Aynen güzel tasarım. Fakat adım sensörü bile yok. Daha çok tasarım ve malzeme olarak ön plana çıkıyor. Tasarım klasik 10-15 senelik g-shock kasası. Bir de limitli üretimmiş. Tam koleksiyonluk. Dediğiniz gibi biraz da bizim ekonomimiz ile alakalı. Bu saate o kadar para vereceğime en iyi akıllı saati satın almak isterim. Ben de bu saati alıp arada takmak isterim koluma. Fakat ekonomim iyi olsa, böyle bir koleksiyonum olsa, işlevsellik olarak eksik kalacağından yine bir akıllı saat takmak isterim. Çünkü spor da yaptığımdan tüm verileri direk görebiliyorum. Örneğin bir çok giyim markası vardı, hep aynı tarz ürünler ürettiklerinden piyasadan çekilmek zorunda kaldılar. Nokia markası da kendini yenileyemedi, android rüzgarına ayak uydurmamakta direndi. En sonunda satıldı, android modelleri çıktı fakat artık treni kaçırmıştı. Casio da bu akıllı saat, bileklik trendine karşı durmaya çalışıyor nokia gibi, sanırım sonları aynı olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 22 Şubat 2023; 13:12:45 > |
G-Shock Topluluğu. (128. sayfa)
-
-
Saat konusunda biraz geri kafalı bir insanım hatta şu anda sony Z serisi cihazlar üretiliyor olsa telefon olarakta onlardan daha yenisini kullanmazdım. Ne yazık ki bu tarz ürünlere bile kullan at gözüyle bakamıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen ben de eski nesli de gördüm, yeni nesli de biliyorum. Çamurdan araba yapıp da oynadım, ilk bilgisayar zamanlarını da biliyorum. Yokluk zamanlarını da bildiğimizden bu teknolojik ürünler bizim için zamanında ulaşılmazdı. Yeni doğanlar eski nesil de olsa telefon, tablet, bilgisayar ile büyüyor ve kıymet bilmiyor. Biz ürün alırken evladiyelik olmasına dikkat ediyoruz. Fakat teknoloji eskiyince artık ben de alıştım, elde pek tutmuyorum. Eski bileklikleri yeğenlere verdim, telefonu değiştirince onlara verdim filan. Ben artık pek biriktirmiyorum, çünkü kullan at devrinde yaşıyoruz dediğiniz gibi. Bir de ürünler zaten bilerek eskitme yapılarak üretiliyor bilinçli olarak. Ekonomi iyi olsa koleksiyonluk parçalar var kaliteli. Fakat eski nesli bildiğimizden uygulayamıyoruz tabi ki. Bir de eski nesil tabaat etmeyi bilirdi, sabırlıydı. Şimdi kargo yola çıkmadı mı diye elli kere soruyoruz.
-
Merhaba arkadaşlar bende de GA-201-1A modeli var pili bitti saatin Ersa firmasına yazdım saati görmeden fiyat veremeyiz dediler.halbuki standart bir şey neden fiyat söylemiyorlar anlamadım.ne kadardır bunun değişimi yada cr1220 sanırım pili kendim alsam değiştirebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çift pilse 125-150 tl aldılar bana 3-4 ay önce. Kargoyu gönderirken siz ödüyorsunuz, gelirken onlar ödüyor.
Ben aldım internetten, kendim değiştirdim. İçini açınca fotoğraf çekin. Orada bir yazı var sıfırlamak için. Cımbız uçları ile değmek gereken noktalar olabiliyor. Doğru çalışması için gerekli. Sonra saati tekrardan kurmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gbd-200sm-1a6 modelini alarak g-shock dünyasına giriş yaptım. Aslında eşim beğendi bunu. Buna farklı renklerde kordon nerden bulabilirim? Hiç biryerde uyumlu kayış yok. Zaten kayış modellerinin hangisi uyumlu, özellikleri nedir hiç doğru düzgün bilgi casio nun sitesinde bile bulamadım. Sadece ebay de çıktı 2-3 model. Gbd-200 uyumlu yazmışlar, onlarda siyah ve 50 dolar civarında. Sirkeci de falan var mıdır acaba?
