Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.855
Cevap
96
Favori
264.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemomando

G-shock çeşitlerini ve haberlerini-incelemelerini,partilerini,toplantılarını buradan takip edebilirsiniz.
    mygshock.com
    MY G-SHOCK News | Blog | New Releases | Reviews | Casio Mens Watches
    http://mygshock.com

Hocam bende aranıza katılmak üzreyim fakat seçim yapamadım bu 2 model arasında kaldım,sen hangisini tavsiye edersin ?
    http://resim.donanimhaber.com/m_70874452/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70874452

• SELAM.. GA 201 MODELINI yaz saatıne geceyım derken ayarlarını bozdum sanırım.. herhangı bır dunya saatıyle turkıye saatı eslesmıyor. saatı manuel olark nasıl ayarlayıp duzeltebılıyoruz. kıtapcıgında bulamadım , bilen varsa yrdımcı olursa sevınırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalad28

SELAM.. GA 201 MODELINI yaz saatıne geceyım derken ayarlarını bozdum sanırım.. herhangı bır dunya saatıyle turkıye saatı eslesmıyor. saatı manuel olark nasıl ayarlayıp duzeltebılıyoruz. kıtapcıgında bulamadım , bilen varsa yrdımcı olursa sevınırım...

Manuel ayardan kastınız nedir? Ayar düğmeleri çalışmıyor mu, anlayamadım.
  • saat dilimini her turlu ayarlıyorum.. ancak mısah ATH olarak 15.55 olması gerekn zaman 08.38 gorunuyor. manuelden kastım saatın kadranlarını tusları basılı tutarak kaydırmayı demek istemıstım...
  •  G-Shock Topluluğu.

bu saat bence harika Casio GA-300-1A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 7 Nisan 2013; 10:22:11 >
  •  G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

Hastası olduğum iki model. Maddi düzlüğe çıkınca paraya kıyıp alacağım birini

Edit: Tamam yukarıdaki saatlar süper ama uçuk fiyatlara bu modelleri almaktansa 150-170 lira civarına şu modelde olabilir. Hangi renk daha güzel duruyor sizce beyler ?

G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 7 Nisan 2013; 12:30:50 >

• quote:

saat dilimini her turlu ayarlıyorum.. ancak mısah ATH olarak 15.55 olması gerekn zaman 08.38 gorunuyor. manuelden kastım saatın kadranlarını tusları basılı tutarak kaydırmayı demek istemıstım...

Bu çok ilginç, biraz araştırdım ancak genelde yaz saati (DST) ile ilgili kaymalar olmuş. Sizdeki ise büyük bir saat farkı. Saat dilimi (time zone) ayarınız yanlış olabilir mi? Değilse, garantiniz varsa gönderin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

saat dilimini her turlu ayarlıyorum.. ancak mısah ATH olarak 15.55 olması gerekn zaman 08.38 gorunuyor. manuelden kastım saatın kadranlarını tusları basılı tutarak kaydırmayı demek istemıstım...

Bu çok ilginç, biraz araştırdım ancak genelde yaz saati (DST) ile ilgili kaymalar olmuş. Sizdeki ise büyük bir saat farkı. Saat dilimi (time zone) ayarınız yanlış olabilir mi? Değilse, garantiniz varsa gönderin derim.

cevabınız için teşekkürler.. net imkanım olmadı cevap yazamadım, (google sayesinde )çözümü şu şekilde buldum . dijital saat ile kolları sıfırlayan-senkronize eden, bi secenek var kıtapcık "e-40" bolumunde detaylı anlatılmıs.. bu sekılde eslestırdıkten sonra saat diliminden çözebildim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

cevabınız için teşekkürler.. net imkanım olmadı cevap yazamadım, (google sayesinde )çözümü şu şekilde buldum . dijital saat ile kolları sıfırlayan-senkronize eden, bi secenek var kıtapcık "e-40" bolumunde detaylı anlatılmıs.. bu sekılde eslestırdıkten sonra saat diliminden çözebildim

Çok sevindim çözüm bulmanıza, kılavuz her zaman en güvenilir kaynak. Güle güle kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

G-Shock Topluluğu.

Evet benim de çok hoşuma gitti. Önerir misiniz arkadaşlar uzun yıllar kullanabilir miyim ve sanırım en uygun fiyat saatcell de güvenilir midir ve 300 tl den ucuz başka oneriniz varsa bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: auramooth

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

Evet benim de çok hoşuma gitti. Önerir misiniz arkadaşlar uzun yıllar kullanabilir miyim ve sanırım en uygun fiyat saatcell de güvenilir midir ve 300 tl den ucuz başka oneriniz varsa bekliyorum

burada biraz daha uygun

• benimki de bu dostlar
     G-Shock Topluluğu.
  • GA-300-1adr alacak arkadaş varsa bende uygun fiyatı ayrıca ersa garantili boşuna fazla para ödemesin...

www.alisveriskapinda.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.alisveriskapinda.com/casio-ga-300-1adr-kol-saati.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

benimki de bu dostlar
     G-Shock Topluluğu.

hayırlı olsun hocam modeli nedir?güzelmiş...

• Bende de var g-shock fena saat
  • www.alisveriskapinda.com
    http://www.alisveriskapinda.com/casio-g-9300-1dr.html

mudman sersininin son versiyonu

G-Shock Topluluğu.

• www.alisveriskapinda.com
    http://www.alisveriskapinda.com/ga-1000-1bdr-kol-saati.html

Yeni G-Shock modeli

G-Shock Topluluğu.

• WATCHTANAKA1youtube
    CASIO G-SHOCK SKY COCKPIT GA-1000-1AJF カシオ G-SHOCK スカイコックピット
    http://www.youtube.com/watch?v=1Uval1rh_L0

bu model bitirdi beni çok beğendim...
  • ga-150mf-1adr hocam
  •  G-Shock Topluluğu.

Şu model güzelmiş. Sade ve şık.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.