Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.886
Cevap
99
Favori
265.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewdal hayırlı olsun. sıkıntı yok tayland üretimi benimki de. ersa garanti belgesi de varsa zaten endişe edicek bişey kalmadı.
  • merhaba arkadaşlar bugun Casio G-Shock G-7710-1DR sipariş verdm.bu saati kullanan varmı nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Arkadaşlar merhaba. Şu an analog/dijital karma bir saat kullanıyorum, avcı muhabbeti olandan, ama bıktım sayılır. Yeni saat almak istiyorum. İki saat arasında kaldım. Prg 260g-1dr ile 240-1d.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

Merak ettiklerim de;
    -istanbul'da uygun fiyata nereden bulabilirim?
    -hepsiburada, saatfirsati gibi siteleri tavsiye eder misiniz?
    -bu hafta kardeşim los Angeles'tan gelecek, orada bir mağazadan aldırmam daha mı mantıklı olur?

Eminonu dogubank girisinde merkez saat isimli kucuk bi dukkan 420 tl ye nakit verio istanbulda bulabilecegin en uygun yerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ga 100 1a1 dr var siradaki saatimde ha gw 9400 olcak yada protrek prg 240 veya 130, 550 istiyorum outdoor olarak kullanicagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Asker96

Ga 100 1a1 dr var siradaki saatimde ha gw 9400 olcak yada protrek prg 240 veya 130, 550 istiyorum outdoor olarak kullanicagim

kesinlikle rangeman 9400 tek geçerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: req16

quote:

Orijinalden alıntı: Asker96

Ga 100 1a1 dr var siradaki saatimde ha gw 9400 olcak yada protrek prg 240 veya 130, 550 istiyorum outdoor olarak kullanicagim

kesinlikle rangeman 9400 tek geçerim..

Bende oyle dusunuorum fakat suuntolar gibi kesin sonuc verirmi sizce veya protrek gibi?

• Konu baya ilerlemis çok mutlu oldumm:) zamanında açtığımda çocuk saati diye dalga geçenler şimdi bu saatten takiyorlar.:)

• slm arkadaşlar gulfman 9100 ile aranıza katıldım bende sizlere bir sorum olacak şu otomatik ışık yakma olayını yapamadım nasıl oluyor çözemedim derecesini falan ayarlamaya çalıştım ama nafile yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwolf33

slm arkadaşlar gulfman 9100 ile aranıza katıldım bende sizlere bir sorum olacak şu otomatik ışık yakma olayını yapamadım nasıl oluyor çözemedim derecesini falan ayarlamaya çalıştım ama nafile yardımlarınızı bekliyorum

Ekranda LT yazısı görünene kadar ışığı yakan buton'a bas. Yazı görünüyorsa aktif olmuş demektir. Aynı şekilde tekrarlarsan aktif halden çıkarırsın yazı kaybolur.
  • Asker96 A kullanıcısına yanıt
    dostum aldığımdan beri hiç bir kalibrasyon yapmadım...
    daha önce ölçüm yapılmış yerlerde denedim ve % 100 başarılı sonuç aldım...
  • G-shock severleri yeni modeller ve indirimli fiyatlarla Ersa garantili saatleri satıldığı

www.saatcell.com
    Casio G-shock kol saati modelleri : Saatcell.com
    http://www.saatcell.com/kategori/casio/g-shock.aspx
    bekleriz

• herkese selam. ben de GA-100-1A1ER (mat siyah - solid black ) model saatimin fotoğraflarını paylaşmak istedim. diğer eşyalarımla birlikte fotoğrafladım. fotoğraf makinam olmadığı için telefonumla çektim ve üzerine efekt ekledim. umarım beğenirsiniz.

G-Shock Topluluğu. G-Shock Topluluğu. G-Shock Topluluğu. G-Shock Topluluğu.

