Bildirim
G-Shock Topluluğu. (37. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
merhaba arkadaşlar benim de saatim geldi daha sonra foto eklicem ama bir şey kafama takıldı.
saati ayarlarken hangi şehre göre ayarlıcaz? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
merhaba arkadaşlar benim de saatim geldi daha sonra foto eklicem ama bir şey kafama takıldı.
saati ayarlarken hangi şehre göre ayarlıcaz?
Öncelikle saatin hayırlı olsun. Anladığım kadarıyla atomik senkronizasyon için soruyorsun. Eğer şehirlerin içinde İstanbul yoksa o zaman aynı saat diliminde bulunan Atina seçili iken bulunduğun şehrin enlem boylamını giriyorsun. Saatin özellikleri arasında var mı bilmiyorum ama bunu yaptıktan sonra güneşin doğuş ve batış saatlerini bu şekilde görebilirsin. Eğer bulunduğun şehir atomik sinyal almıyorsa o zaman receive kapalı olmalı. Yoksa her gece almak için senkronizasyon yapmaya çalışacaktır. Dünya üzerindeki santrallerin sinyal sınırlarının bulunduğu grafikten de görebilirsin. Bir de Dst açık olmalı yani gün ışığından yararlanma özelliği. Eğer kapalı olursa o zaman bir saat geride gösterir. Casio saatlerin Türkçe kılavuzu modeline göre aradığında bulunuyor. O zaman daha rahat ayar yapabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 13 Haziran 2014; 11:38:01 >
-
beyler ilanım günceldir.
http://forum.donanimhaber.com/m_93070683/f_//tm.htm#93070683 -
Darbelux Saatten memnunmusun
Satıcı güvenilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Keke In Da House
Buna da çocuk saati diyen çıkacak mı, çok merak ediyorum
Dijitali iğrenç ama bu çok güzel
Çok memnunum, yani aldığıma değdi ve benim için ilk g-shock tecrübesi oldu. Satıcıdan da memnunum adam sağolsun hemen kargoladı ertesi günü aldım saatimi.
Aslında bu saat resmen pro-trek/g-sock melezi bir saat. Kasa yapısının sağlamlığı da ağırlığından belli. Piyasadaki bir çok g-shock satten daha ağır. -
Arkadaşlar ben de fellik fellik Casio DW-5600BB arıyorum. Düz siyah ve çok şık bir tasarımı var. Sanırım 2 sene önce satışı ve üretimi durmuş. Elinde sıfırı ya da temiz 2. eli olan varsa iletişime geçsin...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerebileceğiniz gece aydınlatması iyi olan , hem analog hem dijital ve güneş enerjili bir g shock var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 16 Haziran 2014; 16:41:22 >
-
Valla ben de aldığım günden beri çok memnunum. Kullanım olarak çok rahat bir saat. Sportifliği ve fonksiyonelliğini saymıyorum bile..
Bir de aldığım günden beri hava tahmin sistemini test ettim, özellikle geçen günkü yağmurlar için sabah saatinde saat uyarı verdi ve öğleden sonra malum hava geldi.
Sensörleri gayet stabil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 18 Haziran 2014; 14:40:47 > -
Sıcaklık ölçümü uzun sürüyor diyorlar, rangeman ne kadar sürede ölçüm yapıyor?
Genel bir inceleme yapabilecek olan var mı rangeman için ?
Genel olarak anlık ölçüm yapıyor ancak bulundğunuz ortamda doğru ölçü için en az 10 dakika durmanız gerekir ki saat sıcaklığa tam adaptasyon sağlasın.
Onun dışında yükseklik ölçümü nerdeyse keskin sonuçlar veriyor aldığımdan beri sapma yapmadı. Keza hava basıncı ölçümlerinde de aynı -
Peki bu sensör özelliklerini kullanmak için ilk önce ayarlamak gerekiyormuş, ayarları sadece saat ile mi yaptınız yoksa herhangi bir başka cihaz gerekli mi?
Aldığımdan beri her hangi bir ayarlama yapmadım, ama rakım ölçer deniz kenarında iken referans değer girilerek doğrulama sağlanabilir.
Ayrıca bugün için saatin gün boyu hava tahmin grafiğine bakın. Ciddi bir düşüş var ve bugün haberlerde akom sağnak yağış için ciddi uyarı yapmış.
Ben haberleri okumadan saatim sayesinde uyarımı almış oldum bugün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzelmiş
Atomic time keeping özelliği 6 tane belirli verici noktalarının kapsadığı yerlerde çalışıyormuş ve benim baktığım resimde avrupada fransa ve almanyada vardı ve kapsama alanı doğuya doğru italya veya yunanistan a kadardı. Sen denedin mi o özelliği veya anlayabildin mi sinyal alıp almadığını?
Yok o bizim ülkemizde olmuyor zaten onu biliyorum denememe bile gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
Yok o bizim ülkemizde olmuyor zaten onu biliyorum denememe bile gerek yok.
Yanlış biliyorsun İstanbul ve Ege kapsama alanı dışında değil. Daha önce de birileri bu konuda ön yargılı yaklaşmış sonunda bu belirttiğim bölgelerden sinyal alındığını kabul etmişti.
Şuradaki başlığı takip edin. Bu konuyla alakalı oldukça geniş bilgi edinebilirsiniz.
-
Ankara'da çekmiyor, geçen hafta İzmir'e gittiğimde deneyecektim ancak unuttum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X