Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.888
Cevap
99
Favori
265.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cartel21

Arkadaşar Merhaba İki Renk ARasında kaldım sizce hangisi Güzel ?

Yeşil Olan mı ?

Siyah olan mı ?
     G-Shock Topluluğu. G-Shock Topluluğu.

ben siyah kullanıyorum memnunum...

• req16 R kullanıcısına yanıt
    yeşil olanın gün ışığında okunabilirliği biraz daha zor gibi. ben de siyah olanından aldım ki çoğu kıyafetle de uyumlu olsun diye.
  • Arkadaşlar saatin batarya-pil durumu nedir uzun süre gidiyor mu ?
     G-Shock Topluluğu.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 6 Eylül 2014; 22:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: req16

arkadaşlar 18.11.2013 tarihinde aldığım çok sık kullanmadığım ersa garantili,

kozmetik olarak 10/10 olan;

gw 9400 rangeman model saatimi satıyorum ilgilenenlere duyurulur...

kutusu faturası her şeyi tamdır.

ilgilenenlere what s up dan bütün resimleri yollayabilirim.

fiyat 400 tl. renk siyah

Not:Satış nedeni model değişikliği Casio G-Shock GW-A1100...

son aldığın model benim de favorilerimden biriydi. Kaça aldın acaba?
  • Casionun yeni duyurduğu modeli artık atom saatlerinden güncellemeyi GPS yardımıyla yapacakmış ve bu sayede dünyanın neresinde olursanız olun tam doğru bir saatiniz olacakmış. Bilindiği gibi şu anki modeller kalibrasyonu radyo anteni ile yaptığından Türkiye'nin çoğundan sinyal alamıyordu.

Modelin adı GPW-1000 mavi siyah ve turuncu olarak çıkacak

G-Shock Topluluğu.

Haber burada: casio

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 13 Temmuz 2014; 4:01:04 >

• yojimbo Y kullanıcısına yanıt
    Atom Modeli Felan derken , Nedir Abi Bu saat'in Meziyetleri ??
  • quote:

Atom Modeli Felan derken , Nedir Abi Bu saat'in Meziyetleri ??

şöyle: şu anda markası ne olursa olsun tüm saatlerin belli bir aksama oranı vardır. Bu da sanırım ayda 15 ila 30 saniye arasında değişiyor. Bazıları ayda 3 saniyeye kadar indirenler var demiş ama ben görmedim. Neyse sonuçta ortalama ayda 30 sn aksayan saatler aylar geçtikçe dakika farklarına ulaşabiliyor. Ancak şu anda dünyada 6 tane bulunan atom saatleri 3 milyon yılda bir sn gibi bir oranla neredeyse hatasız zaman ölçebiliyorlar. Casionun bazı modelleri bu saatlerden radyo dalgaları aracılığıyla güncelleme alıp kendi kendisini ayarlayabiliyor. Yani kolunuzda atom saati olmuş gibi oluyor. Ancak bu radyo dalgaları heryerden çekmiyor mesela Türkiye de çoğu yerden ulaşmak mümkün değil. İşte bu yeni model GPS kullandığından dünyanın neresinde olursanız olun günceleme yapabilecekmiş. Sanırım bu durum yaz saati ayarlamalarını da otomatik yapacak demek oluyor. Konuyla ilgili şu kaynakları bir inceleyin:

quartz saat (kurmalı olmayan saat) nasıl çalışır

atom saati nedir?

örnek saat incele

atom saati ile casio kıyaslaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 14 Temmuz 2014; 3:35:51 >

EyvAllah hocam Bilgiler için , GW9400-1 (Rangeman) Hakkında ne düşünüyorsun , sence nasıl saat ?
  • quote:

EyvAllah hocam Bilgiler için , GW9400-1 (Rangeman) Hakkında ne düşünüyorsun , sence nasıl saat ?

Ben tam dijital çok sevmiyorum o sebeple kendime şu modeli aldım daha bugün geldi:

G-Shock Topluluğu.

