Aynen kasa karbonfiber ve bu yüzden hem çok hafif hemde sağlam. Bluetooth bağlantısı pek kullanacağımı sanmam ama şöyle evladiyelik bir saat lazım. Çekmecede 8 saat var ama hep gshockları kullanıyorum. Diğer modelleri satıp tek bir tane almak daha mantıklı geliyor artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
G-Shock Topluluğu. (123. sayfa)
-
-
Evladiyelik saat için mekanik almak daha mantıklı olmaz mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 tane kurmalı saat. Wainer wa25725 ve rahmetliden kalma Tissot Stylist Cep Saati
Bakımlarını 4-5 senede bir yaptırmak lazım. Ucuz bir şey değil. 1200 tl verdim son ustaya.
Her saatçinin yapabileceği iş değil, adamlarda bunun farkında fiyatları uçuk yapıyorlar.
Bakım yaptırmayınca saati her gün zembereğini doldurmayınca belli bir zaman sonra içindeki yağ kuruyor sertleşiyor.
Quartz olarak Era-300 düğünde almıştım, bir kaç ay kullanıp çekmecede yatıyor. Pil bittikçe değiştiriyorum. Belki bir sonrakinde pilini çıkartır kutusuna koyarım. 20-30 sene sonra çıkartırım 😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpEeDy! -- 24 Mart 2022; 12:28:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında doğru noktaya değindin bro mekanikler gerçekten bakımları sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1200 mü? o neymiş öyle ya. benim gibi saate özel ilgisi olmayan sadece aksesuar olarak kullanan insanlar için quartz candır :)
-
Yarama tuz basma 😀
Elden çıkartma derdindeyim zaten otomatik saatimi. Dede yadigarı kalacak köşede.
Merhaba, benim gshock 9052 saatimin pilini değiştirdim. Şu anda hiç bir şekilde sesi yok. Çözüm var mıdır?
Merhabalar, benim gshock 9052 saatimin pilini yeniledim. Şu anda sesi yok, bunun içinde ikinci bir pili olabilir mi?
2019 da ersa saatten aldığım g shockum şuan çalışmıyor büyük ihtimalle pili bitti. Nerede değiştireyim pili, yine ersa saate götürmeme gerek var mı ?
-
gw-9400 için kamuflaj kordn arıyorum arkadaş ne kadar pahalı
-
Ekin Kollama G-Shock videosu çekmiş, orada GBD-200-9DR görüp sipariş ettim
DW-6900CS-7ER
GA-2100-1A1DR
Ve şimdi GBD-200-9DR kardeşler genişliyor
Ebay üzerinde adaptörler oluyor nato kayışlar için.
Onlara bakabilirsin. Orjinal kordonlar eski modellerde dahi 300-400TLden başlıyor.
Ga2100 için çelik mod yapan var mı nereden almıştınız kordon ve çerçeveyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstadım neden satmaya karar verdiniz. Şahane bir saatiniz var.
Evladiyelik
Türkiyede satanlar var mı bilmiyorum ama ebay veya aliexpress üzerinden bakabilirsiniz.
Genellikle o sitelerde denk geliyordum ben
www.kosovalisaat.comCasio MTP-1374D-1Ahttps://www.kosovalisaat.com/urun/Casio-MTP-1374D-1A/?gclid=Cj0KCQjwmuiTBhDoARIsAPiv6L_tUkRXNs1by8CqI3vu49Og1AS5zSkNdELs6LbdLyynoQ0vmZ0_VvoaAtbfEALw_wcB
Linkteki saati bundan 6 yıl önce falan 150₺ye almıştım. 2 kez pilini değiştirdim çizik dışında hiçbir sıkıntısı yoktu. Gshock tarzı saatim olsun istiyordum giriş seviyesi de olsa 999₺ye bunu aldım bugün. Kolumda büyük durmasından korkuyordum ama yakıştı bence. Casio cidden çok kaliteli saatler yapıyor. Markaya olan güvenim tam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aramıza hoşgeldiniz. Güzel başlangıç modeli olmuş.
Full siyah olmamasıda daha gösterişli yapmış saati
Selamlar..g-shock g-squad gsw-h1000-1adr model saatim 1 haftalık g-shock tan aldım .satma niyetindeyim ilgilenen PM atsın
shopcasio.ersasaat.com.trG-SHOCKhttps://shopcasio.ersasaat.com.tr/g-shock-g-squad-gsw-h1000-1adr-kol-saati-d2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 17 Temmuz 2022; 16:24:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu konu başlığını nasıl görmemişim :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X