Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.855
Cevap
96
Favori
264.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWarl

evet hocam. sarı gördüğünüz heryer

@Dozaj Filesi peki kaça cikti maliyeti, benim dis kasasi parcalanip 10 senedir yatan saatim var, almaya değerse bende böyle yapayim.

Ekleme: ersa servisi aradim kayis 19 dolar kasa 9 dolar. Saatimin modeli dw-6900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 24 Haziran 2013; 11:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWarl

evet hocam. sarı gördüğünüz heryer

@Dozaj Filesi peki kaça cikti maliyeti, benim dis kasasi parcalanip 10 senedir yatan saatim var, almaya değerse bende böyle yapayim.

Ekleme: ersa servisi aradim kayis 19 dolar kasa 9 dolar. Saatimin modeli dw-6900

saate verdiğiniz değerle alakalı bir durum bu ben benim saatimi 1996 yılında almıştım ve hala modelini çok beğendiğimden hiç çıkarmadan kullanıyorum o yüzden gözden çıkaramadım. üstelik benim saatim kayış ve kasası 90-100 TL(ERSA) gibi bir rakamdı.
    saatinizi sizde severek kullanıyorsanız, ben olsam 2 kayış 1 kasa alırım en kötü 10-15 yıl daha kullanırım

• arkadaşlar g-shock internet dışında nerden alabilirim yardımcı olur musunuz ?
  • Sonunda g-shock' ıma kavuştum. çok güzel bir tasarımı var. Artık spor saat alacağım zaman kesinlikle ilk önce g-shock serisini araştıracağım. Harika bir saat.
     G-Shock Topluluğu.

casio ga-100-1a1dr
     G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myron Bolitar

Spor salonunda kullanmak için şöyle dayanıklı güçlü kuvvetli bir saat düşünüyorum nasıl sizce ? kullanan var mı bu king'i
     G-Shock Topluluğu.

Bu modelin içi ve düğmeleri kırmızı olan modeli bende mevcut.Tek kelime ile harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Sonunda g-shock' ıma kavuştum. çok güzel bir tasarımı var. Artık spor saat alacağım zaman kesinlikle ilk önce g-shock serisini araştıracağım. Harika bir saat.
     G-Shock Topluluğu.

casio ga-100-1a1dr
     G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

Hayırlı uğurlu olsun, aynı modeli kullanıyorum 2 yıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

quote:

Spor salonunda kullanmak için şöyle dayanıklı güçlü kuvvetli bir saat düşünüyorum nasıl sizce ? kullanan var mı bu king'i
    [simage]http://img84.imageshack.us/img84/4695/gx56gb4.jpg[s/image]

Bu modelin içi ve düğmeleri kırmızı olan modeli bende mevcut.Tek kelime ile harika.

Kolunda iken resim paylaşabilirmisin ? Bende almayı düşünüyorum

• hocam teşekkürler. bende çok severek kullanmaya başladım. uzun yıllar sorunsuz hizmet edecek bir saat.
  • Mudman ı tavsiye ederim çok konforlu ve çok şık. Aydınlatması da çok iyi sağlamlığına denecek kesinlikle söz yok :D dijital saatlerde tek geçerim.

Çevremde saati görenler oyuncak saate benziyor gibi eleştiriler aldım ama İnsan bilmediği konularda cahil olmasın ne anlarlar G-SHOCK tan CASİO dan :D

G-Shock Topluluğu.

Aydınlatma

G-Shock Topluluğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

quote:

[simage]http://img84.imageshack.us/img84/4695/gx56gb4.jpg[s/image]

Kolunda iken resim paylaşabilirmisin ? Bende almayı düşünüyorum

eve geçince yollarım :)

• ekleyin hocam:

G-Shock Topluluğu.

yeni geldi, daha özelliklerini çözemedim.. kullanan varsa yardımlarını rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

ekleyin hocam:

G-Shock Topluluğu.

yeni geldi, daha özelliklerini çözemedim.. kullanan varsa yardımlarını rica ederim

Saatiniz hayırlı olsun.Videodan bütün özelliklerine bakabilirsiniz.

• masti kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim dostum, eksik olma
  • bende aranıza yeni katıldım ga 110 gb modelini aldım,yarın gelicek bakalım nasıl durucak kolumda :)
     G-Shock Topluluğu.
  • yeni favorim budur!!!
    fiyat çok olsa da durumu olanların alabileceği bir model...

CASIO G-SHOCKyoutube
    CASIO G-SHOCK GW-A1100 product video
    https://www.youtube.com/watch?v=vQ8mz0HFlns

• CASIO GA-110-1BDR elden alabileceğim bir yer varmı istanbul içinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep3xah

CASIO GA-110-1BDR elden alabileceğim bir yer varmı istanbul içinde ?

hocam bu saatin 1a modelini sanalpazardan aldım 3 ay erteleme ve 12 taksitle sende alabilirsin.

http://www.sanalpazar.com/Casio-G-shock-Ga-110gb-1adr-Erkek-Kol-Saati__isp8595864

link verdim bakabilirsin bu satıcıdan aldım,faturalı,ersa garantili ve hızlı kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

quote:

Orijinalden alıntı: ep3xah

CASIO GA-110-1BDR elden alabileceğim bir yer varmı istanbul içinde ?

hocam bu saatin 1a modelini sanalpazardan aldım 3 ay erteleme ve 12 taksitle sende alabilirsin.

http://www.sanalpazar.com/Casio-G-shock-Ga-110gb-1adr-Erkek-Kol-Saati__isp8595864

link verdim bakabilirsin bu satıcıdan aldım,faturalı,ersa garantili ve hızlı kargo

sağolasın, dün istanbulbilisimden daha uyguna aldım

• zevk meselesi tabi, şahsen g-shock'ların dijital göstergeleri olanlarını beğeniyorum.. zaten spor görünümlü olan saate daha spor bir hava veriyor.. akrep yelkovanlılar pek hoşuma gitmiyor.. yine de güzel saat, alacak arkadaşlar güle güle kullansınlar
  • CASIO GA-110-1BDR almış bulunmaktayım, kullanım klavuzu İngilizce olduğundan internette ufak bir araştırma ile klavuzun birebir Türkçe halini buldum ve hemen ayarladım. İsteyen arkadaşlara pm den sitenin linkini vererek birçok saatin TR klavuzu bulunmakta.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.