Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.855
Cevap
96
Favori
264.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 2 Hafta önce bunu aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

G-Shock Topluluğu.

Bende 2 Hafta önce bunu aldım...

hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • herkese selamlar g-shock ile askerlik yapmak güzel .:)
  • Selamlar. G-shock almak istiyorum ama aradigim ozellik hangi modelde bir turlu bulamadim. pusula yukseklik olcek istiyorum. aslinda protrek modeller tam istedigim gibi ama fiyatlar benim icin yuksek. butcem 200-300 arasi.. yardimci olursaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatler sportif olması yönünden çok sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanalog

Selamlar. G-shock almak istiyorum ama aradigim ozellik hangi modelde bir turlu bulamadim. pusula yukseklik olcek istiyorum. aslinda protrek modeller tam istedigim gibi ama fiyatlar benim icin yuksek. butcem 200-300 arasi.. yardimci olursaniz sevinirim..

Hocam butceyi arttirman gerekli o ozellikler o fiyatlara bildigim kadariyla yok.zaten o ozellikler g shocklarda yok...
    Pro trek alman gerekli..
    Sadece g shock 9300 mudman var o olabilir pusula ve termometre var.solar enerjili.ama basınç ve rakım ölçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 28 Ekim 2012; 11:02:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selamlar. G-shock almak istiyorum ama aradigim ozellik hangi modelde bir turlu bulamadim. pusula yukseklik olcek istiyorum. aslinda protrek modeller tam istedigim gibi ama fiyatlar benim icin yuksek. butcem 200-300 arasi.. yardimci olursaniz sevinirim..

www.saatturk.com
    The resource cannot be found.
    http://www.saatturk.com/urun/g-9300-1dr-casio-bay-saat.aspx

• quote:

Eger ilgilenirseniz 480 tlye 6 aylik garantili fatura ve kutusuyla beraber neredeyse hic kullanilmamis protrek saatim var. Dukkanimda gorebilirsiniz. Get ilanida acabilirim
  • quote:

www.saatturk.com
    The resource cannot be found.
    http://www.saatturk.com/urun/casio-g-9200bw-1dr-kol-saati.aspx

• Arkadaslar bu modellerı begendım ama ne dersınız ılk gshockm olacak =)

1
     G-Shock Topluluğu.
    2
     G-Shock Topluluğu.
    3
     G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 6 Kasım 2012; 22:26:50 >

• arkadaşlar ilk defa g-shock alıcam bursada nereden alabilirim. yada internetten ?
  • birinciyi beğendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_jan

arkadaşlar ilk defa g-shock alıcam bursada nereden alabilirim. yada internetten ?

carrefour da konyalı saatden birde kapalı çarşının orda kızılayın aradan girince casio bayiisi var...
  • O tip yerldern deneyip internetten de alabileceğiniz siteler var.

-----------
    boras06
    1. saat iyi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlux -- 2 Kasım 2012; 21:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsyn91

saatim geldi:).bileğime büyük ama çok güzel.

/>

hocam hayırlı olsun,nasıl saat kullanışlı mı? baktığım kadarıyla birçok özelliği var sizce nasıl?

birde arkadaşlar beğendiniz modelleri yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kıro -- 5 Kasım 2012; 21:14:25 >
  • sağolasın pis agor:).ben çok memnunum ya.evet baya özelliği var ki ben özellikle thermo var diye bunu seçmiştim.
  • cenkenj ;

güzel bir inceleme olmuş alacaklar için faydalı...
    emeğine sağlık...
  • aralıkda askere gıdecegım ıcın arastırıyorum ama farklı farklı modeller goruyorum bı turlu karar veremedm :)nette gshock modellerının tumunun yda cogunun bulundugu sıte hangısı arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 6 Kasım 2012; 21:15:22 >
  • Casio DW-9052-1VDR
    91,80 TL
    kargo bedava

Casio DW-9052-1
    91,80 TL
    kargo bedava

aralarındaki fark nedir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 10 Kasım 2012; 10:13:04 >

•  G-Shock Topluluğu.

Bunu bide protrek serisinden aldım...Protrek'in resmini yarın eklerim...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.