
  • goldbotterlar olmasa ne olurdu?

Kötü olurdu gold satın alamazdık. muhauahuha.
  • hehhehehhehehehehe
    quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

goldbotterlar olmasa ne olurdu?

Kötü olurdu gold satın alamazdık. muhauahuha.

hehhehehhehehehehe
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.