• Casio Gshock GX56-ADR

takasda olabilir değerinde bi gshock veya protrek

yeri değildir ama düşünen olursa bu topluluktan birine gitsin

2-3 haftalık 290 lira ama fiyatta yine anlaşırız konuşuruz.

kargo bedava

ilk foto kendi çekimim diğer ikiside temsilidir. elden satışı daha makbuldür.
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.
     G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 5 Temmuz 2014; 23:54:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanr

G-shock severleri yeni modeller ve indirimli fiyatlarla Ersa garantili saatleri satıldığı

www.saatcell.com
    Casio G-shock kol saati modelleri : Saatcell.com
    http://www.saatcell.com/kategori/casio/g-shock.aspx
    bekleriz

Ürün çeşitliliği güzel ama fiyatlar biraz yüksek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ewdal

quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

Ben de Casio GA-1000-1ADR saat için sipariş verdim.

G-Shock Topluluğu.

ben aldım. çok memnunum güle güle kullanın.

Benimki de az önce geldi. Gerçekten çok şık. Türkçe kullanma kılavuzu budum. Tüm ayarları yaptım ve tüm özellikleri de çalışıyor. Uzun zamandır saat takmıyordum ilk başta ağır geldi ama şuan alıştım sanırım , çok rahat. Faturalı ve ersa garanti belgesi de çıktı kutudan. Bu garanti olayını ve orjinalliğini nereden teyit ettirebilirim?
    Üretim yeri Tayland olarak yazıyor arka kapakta. Ben bu saati japon üretimi sanıyordum.Bu sorun olur mu sizinkinde üretim yeri neresi yazıyor?

Ben de bu saatten almayı düşünüyorum. Nereden ve kaça aldınız acaba? Tayland üretim olması hiç sorun değil mekanizma japon malı oluyor genelde birleştirme yeri tayland oluyor ayrıca tayland çin gibi değil çok kaliteli elektronik üretimi yapan bir ülke japonyayla yarışıyor. Tüm g-shock modellerine iyice baktım 1. sıraya çelik kasalıyı koyarım şu:http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/MTG-S1000D-1A/ 2. de sizinki olur ama çelik kasa çok pahalı yukarıda bir arkadaş 1800TL ye aldım demiş. Ayrıca onda termometre yok bildiğim kadarıyla. Fiyat, fonksiyon ve görünüm bir araya gelince en cazip olanı sizinki. 3. olarak da yine havacılık konseptli şu gelirhttp://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GW-A1100-1A3/ ama bu da pahalı. Güle güle kullanın.

• G-shock fabrikasına da bir göz atın

http://www.g-street.com.au/2013/03/see-inside-the-g-shock-factory/

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 7 Temmuz 2014; 4:36:30 >

• yojimbo Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Ben buradan aldım.
    www.n11.com
    2019 Erkek Kol Saati Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/casio-ga-1000-1adr-erkek-kol-saati-P24678458

Çelik kasa saatleri pek sevmediğim için hiç düşünmedim. Ancak bu havacılık konseptli dediğiniz de çok güzelmiş. Ama dediğiniz gibi pahalı.

edit: link düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewdal -- 7 Temmuz 2014; 15:00:40 >

• quote:

Teşekkür ederim.

Ben buradan aldım. http://www.hondacikmaci.com/cikma-parcalar/honda-crv-klima-paneli.html

Çelik kasa saatleri pek sevmediğim için hiç düşünmedim. Ancak bu havacılık konseptli dediğiniz de çok güzelmiş. Ama dediğiniz gibi pahalı.

Verdiğiniz link yanlış sanırım oto parçacısı çıkıyor. Siz kaça almıştınız? Bu arada bu modelin klipsli kordonlusunu buldum ben şimdi bundan almayı düşünüyorum kordonu gerçekten çok güzel olmuş

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

• yojimbo Y kullanıcısına yanıt
    Şimdi düzelttim. Bakabilirsiniz.
  • Analog sevenler için çok başarılı bir başka model de bu üstelik fiyatı da uygun (yaklaşık 250 TL)

G-Shock GAC-100-1ADR

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

http://www.buroteknik.com/Casio-GAC-100-1ADR-Erkek-Kol-Saati_92798.html?gclid=CjwKEAjwiumdBRDZyvKvqb_6mkUSJABDyYOzFUL-G0pWhJoQYbOa_qbFlvzkul832jD-rkFOGmxIKBoCwMXw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 7 Temmuz 2014; 23:30:43 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.