Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.855
Cevap
96
Favori
264.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: req16

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

G-Shock Topluluğu.

Bunu bide protrek serisinden aldım...Protrek'in resmini yarın eklerim...

hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
    modeli nedir hocam bunun?
    birde bluetooth yazıyor?

Teşekkürler hocam evet saat Bluetooth'lu ondan, modeli...Casio G-Shock GB-6900 Bluetooth watch...

hocam peki bluetooth olayını denedinmi kullanımı nasıl bikaç yazı okudum baya kullanışlı duruyor enazından teli biyerde unutma yada çalınma olayını ortadan kaldırıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkenj

quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta
    Ben bu hızı anlamadım biraz açabilirmisin abi şimdi bu sürekli over diyo ne ayak çok mu az saniyede durdurduğum için biraz açarsa

kutudan kullanım kılavuzu çıkmadı sanırım

Abi kusura bakma seni de meşgul ediyorum ama kk'da çok ayrıntıya girmiş düzgün hiçbirşey yok bu hız hakkında ne birimler nedebaşka birşey neyse iyi akşamlar

Kafa karıştırdı galiba bu hız işi, Kılavuzu tekrar verip Km birimini esas alarak konuyu açıklayalım.
    http://www.ersa.com.tr/bayi-dosya/5081.pdf

Ga-100 modeli ile 0-1998 km/h aralığında hız ölçüm sonucunu alabiliriz. Hız, 1998’i geçerse ibre OVER'a gelir.
    Kronometre modunda Mesafe belirlendikten sonra ölçüm yaparız ve sonucu nasıl okuruz? Cevabı altta..

Saatimizde altta MACH işareti , ortada hız ibresi ve içinde over yazısı , sağda ise 100 üzeri göstergesi mevcuttur.

G-Shock Topluluğu.

Ölçüm Açıklamaları.
    1- Hız ibresi 0-100 km/h arası hız değerini doğrudan gösterir.
    2- Üst sağ kadran 100 üzeri hızlarda kullanılır, 100 er 100 er artarak 1000 e kadar gelir.
    3- Hız 1000 i aşarsa 1000 işareti yanar üzerine 100 er 100 er artarak devam ederek 1900 e kadar gider.
    3- Hız 1,226 km/h ’i geçerse MACH yanındaki ufak ok bize hızımızın 1 mach'ın üzerinde olduğu bilgisini verir.
    (Not : hız ibresi Sadece çift sayılı değerleri gösterir.)

Resimdeki Örnek ölçüm için ;

üst sağ ekranda 1000 ve üzerine 7 kademe yani 700 işareti çıkmış.
    Hız ibresi de 40’ı gösterir durumdadır.
    Sonuç olarak ölçüm , 1000+700+40= 1740 km/h tir.
    1226 üzeri olduğundan MACH oku belirmiştir.

Zaman ise 2 dakika 39 saniye görülmektedir.
    Saatin mesafe ayarı ise kısa bir hesapla yaklaşık ,
    1740 x (159/60/60) = 76,8 ayarlanmış olmalı.. : )

Not: Bir Mesafe Değeri Belirlemek İçin
    1. Kronometre Modunda, kronometrenin durdurulup, sıfırlandığından emin olunuz. Sıfırlamak için (A)yı basılı tutunuz.
    2. Saatten bip sesi gelip, alt sağ ekranda DIST yazısı ekrana gelene dek yaklaşık 3 saniye (A)yı basılı tutunuz.
    3. Mesafe değerinin ondalık noktasındaki hanelerin sağ ile sol haneleri arasında geçiş yapmak için (C)yi kullanınız.
    4. Mesafe değerinin sağ ya da sol hanesi yanıp sönerken (D) (+) (B) (-) ile ayarlama yapınız.
    5. İstediğiniz mesafe değerini ayarladıktan sonra (A)yabasarak ayarlar ekranından çıkınız

teşekkürler

• En sonunda yeni G-SHOCK FROGMAN GF-1000 saatimi aldim. ne zamandir almak icin firsat kolluyordum

