Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Turkcell Süper Lig'de alınan kötü sonuçların oluşturduğu ortamı ''kriz'' şeklinde değerlendirmenin yanlış olduğunu ifade ederek, ''Teknik heyetin ya da başkanın istifasını istemek doğru olmaz'' derken G.Saray'ın elde ettiği skorları da yorumladı.
Takım üzerinde büyük şanssızlıklar olduğunu savunan Karadeniz, ''Bizim kalecimizden dönen top gol oluyor. Galatasaray, rakiplerinin kalecisinden dönen topları gol yapıyor. Arada büyük bir şans faktörü var. Geçen sezon bu kadro şampiyon oldu'' dedi.
Kaynak Sporx
Ortalik yine fena kiziscak .
geçen seneki şampiyonlukları için yaptığımız yorum tutuyor o zaman
Anlayamadığı şu, geçen sene şampiyon oldu eyvallah.Ama şampiyon olması gereken Galatasaray, Fenerbahçe olamadığı, Sivas elinin tersiyle ittiği için şampiyon oldu.Önünde en iyi ihtimalle daha rahat şampiyon olacak iki iyi kadro vardı ve ikiside takım, kulüp içi karışıklıklardan şampiyon olamadı.
Geçen sene şampiyonduk dersin, sonraki sene " 2 sezon önce şampiyonduk " dersin vs. kendini avutursun.Kendi sorununun kaynağına insin, insin ki şampiyonluk adaylarının çoğaldığı daha zevkli bir lig izleyelim.
bjkde balondu patladı sivasta balondu cortladı geçmiş olsun, su için yakamızı rahat bırakın.gsninde fbninde
Tüpçü .
Beşiktaş: dualarla kazanmış geçen sene maçları... Galatasaray: şansı yardım etmiş ondan kazanmış maçları...
sırada Fenerbahçe var.acaba FB için ne söyleyecek BJK yöneticileri?
haklı olduğu yönler var ve bu ayıp veya utanılacak birşey değil. bir takımda şans da olacak defalarca dedim bunu gene de diyorum. şans olacakki rakipten dönecek kaleciden kale direğinden dönen top önüne düşecek vuracaksın gol olacak. tersi olduğunda büyük sorunlar yaşıyorsun,olmayınca bir türlü olmuyor...
haklı olduğu yönler var ve bu ayıp veya utanılacak birşey değil. bir takımda şans da olacak defalarca dedim bunu gene de diyorum. şans olacakki rakipten dönecek kaleciden kale direğinden dönen top önüne düşecek vuracaksın gol olacak. tersi olduğunda büyük sorunlar yaşıyorsun,olmayınca bir türlü olmuyor...
kaleciden dönen topun gol olması için rakip takım üzerinde yakıcı bir baskı kurman gerek ,golü koklayan hücumcularının olması gerek,öyle bir atak yapmalısınki rakip defans allak bullak olması gerek.beşiktaşın bu saydıklarımı yapabildiğinden emin değilim
Pintiliğimden doğru düzgün transfer yapamadım ya da 8.5 milyon euro verdiğim tabata 2.5 milyon euro bile etmezmiş dese ya şuna.
O top kendi kendine kalecinin kucağına gidiyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
kaleciden dönen topun gol olması için rakip takım üzerinde yakıcı bir baskı kurman gerek ,golü koklayan hücumcularının olması gerek,öyle bir atak yapmalısınki rakip defans allak bullak olması gerek.beşiktaşın bu saydıklarımı yapabildiğinden emin değilim
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: guardofmylife
.......... Takım üzerinde büyük şanssızlıklar olduğunu savunan Karadeniz, ''Bizim kalecimizden dönen top gol oluyor. Galatasaray, rakiplerinin kalecisinden dönen topları gol yapıyor. Arada büyük bir şans faktörü var. Geçen sezon bu kadro şampiyon oldu'' dedi.
...........
