Saatler bu kadar pahalanmadan koleksiyon yaparim diyordum. Eskiden alabiliyordum ama suanda cok zorlasti. Yurtdisina gittigimde aliyorum daha cok her gun farkli saat takiyorum, koymadan temizliyorum. Aylik temizliklerini yapiyorum, hepsi birer evladim gibi😬 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
G-Shock Topluluğu. (131. sayfa)
-
-
Temizlik rutini için önerileriniz nelerdir?
-
maşallah hocam. Güle güle kullanın.
-
3x g shock
2x pro trek vardi.hepsini sattim.cok pismanim..
Hele EQS ler..
Savasa bile gitsem takmaktan korkmadigim saattir G shock..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gunluk kullanim sonrasi pamuklu nemli bez ile silip kuruluyorum, cunku ter, vucut yagi bulasiyor. Sonradan kararma ve sararma yapiyor. Aylik rutinde de ilik suda bulasik deterjani ve dis fircasi ile temizleyip kuruluyorum
yeniden baslayin hocam, cok guzel modeller geldi:)
Ekonomik sartlarin duzelmesini bekliyorum..
-
Selamün Aleyküm Arkadaşlar; Aranıza 2. elini bulabildiğim RANGEMAN (GPR-B1000) modeli ile yeni katıldım. Lakin 2. el olduğu için aldığım arkadaş kutusunu ve evraklarını bulamadı. bulabileceğim yerler varmıdır acaba. Saat içinde tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
-
Model koduyla arama yaparsanız kullanma kılavuzunu bulabilirsiniz.
Ayrıca youtube da Türkçe anlatımlı inceleme videosunda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 16 Kasım 2023; 2:20:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Hocam, tam bir fiyat performans giriş saati.uygun bulduğunuz yerden alabilirsiniz. Hiç bir sorun duymadım görmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi saat, halka bir seçim. Ne karara aldınız. Evrakları çok önemli deği de kullanımı için YouTube videoları çok iyi olur. Güzel günlerde kullanın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel neşeli günlerde tak dostum.
-
Güzel temennileriniz için Çok teşekkür ederim arkadaşlar. youtube da 2 adet türkçe video var özelliklerini anlatan, Ama bana Navigasyon kısmı lazım idi doğada kullanacağım için onu da yabancı kaynaklardan çözdüğümü düşünüyorum. 21.500 photographerclown Üstadım.
-
auto_man üstad teşekkür ederim. Bulduğum pdf dosyasını ekleyeyim. belki birilerine lazım olur.
casiofan magazineG-Shock GPR-B1000 User Manual / Casio Module 3452https://casiofanmag.com/manuals/gpr-b1000/#google_vignette -
Teşekkür ederim hocam n11 sitesinde 997 TL. Ye buldum bide Trendyol sitesinde 1200 TL. Ye buldum.
N11 de kuponlar oluyor onlari da takip edin daha da uyguna gelir. Simdiden guzel gunlerde kullanin
Arkadaslar GW 9400 mu alsam derken G shock GW 9500 cikmis ama dugmeleri plastik.. ikisi arasinda kalsaniz hangisi secersiniz ya da secmeliyim? Video iceriklerin tamami ingilizce malesef..
G-shock saatlere bakıyordum da aklıma bir şey takıldı. G-shock saatlerin pil ömürleri ne kadar gider? 3 yıl mı yoksa 10 yıl mı? G-Shock ga2100 modeline kafayı taktım gibi, bakalım. Pil ömrünü merak ediyorum. Bu modelin camı dışarıda kalıyor gibi, kolay çizilmez mi camı? Diğer modellerde cam genelde içe gömülü oluyor
Gw 9400 siparisi pazartesi sabah iptal edip, gw 9500 yeşil renk alacağım. Ekleyecek bir fikri yorumu olan varmi arkadaslar 😁 malum sonradan pisman olmak istemiyorum pahali saat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 3 Aralık 2023; 11:57:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X