Şimdi Ara

G.Saray ile Necati anlaşamadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyon Galatasaray'ın ligin devre arasında Antalyaspor'dan renklerine bağladığı ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Necati Ateş ile yapılan ilk görüşmeden anlaşma çıkmadı.
    Ligin ikinci yarısında Galatasaray formasıyla ligde 8 gol atarak başarılı bir grafik çizen golcü futbolcu ile Galatasaray yönetiminin masaya oturduğu ancak rakam konusunda mütabakata varamadıkları öğrenildi.
    Touluse'de forma giyen Umut Bulut ile ilgili görüşmelerini sürdüren ancuk Fransız kulübü ile henüz anlaşma sağlayamadığı için bu transferi duyuramayan sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde Necati Ateş ile tekrar masaya oturacağı belirtildi.
    UEFA'dan gelen "güzel haberle" hem iç hem de dış transfer çalışmalarını yoğunlaştıran G.Saray yönetiminin 6 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına kadar tüm transferleri bitirmeyi planladığı belirtildi

Kaynak:Sporx

• Necati yedek olarak kalır.İyidir kötüdür bilmem ama yedek olarak daha çok katkı verir.
  • gs necatiye muhtaç değil. reste rest diceksin. ki anlıycak o formayı giymenin zaten onun için bir şans olduğunu. işine gelirse necati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

gs necatiye muhtaç değil. reste rest diceksin. ki anlıycak o formayı giymenin zaten onun için bir şans olduğunu. işine gelirse necati.

Tabikide değil ama Forvet hattı soyle daha ıyı olur Elmander-Umut-Transfer-Necati. Alternatif bir forvet hattımız olur ve sercana kalmayız :)
  • her gorev verildiginde gs için herseyi yapan basarılı olan bir futbolcu ilk geldiginde de oyleydi şimdi de oyle buyuk ihtimal gs yonetimi cok ucuz bir para teklif etmiştir şu adamlara da hakkını verin artık...
  • adam alacagini birakti geldi GS'ya cok önemli goller atti biraz vefakar olmak gerekir. kesin anlasilmali.
  • Büyük ihtimalle anlaşırlar, anlaşmazlarsa ayıpttır. Adam devre arasında bizim zor durumumuzda alacaklarından vazgeçerek geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ç.Rize nin yeni topçusu Mutumba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şampiyonlukta büyük emeği var onunda. sercandan daha tecrübeli ve daha iyi forvet. 3 kulvarda olacağımız için kesinlikle sercana ihtiyacımız olacak..
  • Bize gelsin olma mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Bize gelsin olma mi ?

Hurma Mode:ON

Stoch, Sow+5 milyon €'ya masaya otururuz.

Hurma Mode:OFF
  • Bu sene aldığı paranın aynısı verilsin.Çok daha az bir rakam önerilmişse olmaz, ki Fatih Terim'in böyle bir şey yapmayacağını bilemiyorum tabi yönetim kendi yapıyorsa bir şey diyemem.

Necati burun kıvırıyorsa yolu açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

Bize gelsin olma mi ?

ya da

Gerekirse fenere bedavaya veririm a yine gs ye vermem

• quote:

quote:

quote:

Bize gelsin olma mi ?

ya da

O da bir seçenek tabii.

• umarım anlaşılır yoksa sercan kazmasını göndermekten vazgeçebilirler

o değilde bu haberin sabri versiyonu nu görmek istiyorum
  • Riera Sercan Ayhan serkan Kurtuluş Çağlar Sabri Zan vs.. Bu adamlar oturdukları yerden bu sene para kazandılar.Necati'nin çok kritik golleri olmasaydı şampiyonluğu kaptırabilirdik.Necati Galatasaray'a gelmek için ekmek yediği kulübten vazgeçti,bize geldi.Galatasaray'lı olduğu için spekülasyonları dinlemeden imzayı attı,ücretininde Fatih Terim'in belirlemesini istedi.

Şimdilik duyumlarla hareket ediyoruz,fakat olası anlaşma sağlanmassa,ve yollarımız ayrılırsa bence ayıp etmiş oluruz.Necati illaki bir takımda forma giyer ama böyle bir olay diğer oyuncular içinde kulüp hakkında kötü imaj bırakır.Kullanıp atmaktan farksız bişey..En kötü ihtimalle Elmander-Transfer-Umut-Necati tarzında olmalıdır forvet hattımız.

Bu konu dışında takımdan gönderilmesi gereken oyuncular o kadar çok ki,transferden çok kafama bunu takıyorum.Aldıkları senelik ücretleri topladığımızda inanılmaz paralar ortaya çıkıyor ve takıma katkıları sıfır.Necati gönderilip Sercanlar Rieralar takımda kalırsa böyle işin adaletini seveyim derim bende.

• Necati bu sene çok yarar sağladı bize attığı gollerle kazandırdığı puanlar ortada. Necatiye tahminim çok az bir rakam önerilmiştir yoksa sorun çıkaracağını sanmıyorum bu formayı tekrar giymek için çok heves etti hep söyledi yeniden Galatasaray'a dönmek istediğini.
  • öğrenildi,belirtildi,bekleniyor,olacak vs, geçin efendim kolpa haber. Necati'nin de parayı sorun edeceğini sanmıyorum.
  • Öğle yemeği + akbil + sigorta teklif etmişler.
  • Necati'yi hiç sevmiyorum ama umarım anlaşılır, adama vefa borcumuz var. Yönetim devre arasında kimseyi almayı beceremeyince en son Necati'ye gitti, o da ihtiyaç anında alacaklarından vazgeçerek takımımıza katıldı. Fena da oynamadı hani, iyi bir bench oyuncusu olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bize gelsin olma mi ?

ya da

O da bir seçenek tabii.

Yapar mi yapar hic sasirmam.adam geceleri ruyasinda sizle ilgili kotu seyler goruyor galiba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.