Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
99
Favori
265.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dikkatmimi çektide bana pek inanırıcı gelmedi ama sizlerden fikir alayım dedim

GERÇEKMİ ?
  • @BatCat
    GShock
    G-Shock Watches by Casio - Mens Watches - Digital Watches
    http://www.gshock.com/watches/Classic/GA100B-4A

Hepsini geçtim de ADJUST ve MOD yazılarının ortasındaki "split/reset" yazısı yok.. kanmayın arkadaşlar böyle şeylere..
    ha bir de ara kadran çizgilerini çok kalın çizmişler sahtenin de bu kadar kötüsü

@tachyon
    valla hocam ben istanbul pendikte ikamet ediyorum hiç alacağını düşünmedim doğrudur belki işten eve gidince bir denerim, neticeyi yazarım buraya da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 20 Haziran 2014; 19:53:32 >

• Arkadaşlar buroteknik diye bir site var fiyatlar uygun gibi ama orjinalliğinden emin değilim.110 dolarlık saati 224 liraya veriyorlar.Daha önce alışveriş yapan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Arkadaşlar buroteknik diye bir site var fiyatlar uygun gibi ama orjinalliğinden emin değilim.110 dolarlık saati 224 liraya veriyorlar.Daha önce alışveriş yapan var mı ?

Saatfirsati.com'a bakmani tavsiye ederim yüzlerce g-shock modeli var ve fiyatlarida diger sitelere göre uygun.
    Ben saatimi buradan almistim, gayette memnunum.

Bu arada Ersa garantili.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatCat

Beyler dikkatmimi çektide bana pek inanırıcı gelmedi ama sizlerden fikir alayım dedim

GERÇEKMİ ?

Replika olup olmadigini anlayabilmek icin fotograflari baya inceledim, adamlar harbiden yapmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Ben de bugün Rangeman aldım, tipi çok hoşuma gitti, daha da önemlisi isim ve renk harika :) Bir adet de titanyum Protrek 510 kullanıyorum, G-Shock serisine de bulaştık bakalım...
     G-Shock Topluluğu.

Aynısının siyahını aldım. Bakalım 2 gün sonra elime geçer, bende de bir zamanlık titanyum protrek serisi vardı ama o plastik pasası yok mu..

Yanlışlıkla en ufak bir darbeye veya bir yere sürtmeye gelmiyor bu protrek serileri. Plastik kasa üzerine desen ve boya olduğu için bu konularda çok ama çok zayıflar. Acısını çok yaşadım zamanında ve saat öyle kötü görünüyordu ki 3 aylık saatimden soğuyup satmak durumunda kalmıştım.

Anlamıyorum yani protrek serisi gibi harika bir saat yapıyorlar ama dış kasa plastik

Bende Protrek 510T de var, ancak aldığımdan beri spor saat takacaksam Rangeman takıyorum

Soran arkadaşlar için, Rangeman ile yaklaşık 8 ay oldu, son derece memnunum.

8 ay önce fiyatı ne kadardı ve nereden aldınız acaba ?

• 650TL ye Kızılay'da Ören Saat'ten aldım, o zamam online mağazalarda 600TL civarıydı ancak deneyince çok beğendim ve dayanamadım :)

• Hiç ucuzlamamış

• merhablar arkadaşlar dün itibariyle bir G9100-1 sipariş ettim sizce nasıl bir saat G-9000-1VDR ile arada kaldım ama sonunda g9100 e karar verdim sizce iyi mi etmişim?olmazsa değiştiririm :D

mudman ile gulfman arasında çok aman aman farklar yoktu açıkcası sizce saat nasıl g9300 ü denemiş olan birisi olarak ona göre çok mu küçük kalır acaba?
  • Ben de Casio GA-1000-1ADR saat için sipariş verdim.

G-Shock Topluluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewdal

Ben de Casio GA-1000-1ADR saat için sipariş verdim.

G-Shock Topluluğu.

ben aldım. çok memnunum güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

Yok o bizim ülkemizde olmuyor zaten onu biliyorum denememe bile gerek yok.

Yanlış biliyorsun İstanbul ve Ege kapsama alanı dışında değil. Daha önce de birileri bu konuda ön yargılı yaklaşmış sonunda bu belirttiğim bölgelerden sinyal alındığını kabul etmişti.

Şuradaki başlığı takip edin. Bu konuyla alakalı oldukça geniş bilgi edinebilirsiniz.

Evet dün itibariyle test ettim, pendikte L3 seviyeside yani en kuvvetli sinyal ile saat ayarlaması yaptım.

