Şimdi Ara

G.Saray ile Necati anlaşamadı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam zaten takımda en dusuk ucreti alan kişi terim ve hasan şaş yarı yolda bırakmaz necatiyi merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Bugüne kadar ki emeklerinden dolayı teşekkür edilmeli ve yollar ayrılmalı bence.

Hocam ben de boyle dusunuyorum ama adamada biraz haksizlik yapiyoruz.Tamam belki performansini ve gollerini begenmedim(top dikmeler vs.)ama adam golunu atti.1 yil daha yedek klubesinde kalabilir,ama maas konusunda yonetim ancak 600-700 bin euro +macbasi/golbasi tarzi sozlesme onerir.Bence Antalya'dan gelmekle yanlis yapmis sonucta profesyonel futbolcusun ama adam alacagindan vazgectide geldi bize.Maksimum 1 yil daha kalsin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

adam zaten takımda en dusuk ucreti alan kişi terim ve hasan şaş yarı yolda bırakmaz necatiyi merak etmeyin.

En az kazanani?Semih ve Emre Colak'in yillik kazanclarinin 3 katini Necati yari sezonda kazandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

adam zaten takımda en dusuk ucreti alan kişi terim ve hasan şaş yarı yolda bırakmaz necatiyi merak etmeyin.

En az kazanani?Semih ve Emre Colak'in yillik kazanclarinin 3 katini Necati yari sezonda kazandi.

400 bin dolar=600 bin TL diyelim yuvarlak hesap.

Emre Çolak'ın yıllık ücreti 300 bin TL,Semihinki de 350 bin TL.

O kadar boş para alan adam varken Necati'nin parasına takılıyorsunuz ya helal olsun.Adam 500 bin dolar alacağını bıraktı da geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

400 bin dolar=600 bin TL diyelim yuvarlak hesap.

Emre Çolak'ın yıllık ücreti 300 bin TL,Semihinki de 350 bin TL.

O kadar boş para alan adam varken Necati'nin parasına takılıyorsunuz ya helal olsun.Adam 500 bin dolar alacağını bıraktı da geldi.

2 katiymis hocam pardon.Maasina takilmadim da en az kazanani degil yani.Bide yari sezonluk almis.Alacagini birakipta geldi sagolsunda Antalya'da ligte kalmaya oynayacagina geldi bize sampiyonluk gordu.650 bin tl ediyor galiba ama tam emin degilim birde mac basi olmasi lazim.

• beyler yarın 2 senelik sözleşme imzalıcakmış necati

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.