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 26 Kasım 2012; 21:08:48 >

• awg kodlu modelleri Türkiye'de alamıyomuyuz?
    http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/AWG-xxx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalsit -- 28 Kasım 2012; 16:42:57 >
  • ortasinda w harfi olan modeller Multi-Band Atomic Timekeeping ozelligi sayesinde belirli bolgelerde radyo frekansi ile kendini o bolgenin saatine otomatik olarak ayarlayan modellerdir. turkiyede boyle bir frekans olmadigindan maalesef gelmiyor. ancak bir kac modeli ersa yanlislikla getirmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

ortasinda w harfi olan modeller Multi-Band Atomic Timekeeping ozelligi sayesinde belirli bolgelerde radyo frekansi ile kendini o bolgenin saatine otomatik olarak ayarlayan modellerdir. turkiyede boyle bir frekans olmadigindan maalesef gelmiyor. ancak bir kac modeli ersa yanlislikla getirmisti

ya o özellik olmasada olur, modeli çok güzel saatin, bu tipte birde protekler var, onların fiyatlarda 700-800 bandında dolanıyo, analog dijital şuna benzer bir model bulsam alıcam hemen...
  • Bir arkadasimda var 450ye veriyor. Digital analog olan protrek. Bende full digital protrek var satilik dukkanimda gorebilirsin
  • quote:

ortasinda w harfi olan modeller Multi-Band Atomic Timekeeping ozelligi sayesinde belirli bolgelerde radyo frekansi ile kendini o bolgenin saatine otomatik olarak ayarlayan modellerdir. turkiyede boyle bir frekans olmadigindan maalesef gelmiyor. ancak bir kac modeli ersa yanlislikla getirmisti

bir casio oceanus incelemesinde izmirden almanyada ki sinyali aldığı yazıyordu
    tabi diğer bölgelerde durum değişebilir haklısınız

• quote:

En sonunda yeni G-SHOCK FROGMAN GF-1000 saatimi aldim. ne zamandir almak icin firsat kolluyordum

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

hocam hayırlı olsun kaça aldınız acaba bi düşmedi fiyatları pm atarsanız sevinirim...

• Ben 2.el aldim. 1 ay kullanilmis garantili. 600 tlye aldim
  • Arkadaslar bu yaz alinan ve temiz kullanilan G-Shock GA-100 ihtiyactan satiyorum, saat Polonyadan alindi!! Cok uygun fiyata veriyorum!! Ilginize!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 3 Aralık 2012; 1:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Arkadaslar bu yaz alinan ve temiz kullanilan G-Shock GA-100 ihtiyactan satiyorum, saat Polonyadan alindi!! Cok uygun fiyata veriyorum!! Ilginize!!!

bu cok uygun fiyat tam olarak nedir. birde modeli hangisidir
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu yaz alinan ve temiz kullanilan G-Shock GA-100 ihtiyactan satiyorum, saat Polonyadan alindi!! Cok uygun fiyata veriyorum!! Ilginize!!!

Casio GA-100- 1A1DR profilimde satis ilani ve
    resimlerde var hocam! 170 TL

• G-7710C-3ER arkadaslar bu model mevcut.kullanımı hakkında bılgım yok.geri sayım sayacını nasıl yapıyoruz kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 4 Aralık 2012; 16:01:52 >
  • quote:

quote:

quote:

bu saati ben şuan 200tl ye zaten alabiliyorum. fiyat çok uygun değilmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu saati ben şuan 200tl ye zaten alabiliyorum. fiyat çok uygun değilmiş

eminönü'nde bir han'dan adını hatırlamıyorum malesef 170 tl'ye aldım sıfırını :'(

• Herkese selamlar

Casio gshock 100A- 9ARD aldim bugun.saat ayarlari turkiye icin hangi ulke kodu olmali.ben sel yaptim herhalde seul.cahire olmadi farkli saat gisteriyor.beni yonlendirebilirmisiniz.tesekkurler

• G shock 100A 9ARD nin kordonunun takmayerinin onunde g shock. arKa tarafi.da ise casio china yaziyor.niye japan yazmiyor bu normalmi

• quote:

Orijinalden alıntı: tpayidar

G shock 100A 9ARD nin kordonunun takmayerinin onunde g shock. arKa tarafi.da ise casio china yaziyor.niye japan yazmiyor bu normalmi

normal...
  • arkadaşlar g-shockun GLX-69001ER modelini aldım ama kullanım kılavuzu türkçe değil TAM OLARAK KULLANAMIORUM.TÜRKÇESİ elinde olan yada yardımcı olabilirsENİZ sewinirim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.