İlk altı çizili cümleye ben de katılıyorum. ManU maçından sonra BJKli dostlarıma da söylemiştim. Hakandan dönen o top (gol topu) golü atan adamdan başka nereye gitse gol olmazdı.
2.si de doğru ama eksik tesbit. Eksiği de şudur : Geçen sene biz ve FB ve hatta TS öyle inanılmaz puan kayıpları yaptılar ki nerede ise "Allah aşkına ben olmayayım, siz buyrun" tadı vermişti. (Hatırlayın, TS evinde üst üste oynadığı Konya ve Denizli maçlarını kaybetmişti. Ev sahibi olmanın avantajını kullanabilse ve bu 2 maçı galip bitirebilse şampiyon olacaklardı.)
Gerçi daha çok erken. Bu köprünün altından çok sular geçer. Şimdilik görünen GS ve FBnin bu ligi forse edeceğidir. BJK de bu haftadan tezi yok 3 puan almaya başlamazsa ileride işi çok zor olacaktır.
Geçen sene şampiyon olmalarının açıklaması:Fenerbahçe ve galatasarayın ligde oynadığı kötü futbol ve bunun sonucunda gelen puan kayıpları trabzonsporun @muRTah ın dediği gibi evinde konyaspor ve denizlispora mağlup olması tabiki 2 yenilgiyle şampiyonluktan düşmez bir takım ama bu yenilgiler son haftalara doğru alınmışsa ve evinde oynadığın maçta alınmışsa büyük kayıptır.Sivassporunda şampiyon olabilecek kadro ve kapasiteye sahip olmaması.Aradan sıvışıp şampiyon oldu beşiktaş abartılacak bir şampiyonluk değil açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
Ama hocam suda vardırkı iyi takım her zaman şansını yanında tasır ...
Sen karsı kaleye atak yapmazsan orta sahada şans senın ne işine yarayacak ...
şans diye birşey yoktur...
quote:
Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta
bjkde balondu patladı sivasta balondu cortladı geçmiş olsun, su için yakamızı rahat bırakın.gsninde fbninde
rahat bırakıyoruz sizin balonunuzuda hamgurg gibi 3. sınıf takımlar söndürür merak etme feneri söndürdükleri gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Bulenttt324 şans diye birşey yoktur...
Ben de bir filmden şansla ilgili bir alıntı yapayım: ( Film : Under Siege 2/Kuşatma Altında 2/Steven Seagal)
"Şans, hazırlıklı zihinden yanadır"
quote:
Orijinalden alıntı: HeNRy__
quote:
rahat bırakıyoruz sizin balonunuzuda hamgurg gibi 3. sınıf takımlar söndürür merak etme feneri söndürdükleri gibi
Senin hayatında kaç kere 3. sınıf takımlarla oynama sansı buldun .. size 1. sınıf takım geldiğinde sonuclarıda biliyoruz ...
quote:
quote:
Başarılar
* Almanya Şampiyonluğu: 1922, 1923, 1928, 1960 (Bundesliga öncesi) * Bundesliga Şampiyonluğu: 1979, 1982, 1983 * Almanya Kupası: 1963, 1976, 1987 * Almanya Lig Kupası: 1973, 2003 * Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası: 1983 * Avrupa Kupa Galipleri Kupası: 1977 * UEFA İntertoto Kupası: 2005 * UEFA İntertoto Kupası: 2007
Hamburg'da 3.sınıf takımsa senin gol atamayan takımın kaçıncı sınıf acaba ?
quote:
quote:
daha adını yazamadığın takımları sınıflandırma cahilliği senin gibi birinden beklenir gs de fb de hiç olmazsa doğru düzgün temsil ediyor bizi(hadi fb kaza yaptı son maç) ama siz bile "lan acaba yine 8 yermiyiz?" korkusuyla çıktınızmı çıkmadınızmı manU karşısına bana bu sorunun cevabını ver?