GA-1000-1ADR

ama dijital sevenler için senin model çok iyi hava tahmin özelliği var termometre ve pusulası var bence yeşili de çok şık şurada uygun fiyat

www.dijitall.com
    Dijitall.com | Televizyon, Beyaz Eşya, Klima&Kombi
    http://www.dijitall.com/casio-gw-9400-3dr-kol-saati?ref=akakce&v=1.44.7

dijital alacaksan en iyisi o ayrıca o saatte yukarda anlattığım güncelleme olayı da var yükseklik ölçer de var şuradan incelemesine bakabilrsin

http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GW-9400-1/

600 TL civarı veririm diyorsan 10 numara saat ama bak yukarıda bir arkadaş ikinci elini 400 TL ye satıyor ilgilenirsen daha yeniymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 15 Temmuz 2014; 0:36:27 >

• cartel21 C kullanıcısına yanıt
    Özellikleri ve kalitesi ortada, 2 sayfada yeterince bahsedildi zaten artık karar senin..
  • quote:

Protrek özelliklerini barındıran güzel bir G-Shock modeli. Özellikle negatif ekranlı yeşil olan alınası bir saat. Bütçe müsaitse hiç düşünmeyin bence. Hakkında forumlarda pek olumsuz bir yorum da görmedim.
  • Bu arada benim GW-9400 artık her gün ATK güncellemesini yapıyor. Her sabah uyandığımda kontrol ediyorum, gece 4 civarında sinyali alıp saati ayarlamış oluyor. Hem de Salonda uyumama rağmen kapalı mekanda yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 17 Temmuz 2014; 14:29:57 >
  • %50 indirimli Casio saatleri gördünüz mü? Size göre olan mutlaka vardır. Sınırlı sayıdaki modelleri kaçırmayın!

www.saatcell.com
    Kampanyalı en ucuz orijinal saat modelleri : Saatcell.com
    http://www.saatcell.com/kategori/kampanyali-modeller.aspx

• teomanr kullanıcısına yanıt
    Ah şu pazarlama taktikleri.... zaten saatlerin olağan fiyatları aslında ortada pek bir indirim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bu arada benim GW-9400 artık her gün ATK güncellemesini yapıyor. Her sabah uyandığımda kontrol ediyorum, gece 4 civarında sinyali alıp saati ayarlamış oluyor. Hem de Salonda uyumama rağmen kapalı mekanda yani.

Hangi şehirdesiniz?
    İstanbul-Anadolu yakası
  •  G-Shock Topluluğu.

Arkadaşlar resimdeki model saatim var, sorunum şu dakika saniye ve tarih kısmında bazı çizgileri göstermemeye başladı acaba bataryası mı azaldı yoksa arızalanmaya mı başladı ?
  • Kolay gelsin arkadaşlar, bende bir g-shock siparişi verdim ama kafama takılan bir soru var.

Siparşini verdiğim model Casio GA-100C-1A3DR

G-Shock Topluluğu.

Mat gri diye görüp beğenmediğim model Casio GA-100C-8ADR

G-Shock Topluluğu.

Sorum şu bu siparişini verdiğim yeşil kolları olan model mat grimidir yoksa mat siyahmı.

• Çimuanos kullanıcısına yanıt
    Seninki yani 1A3DR olan siyahtır zaten kod numaraları farklı karışma ihtimali yok. Yanlız bazı Türk siteleri yanlış resim koyabiliyor satış sayfasına eğer 1a3dr siparişi verdiyseniz siyah olan gelmeli farklı gelirse zaten iade hakkınız olur. Yine de sorun çıkacağını sanmam. Hayırlı olsun

Burada yazıyor hem kordon hem de kadran rengi siyah:

www.saatinadresi.com
    Casio GA-100C-1A3DR G-Shock Erkek Saati
    http://www.saatinadresi.com/Casio-GA-100C-1A3DR-29844-urun.html

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.