Ben alalı 2 ay oldu, şimdilerde 1500 minimum. :D |
G-Shock Topluluğu. (124. sayfa)
-
-
konuyu yaşatanlara selamlar. 5 yıl önce gshock için en kibar modellerden DW-5600E-1VQ almıştım. şimdi de ikinci el ancak sıfıra yakın bir DW-6900-1VDR satın aldım. gelince fotoğrafını eklerim. efsane g shock modellerinden biri.
-
Alınır mı beyleramazonCasio Men39s Analog Dijital Kuvars Saat Reçine Kayışlı GA-2110SU-3AER, Yeşil, GA-2110SU-3AER, yeşil, GA-2110SU-3AERhttps://www.amazon.com.tr/Casio-Men39s-Dijital-Kay%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1-GA-2110SU-3AER/dp/B0854KG597/ref=rtpb_sccl_1/262-9903562-0034060?pd_rd_w=3kC3m&content-id=amzn1.sym.2d5fa9eb-a371-4097-9227-9528886bf35e&pf_rd_p=2d5fa9eb-a371-4097-9227-9528886bf35e&pf_rd_r=NWSRSTNEDTEF6R1Y03GX&pd_rd_wg=bAYkH&pd_rd_r=92e9cd75-ebfd-4d81-87f7-4018eb3fd079&pd_rd_i=B0854KG597&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz zevk meselesi ama ben almam. Sevmediğim bir model ve ekstra olarak termometre, barometre gibi hiçbir özelliği yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2021 Ocak ayında 850 tl’ye aldığım Dw5600sk, 2500 tl olmuş. Fiyatlar çok fena artmış. Kullanan varsa yalnız değilsiniz. Almak isteyene de tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
baromtere günlük kullanımda çok önemli mi bilemedim ama termometre yi çok takmam telefonda var bu model çok modlanıyor çelik kasa modlamışlar harika
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hib.96 -- 4 Ağustos 2022; 20:37:52 > -
gün ışığında camı çok yansıma yapıyor diyorlar sizinki nasıl aslında seiko 5 alacaktım ama bunu görünce seikoyu erteledim sonra alıcam inş iyi yapmışımdır :D şık bi saat modlanması harika açıkçası amazonda 1900 e görünce aldım siyahı tr de 3bin inş orjinaldir nasıl anlayabilirim orjinal olduğunu bilmiyorum
-
Yarın gün içinde unutmazsam güneş ışığı altında bir fotoğraf gönderirim. Ben bir sıkıntı yaşamadım dünden beri. Ersa saat şu an itibariyle 2906 tl'ye satıyor. Umarım güvenilir bir satıcıdan almışsınızdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 yorum var sarıcı puanı yüksek gelince nasıl kontrol edebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link var mı bakalım.
amazonCasio GA-2100-1AER G-Shock Karbon Çekirdekli Sekizgen Serisi Saat - Siyah, Kayış., Siyah / beyaz, Kayış.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07WDD3YW9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Satıcı amazon olsaydı gözü kapalı alınır derdim ama dikkatli olmakta fayda var. Saat gelince iyice incelemenizi tavsiye ederim. Casio'nun orijinalliğiyle ilgili youtube'da videolar mevcut.
kesinlikle kontrol edicem replika olsa bu kadar pahalı olmaz
-
Güneş Enerjili saatlerin kronik sorunumu bu cam buğulanması anlam veremiyorum.
2 saatlik yoğun bir antrenman sonrası ellerimi yıkadım ve saatin camı buğuluydu.
3 sene önce sattığım modelde de yine sıcaktan soğuğa geçişte buğu oluyordu. Ersaya gönderdim, test yaptılar, basınçlı su içinde tuttular ama içine su girmiyor.
Var mı bu problemi yaşayan?
-
Hocam eski kalite (90’lar) g-shock‘lar yok artık. Benim aldığım 2 saatte de buğu sorunu olmuştu. Saat su geçirmiyor fakat buğu oluyor. Ancak retro tip (dw5600sk) g-shock’ta bu sorunu yaşamadım. Güneş enerjisiyle falan alakası yok. 2000’lerden sonra üretilen yeni tip g-shock’larda kronik bir sorun bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız benim elimden 5-6 model geçti.
Sadece bu güneş enerjili olan böyle buğulanıyor. Şu anda elimde kalan gd350 ve ga1000de herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Buğulanma yapan yine aynı modeldi. Gx56-1bdr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de dw5600e modeli var çok suya çamura girdi hiçbir buğu olmadı. Muhtemelen solar için camı farklı bir bileşenden yapıyorlar onun için buğu yapıyor.
-
2018'de çekmişim bu fotoğraflarıda. 2019 Ekimde ikinci el sattım bu sebeple.
Demek ki boş yere satmışız 😭
Yabancı forumlarda biraz araştırma yapma vakti geldi
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X