sağ olasın hocam güneş altında da okunurluk iyi bence. bu arada saat şık duruyor hocam güle güle kullanın kaça almıştınız |
G-Shock Topluluğu. (125. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Şirketimin Ersa saat ile anlaşmalı kampanyası sayesinde 2324 liraya geldi.
-
-
Merhaba,
Arkadaşlar kayış ve kasayı nereden bulabilirim ?
Model: Casio G-Shock GW-9400-1DR Rangeman
www.ersasaat.com.trCasio GW-9400-1DR Kol Saati - ersasaat.com.trhttps://www.ersasaat.com.tr/casio-gw-9400-1dr-kol-saati
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ersasaat elinde yoksa ve sitelerde denk gelemiyorsan, nato kayış adaptör sipariş et yurtdışından. Jaysandkeys diye bir satıcı var nato kayış için kaliteli adaptör üretiyor bir arat istersen
2013te aldığım saate saatkordoncusu.com üzerinden orjinal kayışını bulmuştum. Baktım senin modele yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tough solar bir casio aldım 2 gündür mediumdan high seviyesine geçmiyor gösterge
Güneşte 15 dakika beklediğimde bir sefer geçti sonra tekrar mediuma döndü
Normal midir genelde hep medium seviyelerinde mi seyredecek aceba?
Bendekiler hiç high altına inmedi bu zamana kadar.
Saatinizin arkasında kasa üzerinde bir kod yazar. Onunla saatiniz ne zaman üretildiğini bulabilirsiniz.
Belki pilinin değiştirilmesi gerekebilir eskiyse
Teşekkürler bir bakayım
Bende bir adet Timex expedition shock xl var. Ga-100 lerdeki buğu sorunu yüzünden vazgeçmiştim. Ayni sorun bunda da var. Sıcaktan soğuğa geçişlerde buğu yapıyor ve 3-4 dk içinde kayboluyor.
Su alma yok. 24 saat oda sıcaklığında suda beklettim.
Dw-5600 de su alma yok. Buğu yok. Basit teknolojinin gözünü seveyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ersa su testini yapmış herhangi bir sıkıntı yok.
Tamamen saatin kronik sorunu. Bir zararı yok böyle kullanmaya devam.
Casio ecb s100d 1adf tough solar için hangi model şarjlı pil kullanıldığını öğrenebilme ihtimalimiz var mıdır sizce?
Kullanım kılavuzunda model yazıyor genelinde ama sizin saattekinde bulamadım.
Panasonic CTL1616 genellikle kullanılan pil oluyor.
Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra aranıza Casio GG-1000GB-1A ile tekrardan katılıyorum.
-
Buda benim ufaklık :)
-
İlk g-shock'ımı almayı planlıyorum GLX-6900 modelini alacağım var mı kullanan memnun musunuz
-
3-4 ay sonra çiğnenmiş sakız rengine dönecek kayış.
Temizkeyemeyeceksinde. O yüzden tavsiyem açık renklerden olabildiğince uzak durun
İnternette karbonatla falan temizle videoları var iş yapmaz mı :(((
-
Maalesef hiç bir işe yaramıyor. Ben zamanında turuncu kayışlı bir edifice modeli almıştım. Masa başında kurşun kalemle yazdığınız zaman, kayış, yazıya değdiği anda kurşun kalem lekesi aynen kayışa geçiyor. Ya da gazete okuduğunuz zaman en ufak bir temasta kayış kirleniyor ve de çıkmıyor. Sildiğinizde leke kayışa iyice dağılıyor. Özel günlerde kullanacaksanız alın, günlük kullanıma uygun değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Günler ve yıl dışında bir şekilde ayarlanıp doğru gider diye düşünüyorum. Zaten o tarihte bu saatlerden takan kalır mı? =)) Hologram yansıtanlar çıkar her halde?"
4 sene önce birisine bu cevabı atmışım. Sanırım tarih ayarlanırken en son girilebilecek tarihten bahsetmişim. Demin cevaplarda g-shock konusu yükselmiş bir bakayım dedim. O tarih gelmedi, fakat 4 sene sonra ben dijital saate geçmişim.
GA-100-1A1DR model mavi saat duruyor bende. Zamanında 220 TL gibi bir rakama almışım. Şu an 10 katı sanırım. Alttaki Huawei Runner'i aldım bir kaç gün önce. 2018'lerde iwown i6 pro almışım galiba. Spor yaptığımdan, ayrıca telefona yardımcı olarak kullandığımdan işe yarıyordu. O biraz daha bileklik tarzındaydı. Sağ kolda akıllı bileklik, sol kolda g-shock kullandım bir ara. = )) Sonra mi band 4 bilekliğe geçtim, onun tasarımı daha çok saat özellikli olduğundan g-shock kullanmayı bırakmaya başladım git gide. Dönüşümlü kullanıyordum, fakat hafiflik ve telefon ile bağlantı, spor verilerini kayıtladığından mecburen bileklikte kaldım. Sonra özellikler yetmeyince mi 6 band kullanmaya başladım.
İlk çıkan akıllı saatler daha çok konuşma özelliği kullanıyordu. Fakat artık saatler, özellikle spor özelliği ön planda olanlar daha verimli olmaya başladı.
GT Runner konuşma, spor kayıtları, sensör olarak çok iyi olmuş. Casio kendini bu konuda yenileyemedi. Nokia tarzında kaldı, piyasaya inat etti. Bir kaç model yaptı fakat o modeller uçuk paralara satıldı. Bluetooth özellikli bir saatini almak üzereyken, akıllı bilekliğe geçtim, ve uzun süredir casio kullanmıyorum. Halbuki çocukluğumuzun saat markasıydı. Sayısız modellerini kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 17 Kasım 2022; 20:45:40 >
-
Bilmeyen arkadaşlara bir amme hizmeti olarak;
Daha İyi Görüş Sağlamak İçin İbrelerin Ekrandan Ayrılması;
Bu bölümdeki prosedürleri kullanarak ekrandaki veriyi daha iyi görüntülemek için saat ve dakika ibrelerini bir süreliğine ekrandan uzaklaştırabilirsiniz.
Örneğin, Kronometre modundayken akrep ve yelkovan, görüş açınızı kapatıyorsa;
Sağ yukardaki (light) tuşla, sol aşağıdaki (mod) tuşa aynı anda bastığınızda, akrep ve yelkovan, digital ekranı kapatan bölgeden uzaklaşıp inzivaya çekilecektir.
Not: Tuşlar Ga-400 modeline göre belirtilmiştir. Diğer modellerde de aynı isimlerdeki tuşlara basılıp yapılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X