sadece iki saatim kaldı biri de ilk fotodaki, ben onunla kaplıcada bile taktım, ama sen sakın girme :) çünkü mineralli su kordonda kalıyor ve çok zor çıkıyor :) Ayrıca saat her türlü tramletten atlayışa uygundur, ben sadece tüplü dalış yapmadım onun dışında her tür yüzme aktivitesi yaptım o canavarla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 11 Ağustos 2023; 20:9:19 > |
G-Shock Topluluğu. (130. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar,
bir süredir G-SHOCK MASTER OF G GR-B200-1BDR kullanıyorum, ek resimde göreceğiniz gibi akrep, yelkovan ve saniye sabit duruyor ve herhangi bir ölçüm yapamıyorum, sadece dijital saat çalışıyor. açıkçası pilinin bitmek üzere olduğunu düşünüyorum ama emin değilim, yorumlarınıza ihtiyacım var.
Teşekkür ederim.
-
Pili azalmış. Pil azaldığında önce analog kısım duruyor.
-
Pil azaldığında dijital ekranda düşük pil uyarısı göstermesi gerekir. Bitmiş batarya görseli yanıp söner. Saatinizi yüz üstü olacak şekilde dizinize veya çok sert olmayan bir zemine hafifçe vurun. Analog g shock saatlerde görülen bir sorundan dolayı takılmış olabilir. Garantisi devam ediyorsa servise vermenizi tavsiye ederim. Özellikle vurduktan sonra çalışmaya başlarsa muhtemelen modül değişikliği gerekir. Benzer bir sorunu daha önce ben de yaşamıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim eski saat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok güzel görünüyorlar, gshocklar orjınal mi
Ben de paylaşayım birazdan koleksiyonumu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Orta sıra sol taraftaki ikili ve turuncu olan replika hocam, sizinkiler de birbirinden şahane gerçekten, mevcut kur yüzünden ulaşmak çok zor lakin g shocklar en sevdiğim tasarımlara sahip, buyüzden replika da olsa beğendiğim tasarımı alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 2 Eylül 2023; 1:0:58 >
Bendede bir adet gbd h1000 modeli var. İLK Kaliteli marka saatim diyebilirim. Sene basinda aldım ve hala sarj etmedim. Bu yönünü çok seviyorum saat üzerinde şarj göstergesinde 6 diş var bende suan 3 diş dolu bakalım sene sonuna kadar gisecekmi? Herkese iyi forumlar
Gba-800 saatim son bi kaç gündür adım saymıyor neden acaba bilgisi olan varmı
Pili zayıflamış olabilir hocam
Evet pili azalmış serviste pil değişimi yaptık sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
-
Düşük güç uyarısı vermemişti ama pil azalmış, serviste değiştirdik. Teşekkür ederim.
-
Pil değişimini siz de yapabilirdiniz ama değişiklikten sonra anakrtı resetlemek gerekebiliyor. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.
-
Kesinlikle alınmaz. geçen gün 2500 e zarzor sattım. karmaşıklık desen var, manuel dijitalin üzerinde sürekli engelliyor, pusula derece sürekli kalibre etmene rağmen düzgün çalışmıyor. GW 9400 aldım rahat ettim.
-
Arkadaşlar merhaba bu üstüne smail falan yazmayan kaliteli replika gshockları nerden bulabiliriz acaba? Alidekiler hep garip markalar başka yerden alan memnun kalan varsa söyleyebilir mi?
Yerinde olsam replikasına bulaşmam.
-
Kendisine de bulaşamıyoruz ki hocam en alt serisi olmuş 3 bin lira
bu ne gshock dizmişsin hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X