Şimdi Ara

G-o-l-d botterlar banlanırsa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece fikirleri öğrenmek istiyorum. Bunun sonucu iyi mi olur kötü mü olur? Oyunu 3 senedir oynuyorum ve bu botların öncesinide biliyorum. Bilenlerede soruyorum botların öncesi mi daha iyiydi sonrasi mi daha iyi?

Benim sahsi düsüncem bu botlar oyunda ne kadar karakterimizi geliştirmek için dar alan bıraksada önceden oldugu gibi slot kavgalarına engel oluyor ve su kanıdayım ki nerde cokluk orda b*kluk. Diğer bir açıdan bakdığımızda zaten botlarla oynamak insanlarla oynamaktan daha avantajlı olduguna inaniyorum. Şöyleki aynı slotta kasdıgınız bir adam illaki sizi rahatsiz edecek illaki ks yapacak sizde buna sinirlenip aynı şeyleri başkasına yapacaksınız. Bot ks yapsa bile karşinızdakinin bir insan olmayışı biraz daha sakinleştirici oluyor.

Biliyorsunuz serverlarin 4/3ü 3500 kapasiteye ulaştı peki nasıl? eskiden olsaydı ne olurdu?

Sunucular 2500 iken slotları boş değildi ve sunucu full idi. Şöyle bir açıdan bakarsak eğer 3500 kişi gold botterların olmadıgı sıralarda herkezin sunucuya rahatlıkla girip cıkabildigi sırada olsa idi slot kavgalari inanılmaz boyutda olurdu. Şimdi nasıl? Mujigiler peşinde 50 tane bot koşuyor aslinda bir anlamda bize faydalı.

Oyüzden eleştirirken düşünelim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adeadpoem1 -- 29 Şubat 2008; 12:21:02 >

• Öncesi daha iyiydi, botu ilk vietnamlılar kullanmaya başlamıştı Bot gelmeden önce kullanıcı azdı, yaş ortalaması yüksekti, bayan oranı şimdikinin 10 katıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ
    bayan oranı şimdikinin 10 katıydı

İşte olay bu
  • bende eskilerdenim çok değil 1 sene önce şu foruma bi char resmi koysak kendin kastiysan güzel char kendin kasmadiysan botla kastiysan sövüyolardi diyoduk lv 60+ 70+ olun ya oyunu birakirsiniz ya bota başlarsiniz dediğimizde oldu. ya oyunu biraktilar yada bota başladilar joymax bota kendi teşfik ediyo bence kimse oturupda 80 lvli pc başinda kasmak istemez kasanlarda var ama ilk char ise güzel oluyo ilk charimi bende elimle kasmiştim sonra yeniden kasicak olursaniz gerçekden sıkıcı olmaya başliyo goldbotterlarin gelmesi iyi olmuş çünki genelde max 50 lv olduklari için yüksek lvller oyuna giremiyo spot kavgasi olmuyo şu share pt yide getirmeselermiş güzel olucakmiş kendine zarar getirir joymax in share pt de birbirinin kasilmasi
  • bot ve gold olmasa bu kadar iyi olamazsınız , olamayız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 29 Şubat 2008; 12:48:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

bot ve gold olmasa bu kadar iyi olamazsınız , olamayız...

Olabilirsin ama daha uzun sürede.. Tek fark bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

bende eskilerdenim çok değil 1 sene önce şu foruma bi char resmi koysak kendin kastiysan güzel char kendin kasmadiysan botla kastiysan sövüyolardi diyoduk lv 60+ 70+ olun ya oyunu birakirsiniz ya bota başlarsiniz dediğimizde oldu. ya oyunu biraktilar yada bota başladilar joymax bota kendi teşfik ediyo bence kimse oturupda 80 lvli pc başinda kasmak istemez kasanlarda var ama ilk char ise güzel oluyo ilk charimi bende elimle kasmiştim sonra yeniden kasicak olursaniz gerçekden sıkıcı olmaya başliyo goldbotterlarin gelmesi iyi olmuş çünki genelde max 50 lv olduklari için yüksek lvller oyuna giremiyo spot kavgasi olmuyo şu share pt yide getirmeselermiş güzel olucakmiş kendine zarar getirir joymax in share pt de birbirinin kasilmasi

MAX 50 lwl mı??

• iyi tarafları 100 200 deneyişte degilde 5 10 deneyiste girerdik,lag miktarı bu kadar fazla olmazdı,daha seri kasardık vs vs.. Kötü olan tarafı ise şu; genellikle playerlar goLd ile item vs yapıyolar ve gold almayınca bence bu oyunda bu kadar saglam adam olmazdı... hertarafta +9 lar +7 ler kaynamazdı
  • Serverler boşalır sroya acaip talep artışı olur wow knight vs ... oynayanlar sroya akarlarrr gold olmayacagı için item fiyatları düşer şimdiki gibi artmaz vs vs vs
  • Gold botterlar olsa ne olurdu ?? Hmm düşünelim...
    Hiç birşey olmaz çünkü ne kadar banlansa da yenileri çıkar
  • Sadece Süper olur.
  • herkezz alnın teri ile para kazanır bu arada
  • ya hotandan mujigiye gidene kadar en az 100 tane bot var tmm belki biraz hıt çıkardı ama sonucta oyunda daha rahat girerdik ben eskiden en fazla 5 denemeye giryodum şimdi 7 den beri debniyom girmiyo niye çünki kapasitenin yarınsından fazlasını botlar kaplıyo hdai kendi charını koy ama orya ordu koyma yaa tabi bu joymaxın işine geklio daha çok pre ve daha çok doğalöolarak daha çok silk ve doğal olarak daha çok para.........
  • banlandıgı an hayatımın en mutlu anı olur
  • öLe bişi olmayacağı için hiç umutlanmayın
  • sonuç belli coymax batar.
  • renkler tartısılmaz hayallar gerceklesmez joymax ac kopekoldugu için pre kaybetcek zamanı yok
  • beyler birde şöyle düşünün g bot olmasaydı suan itemler bu kadar pahalı olamıyacaktyı çünkü yüksek miktarlarda satılamadığından sahıbı mecburen fıyatı duşurecektı ve insanlar alabilecekti ayrıca lag dc vs daha az olacaktı
  • ßota lafım yok.Ama goId ßot larına lafım çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

beyler birde şöyle düşünün g bot olmasaydı suan itemler bu kadar pahalı olamıyacaktyı çünkü yüksek miktarlarda satılamadığından sahıbı mecburen fıyatı duşurecektı ve insanlar alabilecekti ayrıca lag dc vs daha az olacaktı

sen venüs de ki şuanki piyasaya pahalı mı diyorsun yahu fiyatlar yerleri öptü chinese 5 degree altı itemlerde.
    1m olan itemi 250k ya zor satıyorum artık.
    Ayrıca Gold bot benim gelişimimi zere kadar etkilemez anca ks yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 1 Mart 2008; 8:05:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.