Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.855
Cevap
96
Favori
264.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g shock un silikon kordonu sağlam mı? resimlerinde çoğunun çift delikli olduğunu gördüm.
    http://www.elifsaat.com/modules/catalog/products/pr_02_31435_min.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: crack12

g shock un silikon kordonu sağlam mı? resimlerinde çoğunun çift delikli olduğunu gördüm.

Sağlamdır hocam şüpheniz olmasın, G-Shock zaten zor kullanım alanlarına göre yapılıyor dayanıklıkta iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: crack12

g shock un silikon kordonu sağlam mı? resimlerinde çoğunun çift delikli olduğunu gördüm.

baya sağlam
  • Bende aranızdayım.1.5 yıldan beri kullanıyorum.
    İnternet fotoları:
     G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 7 Ağustos 2012; 0:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Bende aranızdayım.1.5 yıldan beri kullanıyorum.
    İnternet fotoları:
     G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

cok guzel saat hosgeldin aramiza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conbay -- 7 Ağustos 2012; 4:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Conbay hoşbulduk teşekkür ederim.İyi forumlar.
  • sifir yada 2.el g-shock ariyorum satmayi düsünen varmi.

• GD-100-1BDR model saati kullanıyorum saatimide seviyorum ama camında bi kaç leke kaldı ,ışığa tutunca filan belli oluyo, normal yollarla temizliyemedim acaba nasıl temizliyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue-Eyes White Dragon

GD-100-1BDR model saati kullanıyorum saatimide seviyorum ama camında bi kaç leke kaldı ,ışığa tutunca filan belli oluyo, normal yollarla temizliyemedim acaba nasıl temizliyebilirim?

Banyoda bir güzel yıkayın, sabunlayın çıkar. Çıkmazsa o lekeyi nasıl yaptın diye sormamız gerekir, alacağımız cevabe göre de muhtemelen servise gönderin deriz:)
  • bu saatin çağı 53 değilmi ? bilekleriniz boyu kaç sorması ayıp ? 17.5 benimkisi olurmu ?
  • 17.5 cm bilek çevresi için 45 mm üstü saatler çok büyük olur. Hatta 45 mm bile büyük olur, max. 42mm uyar size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

17.5 cm bilek çevresi için 45 mm üstü saatler çok büyük olur. Hatta 45 mm bile büyük olur, max. 42mm uyar size.

Genişlik 52 mm ama ?
  • Hangi saat olursa olsun bilekte denemeden almamakta fayda var çünkü öyle bir bezele sahip olur ki saat 44 mm'lik kasayı 42 mm gibi gösterebilir. Veya Rolex'in kasalarında olduğu gibi 38-39 mm'lik bir saati 41-42 mm gibi algılatabilir.
  • bir de her gshock büyük olacak diye bir durum da yok, bir sayfa geride ben kendi saatimin resmini paylaştım. ilk aldığımda 15 yaşımda falandım ve de hiç de büyük durmuyordu
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bir de her gshock büyük olacak diye bir durum da yok, bir sayfa geride ben kendi saatimin resmini paylaştım. ilk aldığımda 15 yaşımda falandım ve de hiç de büyük durmuyordu
    .

yaklaşık bileğinin boyu kaçtı hocam ? arkadaşlarımın %70 i bende ince bilekli 4-5 kişiye sordum deminden sen normal bileklisin ince değildiyorlar ... 17.5 ama genişlik 50-55 mm civarı.. yurtdışından gelirken dayım alıcak deniyemiyorum o yüzden :(
  • Arkadaşlar hani ilk sayfada 1 bayan varya bileklerim ondan çok az daha kalın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityenes

bu saatin çağı 53 değilmi ? bilekleriniz boyu kaç sorması ayıp ? 17.5 benimkisi olurmu ?

benim de 16.5 gayet guzel oluyor g-shock bilegi saran bir saat. aksine daha hos oluyor ama deneyin mutlaka kolunuzda da

• quote:

Orijinalden alıntı: conbay

quote:

Orijinalden alıntı: cityenes

bu saatin çağı 53 değilmi ? bilekleriniz boyu kaç sorması ayıp ? 17.5 benimkisi olurmu ?

benim de 16.5 gayet guzel oluyor g-shock bilegi saran bir saat. aksine daha hos oluyor ama deneyin mutlaka kolunuzda da

hocam son olarak madem 1.65 48 mm yurt dışından gelme ( kinw power replika ) koluma otururmu , dayım japonyadan gelicek kısmetsede :)
    gerçi yeri olmadı ama aklıma gelmişken soruuym dedim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şu eminem saati hiçbir saatçide yok sitelerde stoklarda yok nerden buluruz dw6900nb7dr olması lazım..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.