Yalnız biraz yüksek bir yerde ve kısmen etrafı açık bir yerde yapmak gerekiyor. Evim biraz tepede kalıyor son katta oturdugum için 7. Katta pencere kenarından sinyali çok rahat aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

quote:

Yok o bizim ülkemizde olmuyor zaten onu biliyorum denememe bile gerek yok.

Yanlış biliyorsun İstanbul ve Ege kapsama alanı dışında değil. Daha önce de birileri bu konuda ön yargılı yaklaşmış sonunda bu belirttiğim bölgelerden sinyal alındığını kabul etmişti.

Şuradaki başlığı takip edin. Bu konuyla alakalı oldukça geniş bilgi edinebilirsiniz.

Evet dün itibariyle test ettim, pendikte L3 seviyeside yani en kuvvetli sinyal ile saat ayarlaması yaptım.

Yalnız biraz yüksek bir yerde ve kısmen etrafı açık bir yerde yapmak gerekiyor. Evim biraz tepede kalıyor son katta oturdugum için 7. Katta pencere kenarından sinyali çok rahat aldım.

Bende de 4 aydrı şu aşağıdaki modelden var. Mersinde olduğum için sinyali zaman zaman L3 seviyesinde alsa da, istikrarlı bir sinyal olmadığı için şimdiye kadar senkronize olamadı. Aslında bahsettiğim siteye üyeyseniz saatin marka ve modelini ve sinyalin nereden alındığını belirtirseniz iyi bir paylaşım olur.

• arkadaşlar g-shock 5600 3229 dodelini aldım fakat ışığın kendiliğinden çalışma özelliğini bir türlü çalıştıramadım bana anlatıcak birisi var mı acaba ?
     G-Shock Topluluğu.
  • Normal saat ekranındayken sağ alt düğmeye basılı tutun. Fonksiyonel hale geldiği zaman saniyenin üstünde logosu beliriyor. Fonksiyonu "off" yapmak için de tekrar sağ alt düğmeye basılı tutuyorsunuz.

Yalnız bu otomatik ışık fonksiyonunu çok gerekmedikçe (örneğin dağ tırmanışı yaparken sık sık saatteki bir değere bakma ihtiyacı gibi ) pek tavsiye etmem. Gerekli gereksiz her kolunuzu döndürüşünüzde yanıp sönerek pili bitirdiği gibi araba kullanma vb. dikkat gerektiren aktivitelerde dikkat dağıtıcı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 26 Haziran 2014; 14:17:19 >
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an analog/dijital karma bir saat kullanıyorum, avcı muhabbeti olandan, ama bıktım sayılır. Yeni saat almak istiyorum. İki saat arasında kaldım. Prg 260g-1dr ile 240-1d.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

Merak ettiklerim de;
    -istanbul'da uygun fiyata nereden bulabilirim?
    -hepsiburada, saatfirsati gibi siteleri tavsiye eder misiniz?
    -bu hafta kardeşim los Angeles'tan gelecek, orada bir mağazadan aldırmam daha mı mantıklı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar G shock analog ve dijital saat ayarlamasını yapamadım yardımcı olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

Orijinalden alıntı: ewdal

Ben de Casio GA-1000-1ADR saat için sipariş verdim.

G-Shock Topluluğu.

ben aldım. çok memnunum güle güle kullanın.

Benimki de az önce geldi. Gerçekten çok şık. Türkçe kullanma kılavuzu budum. Tüm ayarları yaptım ve tüm özellikleri de çalışıyor. Uzun zamandır saat takmıyordum ilk başta ağır geldi ama şuan alıştım sanırım , çok rahat. Faturalı ve ersa garanti belgesi de çıktı kutudan. Bu garanti olayını ve orjinalliğini nereden teyit ettirebilirim?
    Üretim yeri Tayland olarak yazıyor arka kapakta. Ben bu saati japon üretimi sanıyordum.Bu sorun olur mu sizinkinde üretim yeri neresi yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

arkadaşlar g-shock 5600 3229 dodelini aldım fakat ışığın kendiliğinden çalışma özelliğini bir türlü çalıştıramadım bana anlatıcak birisi var mı acaba ?
     G-Shock Topluluğu.

Işık yakma tuşuna biraz uzun basarak kendi saatimde yapabiliyorum, sizde deneyin belki sizin saatinizdede ayar aynıdır

• ewdal kullanıcısına yanıt
    meraklanma tayland üretimi artık.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.