Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _ornitorenk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.830
Cevap
95
Favori
263.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, g shock saat almayı düşünüyorum modeli gm-s110lb-2a güncel model midir sorun yaşar mıyız tavsiyelere açığım :)

• Sabah saatlerinde sitede, şu saatte indirim vardı. 3500TL civarına satıldı bir ara.

G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.shopcasio.ersasaat.com.tr
    G-SHOCK G-SQUAD GBD-H1000-1A7DR Kol Saati
    https://shopcasio.ersasaat.com.tr/g-shock-g-squad-gbd-h1000-1a7dr-kol-saati-d2
  • bediboy kullanıcısına yanıt

Kadın saati yazıyor?

• heavyrocker kullanıcısına yanıt

G-Shock'un kadını erkeği olmaz!

• halitkin kullanıcısına yanıt

Kim demiş olmaz¿ Kendi sitesinde kadın olarak belirtmiş, hani başka bir satış sitesi olsa neyse. Google görsellere basarsanız hep kadın eli ve kolu görürsünüz model için. Tabi bu zevk meselesi, üstünde for women diye ifade yok. Zaten g-shock her ne kadar ölçüler, hatlar bakımından kadın için üretilmiş modelleri olsa da, yapı gereği etli ve kalın olduğundan daha çok erkeksi duruyor. isteyen istediğini takar tabi sonuçta.

Ben de etli ve kalın olmalarına istinaden öyle demiştim zaten. Kağıt üstünde ne olduğunun o kadar da önemi yok yani, isteyen istediğini takar dediğiniz gibi.

eşimle beraber kullanacağım için ona da uysun istedim ölçü olarak, bazı satıcılarda unisex yazıyor denedim fena da durmadı o yüzden iade etmyeceğim, kullanırken dikkat etmemiz gereken hususlar var mı

Vallahi zaten yapılış amacı zor koşullar için olduğu için pek bir dikkat istemeyen yapıdalar.  G-Shock Topluluğu.  Fakat cam safir değilse dikkat etmek lazım çizilmemesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim destek için :)

Hep destek, tam destek ;

•  G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu. Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım.Size sorum bu saatte saat başı uyarı sinyali nasıl aktif ediliyor acaba ? Şimdiden teşekkürler.

• Temocan kullanıcısına yanıt
    Görseldeki saat (GBD - 200) ve GBX - 100 modellerinde saat başı sinyal özelliği bulunmamaktadır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahoe_930 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Temocan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..Saatiniz hayırlı olsun..Güzel bir modeldir, özellikle ekranı MIP LCD olduğu için çok temiz görünüyor..

• Arkadaşlar saatimin pilini değiştirdim saat sıfırlanmış
    Telden ayarlayamadım . Dijital saat ile analoğ saati nasıl aynı yapacağım , yardımcı olur iseniz sevinirim

G-Shock Topluluğu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanılmıyorsam saatiniz GBA 800 model.. Adjust tuşuna saatin dijital ekranında HS ya da H.SET yazısını görene kadar basılı tutun, sonrasında bırakın.. Sağ tarafta bulunan tuşları kullanarak akrep ve yelkovanı saat 12:00 pozisyonuna getirin.. (Tuşlara basılı tutarsanız daha hızlı ilerler) Kollar 12'de eşitlendikten sonra tekrar Adjust tuşuna basıp menüden çıkın.. Saatiniz kalibre olacaktır..

• Akıllı saat aldıktan sonra uzunca süre kullandığım casio saatlerimi pek kullanmamıştım 2 senedir. G Shock olarak GA 110 ve GA 100 modellerinin yanısıra boyut olarak ne kaba ne de küçük olan ve işlevsel olarak termometre ve pusula özelliklerini barındıran SGW-100-2BVDF kullanıyordum. Kaba durmayan fakat fiyat performans canavarı bir modeldi. 250-TL'ye aldığım saatin sıfırı 3 - 4 bin TL seviyelerinde tutturabildiğine satılıyor şimdilerde :-) 2016'da almıştım sanırım hala aynı pil ile devam ediyordu çalışmaya, fakat ışığı biraz zayıflamıştı ve bugün pilini değiştirdim. Pusula çok iyi çalışıyor, termometre konusunda vücut sıcaklığından etkileniyor diyorlar ama saat üzerinizdeyken pusulanın kalibre edildiği menüden termometreyi de başka bir termometre ile sıcaklığı bilinen bir ortamda manuel olarak kalibre edilmesi gerekiyor halbuki... O zaman iyi iş çıkarabiliyor. Yeri gelmişken bu saatten memnuniyetimi de belirtmek istedim. Başarılı bir model.

Bir G Shock modeli olmasa da G Shockseverlerin çoğu bu saati sevebilir. :-)

G-Shock Topluluğu.

G Shock konusuna gelince uzun zamandır aklımda olan tepe model GWG-1000 serisini de geçenlerde ikinci el uygun fiyata temiz denk gelince almak istedim. Gerçekten kalitesi ve duruşuyla başka bir saat. Sıfır fiyatı uçmuş ama... Öyle ki yeni çıkan model GWG-2000'in bile üzerinde.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

Aliexpress'ten GWG-1000 için uyumlu NATO kordon ve metal bumper siyah koruyucu sipariş ettim. Amacım şu görüntüyü yakalamak :

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 16 Ocak 2023; 1:25:31 >

• dulcet kullanıcısına yanıt
    İlk görseldeki saatten mevcut
    Alalı iki ay oldu
    Düşünen arkadaşlar var ise satabilirim 😊

• Satma nedeniniz nedir hocam?  G-Shock Topluluğu. 2 Ayda sattığınıza göre memnun kalmadınız gibi düşündüm?

• dulcet kullanıcısına yanıt
    Güzel saat hocam
    Ama fazla tercih etmıyorum
    Daha çok eski g shock saatimi kullanıyorum
    Başka bir sebebi yok 😊

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.