Şimdi Ara

G.Saray ile Necati anlaşamadı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

Bize gelsin olma mi ?

Hurma Mode:ON

Stoch, Sow+5 milyon €'ya masaya otururuz.

Hurma Mode:OFF

ya da

Gerekirse fenere bedavaya veririm a yine gs ye vermem

O zaman Necati Fenerbahçe'de diyebilir miyiz?

• Antalya'dan alacaklarından vazgeçti, bize gelme altın değerinde gollerle birçok puan kazandırdı şampiyonluğın gelmesinde çok büyük etken. Eğere anlaşmazlarsa ayıp ederler hem de çok ayıp eder.
  • quote:

quote:

Bize gelsin olma mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı_ali

Şampiyon Galatasaray'ın ligin devre arasında Antalyaspor'dan renklerine bağladığı ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Necati Ateş ile yapılan ilk görüşmeden anlaşma çıkmadı.
    Ligin ikinci yarısında Galatasaray formasıyla ligde 8 gol atarak başarılı bir grafik çizen golcü futbolcu ile Galatasaray yönetiminin masaya oturduğu ancak rakam konusunda mütabakata varamadıkları öğrenildi.
    Touluse'de forma giyen Umut Bulut ile ilgili görüşmelerini sürdüren ancuk Fransız kulübü ile henüz anlaşma sağlayamadığı için bu transferi duyuramayan sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde Necati Ateş ile tekrar masaya oturacağı belirtildi.
    UEFA'dan gelen "güzel haberle" hem iç hem de dış transfer çalışmalarını yoğunlaştıran G.Saray yönetiminin 6 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına kadar tüm transferleri bitirmeyi planladığı belirtildi

Kaynak:Sporx

Bu ne lae

• İnşallah doğrudurda anlaşmayız şunla..
  • nankörlük yapmasın gs yönetimi eminim necati boş mukaveleye de imsa atar ancak onlar da insaflı olsun adam gs için kendince fedakarlık yaptı istediler alacaklarından vazgeçip geldi oynadı attı.şimdi kalkıp sırtına çıkmamak lazım hakkı neyse verip kulübede yedek her neyse kalması lazım.
  • Bugüne kadar ki emeklerinden dolayı teşekkür edilmeli ve yollar ayrılmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

Büyük ihtimalle anlaşırlar, anlaşmazlarsa ayıpttır. Adam devre arasında bizim zor durumumuzda alacaklarından vazgeçerek geldi.

Babasinin hayrina mi geldi?
    Sampiyonluga yuruyen, muthis top oynayan bir takima geldi.
    Ayrica inanmayin boyle haberlere necati boyle seyleri sorun etseydi 1 senelik imzalamazdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biride demiş alacaklarını bıraktıda geldi ulan bana deseler aynısını bende yaparım antalya gibi düşmemeye oynayan bi takımdan şampiyonluğun en büyük adayı galatasaraya geliyosun.
  • Nonda gelsin.

• Alinmasi En Başta hata olan bi futbolcuya para Beğendirememek ?

Oynatsan kabzimalin teki oynatmasan Klübü kariştirir Gruplaşma yaratir.. En iyisi göndermek...
  • necatinin takımda kalmasını isterim
  • antalya ya verilecek aydın muadili futbolcu mevzusu ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

quote:

quote:

quote:

Bize gelsin olma mi ?

ya da

Gerekirse fenere bedavaya veririm a yine gs ye vermem

O zaman Necati Fenerbahçe'de diyebilir miyiz?

İnsallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan adam necati diye hemen gitsin muhabbetleri yapmaya başlamışınız.o golleri yüksek bonservisli yabancı transfer atsa adama tapardınız.necati olunca hor görülüyor
  • Necati süper futbolcu demiyorum ama yaptığı katkıyı görmeyenlerinde ya maçları izlemediğini yada futboldan anlamadığını düşünüyorum.
    Maçları izlerken en çok söylediğim şey Necati nin kondisyon eksikliği idi. Sebebi de hazırlık kampında bizimle olmamamasıdır. Scott Piri bizim takımı bomba gibi yaptı fakat Necati takımda sönük kalıyordu.

Benim demek istediğim Necati süper futbolcu değil ama yedek kulübesi için en iyi alternatif
    Sercan mı Mehmet Batdal mı kalsın kulübede
    Baros a da tapmaya devam edin adamı milli maçta bile ıslıkladılar, biz hala adam 3 yıl önce müthiş oynuyordu diye tapın

quote:

Yıldız futbolcu "Kulüpten alacağım olan 550 bin doları bırakıyorum sizde beni uygun bir şeye G.Saray'a bırakın" dedi. Sonuçta 400 bin eurodan başlayan pazarlık sonunda taraflar 250 bin euro bonservis bedeline el sıkıştı. Antalyaspor'la 1 milyon doları garanti para olmak üzere yıllık 1.500 bin dolara anlaşan ve attığı her gol başına da 10 bin TL alan Necati Ateş, G.Saray için daha az paraya razı oldu.

Antalya'da kalsa yarım sezon için 500 bin dolar garanti para alacak olan Necati'nin G.Saray'da yarım sezon için alacağı garanti para 400 bin dolar olacak. Kısacası, bonservisi için 750 bin euroda direten kulübü Antalyaspor'a 550 bin dolarlık alacağını bırakarak bir nevi "bonservisini bile" cebinden ödeyen ve kalmakla daha fazla para kazanabileceği ortamda G.Saray'a gelmeyi tercih ederek daha az para kazanmayı tercih eden Necati bugün hâla G.Saray'a kazandırmaya devam ediyor.

siz zenci futbolcu seversiniz, neresine bakıyorsanız artık futbolcunun

• Haberin doğruluk payı nedir ? Benim bildiğim 2-3 maç sonra sözleşmesi zaten uzatılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Haberin doğruluk payı nedir ? Benim bildiğim 2-3 maç sonra sözleşmesi zaten uzatılmıştı.

http://www.fanatik.com.tr/Sabri-ve-Necatide-sorun-yok_3_Detail_32_265802.htm

haber fake değil tv de izlemiştim
  • http://www.fanatik.com.tr/Atletico-Madride-bir-Turk-daha_3_Detail_208_266288.htm

Adamlar bizim yapamadığımızı yapıyor, helal olsun. Adını sanını çok az duyduğum bir isim ve şimdi A. Madridin altyapısına transfer olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.