Öncelikle hayırlı olsun. Saatin özellikleri bu sitede var. Siyah mor rengi gayet de uyumlu olmuş. Orijinal kayış renkleri için ersa’yı arayıp (4443772) sorabilirsiniz ya da sirkecide doğubanka girmeden merkez saat var. Fiyatları hesaplıdır. Oraya da sorabilirsiniz.shopcasio.ersasaat.com.trG-SHOCK G-SQUAD GBD-200SM-1A6DR Kol Saatihttps://shopcasio.ersasaat.com.tr/g-shock-g-squad-gbd-200sm-1a6dr-kol-saati-d2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler. Sirkeci'ye bakayım.
Casio G-Shock gg100 Burton arıyorum
Merhaba, bende aranıza GWG 2000 canavarını alarak katıldım.
-
Hayırlı olsun, GWG-1000 artık üretilmiyor sanırım. GWG-2000 daha ince ve kola oturur şekilde dizayn edilmiş. Yalnız Casio yedek parça ve kordon çeşitliliği konusunda sıkıntılı... GWG-1000 in orjinal kordonunu bulamazsınız mesela. Yurtdışında belki o da her rengi değil. Desert camo renkli kordonu çok aradım. Neyse ki yurtiçinde bulabildim ikinci el olarak şansa birisi satmaya karar verirse anca...
Sizdeki modelin de bej kordonlusu çok hoşuma gidiyor... Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir saat. Benim de kordon bugun elime geçti taktım hemen. Bu renkleri yakıştırıyorum bu modellere...
Eğer kordonu yedekleme isterseniz henüz saatiniz güncelliğini korurken ve fiyat uygun ise yapın. Aksi halde üretimi durduğunda uçuk fiyatlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 25 Mart 2023; 18:11:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cidden şu kordon olayı kadar saçma bir şey yok. Casio her saatin yanına yedek bir tane kayış koyması gerekiyor. 2014te gd-350 almıştım 200 küsür liraya. Geçen senede orjinal kayışını zor bela bulup 390a aldım
Hocam yedek koymalarını geçtim, pahalı bile olsa stoklarda orijinal kordonları kalmıyor ki. Yurtdışında ebay gibi sitelerde vergisi algısı hariç kargosuyla 120 USD en baz modeli mesela... Limited Editionları geçtim. Bu nasıl bir politikadır? ...
https://www.ebay.com/itm/264119013836
Hayır Aliexpress gibi yerlerde orijinaline yakın 1. sınıf yan sanayi olanları da yasaklatıyorlar bir de sanırım. Adamların ilanı bir açık bir kapalı...
aliexpress.com897.72TRY 5% OFF|G shok Casio kayış için kayış ile uyumlu erkek büyük çamur kral modifiye Gwg1000 aksesuarları reçine yedek kayış koleksiyonu| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005004411591391.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.63f03d12F2zOvc&gatewayAdapt=glo2turAmaç ne anlamadım? İnsanlar 15 -20 bin TL verdikleri saatin kordonuna birşey olunca saati cep saati gibi ceplerinde mi taşısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 26 Mart 2023; 5:24:41 >
-
Elimde 1 adet sıfır kondisyonda orijinal Casio g-9000 mudman (siyah) kayış var. İsteyene gönderebilirim.
Sırf bu yüzden artık saat almayı düşünmüyorum.
Dün gbd-200 fosfor yeşilinden alacaktım sonra aklıma rengi ve "kayışını n*h bulurum" aklıma geldi. Vazgeçtim bende
Kordon isi cok sacma gercekten. Dw5600 un orijinal kordonu 400 lira. Almayi dusundugum bir titanyum var. Kordon isinden emin olamadigim icin alamiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm kordonları titanyum yapsınlar bari ömürlük olur. En azından ilk aldığımızda verdiğimiz paraya değer, kafamız rahat olur
-
Hocam yine DW5600 gerek kordonu gerek alternatif aksesuarları en çok bulunan modellerden birisi. Hiç bulamayınca insan sinirleniyor...
-
G-shock gg1000 hastasıyım ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X