Bildirim
G-Shock Topluluğu. (41. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yeşil olanın gün ışığında okunabilirliği biraz daha zor gibi. ben de siyah olanından aldım ki çoğu kıyafetle de uyumlu olsun diye. -
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 6 Eylül 2014; 22:18:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: req16
arkadaşlar 18.11.2013 tarihinde aldığım çok sık kullanmadığım ersa garantili,
kozmetik olarak 10/10 olan;
gw 9400 rangeman model saatimi satıyorum ilgilenenlere duyurulur...
kutusu faturası her şeyi tamdır.
ilgilenenlere what s up dan bütün resimleri yollayabilirim.
fiyat 400 tl. renk siyah
Not:Satış nedeni model değişikliği Casio G-Shock GW-A1100...
son aldığın model benim de favorilerimden biriydi. Kaça aldın acaba? -
Casionun yeni duyurduğu modeli artık atom saatlerinden güncellemeyi GPS yardımıyla yapacakmış ve bu sayede dünyanın neresinde olursanız olun tam doğru bir saatiniz olacakmış. Bilindiği gibi şu anki modeller kalibrasyonu radyo anteni ile yaptığından Türkiye'nin çoğundan sinyal alamıyordu.
Modelin adı GPW-1000 mavi siyah ve turuncu olarak çıkacak
Haber burada: casio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 13 Temmuz 2014; 4:01:04 >
-
Atom Modeli Felan derken , Nedir Abi Bu saat'in Meziyetleri ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: cartel21
Atom Modeli Felan derken , Nedir Abi Bu saat'in Meziyetleri ??
şöyle: şu anda markası ne olursa olsun tüm saatlerin belli bir aksama oranı vardır. Bu da sanırım ayda 15 ila 30 saniye arasında değişiyor. Bazıları ayda 3 saniyeye kadar indirenler var demiş ama ben görmedim. Neyse sonuçta ortalama ayda 30 sn aksayan saatler aylar geçtikçe dakika farklarına ulaşabiliyor. Ancak şu anda dünyada 6 tane bulunan atom saatleri 3 milyon yılda bir sn gibi bir oranla neredeyse hatasız zaman ölçebiliyorlar. Casionun bazı modelleri bu saatlerden radyo dalgaları aracılığıyla güncelleme alıp kendi kendisini ayarlayabiliyor. Yani kolunuzda atom saati olmuş gibi oluyor. Ancak bu radyo dalgaları heryerden çekmiyor mesela Türkiye de çoğu yerden ulaşmak mümkün değil. İşte bu yeni model GPS kullandığından dünyanın neresinde olursanız olun günceleme yapabilecekmiş. Sanırım bu durum yaz saati ayarlamalarını da otomatik yapacak demek oluyor. Konuyla ilgili şu kaynakları bir inceleyin:
quartz saat (kurmalı olmayan saat) nasıl çalışır
atom saati nedir?
örnek saat incele
atom saati ile casio kıyaslaması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 14 Temmuz 2014; 3:35:51 >
-
EyvAllah hocam Bilgiler için , GW9400-1 (Rangeman) Hakkında ne düşünüyorsun , sence nasıl saat ? -
quote:
EyvAllah hocam Bilgiler için , GW9400-1 (Rangeman) Hakkında ne düşünüyorsun , sence nasıl saat ?
Ben tam dijital çok sevmiyorum o sebeple kendime şu modeli aldım daha bugün geldi:
GA-1000-1ADR
ama dijital sevenler için senin model çok iyi hava tahmin özelliği var termometre ve pusulası var bence yeşili de çok şık şurada uygun fiyat
www.dijitall.com
Dijitall.com | Televizyon, Beyaz Eşya, Klima&Kombihttp://www.dijitall.com/casio-gw-9400-3dr-kol-saati?ref=akakce&v=1.44.7
dijital alacaksan en iyisi o ayrıca o saatte yukarda anlattığım güncelleme olayı da var yükseklik ölçer de var şuradan incelemesine bakabilrsin
http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GW-9400-1/
600 TL civarı veririm diyorsan 10 numara saat ama bak yukarıda bir arkadaş ikinci elini 400 TL ye satıyor ilgilenirsen daha yeniymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 15 Temmuz 2014; 0:36:27 >
-
Özellikleri ve kalitesi ortada, 2 sayfada yeterince bahsedildi zaten artık karar senin.. -
quote:
EyvAllah hocam Bilgiler için , GW9400-1 (Rangeman) Hakkında ne düşünüyorsun , sence nasıl saat ?
Protrek özelliklerini barındıran güzel bir G-Shock modeli. Özellikle negatif ekranlı yeşil olan alınası bir saat. Bütçe müsaitse hiç düşünmeyin bence. Hakkında forumlarda pek olumsuz bir yorum da görmedim. -
Bu arada benim GW-9400 artık her gün ATK güncellemesini yapıyor. Her sabah uyandığımda kontrol ediyorum, gece 4 civarında sinyali alıp saati ayarlamış oluyor. Hem de Salonda uyumama rağmen kapalı mekanda yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 17 Temmuz 2014; 14:29:57 > -
%50 indirimli Casio saatleri gördünüz mü? Size göre olan mutlaka vardır. Sınırlı sayıdaki modelleri kaçırmayın!
www.saatcell.com
Kampanyalı en ucuz orijinal saat modelleri : Saatcell.comhttp://www.saatcell.com/kategori/kampanyali-modeller.aspx
-
Ah şu pazarlama taktikleri.... zaten saatlerin olağan fiyatları aslında ortada pek bir indirim yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
Bu arada benim GW-9400 artık her gün ATK güncellemesini yapıyor. Her sabah uyandığımda kontrol ediyorum, gece 4 civarında sinyali alıp saati ayarlamış oluyor. Hem de Salonda uyumama rağmen kapalı mekanda yani.
Hangi şehirdesiniz? -
İstanbul-Anadolu yakası -
-
Kolay gelsin arkadaşlar, bende bir g-shock siparişi verdim ama kafama takılan bir soru var.
Siparşini verdiğim model Casio GA-100C-1A3DR
Mat gri diye görüp beğenmediğim model Casio GA-100C-8ADR
Sorum şu bu siparişini verdiğim yeşil kolları olan model mat grimidir yoksa mat siyahmı.
-
Seninki yani 1A3DR olan siyahtır zaten kod numaraları farklı karışma ihtimali yok. Yanlız bazı Türk siteleri yanlış resim koyabiliyor satış sayfasına eğer 1a3dr siparişi verdiyseniz siyah olan gelmeli farklı gelirse zaten iade hakkınız olur. Yine de sorun çıkacağını sanmam. Hayırlı olsun
Burada yazıyor hem kordon hem de kadran rengi siyah:
www.saatinadresi.com
Casio GA-100C-1A3DR G-Shock Erkek Saatihttp://www.saatinadresi.com/Casio-GA-100C-1A3DR-29844-urun.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X