Bildirim
G-Shock Topluluğu. (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
sifir yada 2.el g-shock ariyorum satmayi düsünen varmi.
6 aylık g shock var satılık...
ilgilenenler pm atabilir...çiziksiz...faturalı...orjinal kutulu...
www.hepsiburada.comCasio GA-120-1ADR G-Shock Erkek Kol Saati Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/liste/casio-ga-120-1adr-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saga1201adr&categoryId=25008404
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 22 Ağustos 2012; 23:12:31 >
-
şirinler mavisi muhteşem.. -
quote:
Orijinalden alıntı: req16
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
sifir yada 2.el g-shock ariyorum satmayi düsünen varmi.
6 aylık g shock var satılık...
ilgilenenler pm atabilir...çiziksiz...faturalı...orjinal kutulu...
http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ga-120-1adr-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saga1201adr&categoryId=25008404
satıldı...
-
alındı... :D
-
biraz canlansın şurası yahu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Bende aranızdayım.1.5 yıldan beri kullanıyorum.
İnternet fotoları:
bu fotodaki g-shock mu yoksa (fotodakinin modeli GA100)
bu g-shock mu arkadaşlar (g-304rl-1a1). ikisi arasında özellik olarak pek fark göremedim anlattığına göre kalitedede fark yok bu modelde akrep ve yelkovan ayrıca fosforlu birde fiyatı daha uygun g-304rl-1a1
-
bugün iki model aldım arkadaşlar
bir koyu bir açık birkaç ay yeter bana bunlar sonra da frogman olsun mudman olsun daha pro modellere yönelicem..
-
saatçiden sipariş vereceğim ama güvenemiyorum. Orjinal olup olmadığını nerden anlayabiliriz? Yada alış veriş yaptığınız güvenli bir site önerebilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Eren Taner
bir koyu bir açık birkaç ay yeter bana bunlar sonra da frogman olsun mudman olsun daha pro modellere yönelicem..
hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
siyah olanı beğendim...karizma duruyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: crack12
saatçiden sipariş vereceğim ama güvenemiyorum. Orjinal olup olmadığını nerden anlayabiliriz? Yada alış veriş yaptığınız güvenli bir site önerebilir misiniz?
çoğu yerde sıkıntı olmaz...
gittigidiyor hepsiburada hizlial ben aldım sıkıntı olmadı... -
quote:
saatçiden sipariş vereceğim ama güvenemiyorum. Orjinal olup olmadığını nerden anlayabiliriz? Yada alış veriş yaptığınız güvenli bir site önerebilir misiniz?
son birkaç gündür saatlerle iligi araştırıyorum.
sana gönderdikleri saatin, üzerindeki numarası, ersa yada karpa garanti kağıdının bilgisayar yazısıyla yazılan kağıdında varsa sorun olacağını sanmıyorum çünkü saatçiye sorduğumda bu cevabı verdi eğer yoksa geri gönderebilirsin diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: TRajikomik
quote:
son birkaç gündür saatlerle iligi araştırıyorum.
sana gönderdikleri saatin, üzerindeki numarası, ersa yada karpa garanti kağıdının bilgisayar yazısıyla yazılan kağıdında varsa sorun olacağını sanmıyorum çünkü saatçiye sorduğumda bu cevabı verdi eğer yoksa geri gönderebilirsin diye düşünüyorum.
dostum baktım şimdi gg de fırsatsaati diye bir saatçi var
ben ondan alıyorum açılmamış sıfır kutulu garantili yolluyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: req16
quote:
Orijinalden alıntı: Eren Taner
hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
siyah olanı beğendim...karizma duruyor...
öyle gerçekten beyazı da çok beğenerek aldım.. 30. yıl ürünlerini gördünüz mü g-shock'un 30. partisinde kırmızı bi seri yapmışlar eminem konsere çıkmış o da takmış bi forgman falan onlar da çok hoşuma gitti koyarım bi ara buraya..
-
Ulan çok güzel saat ama bileğim ince (15 cm)olduğu için büyük gelir diye almıyorum. -
ga100 serisi almayı düşünüyorum ama bileğim 15cm acaba çok mu büyük durur -
quote:
Orijinalden alıntı: AtaletMomenti
ga100 serisi almayı düşünüyorum ama bileğim 15cm acaba çok mu büyük durur
benimde bileğim fazla ince sorun olmuyo görünüşte -
aynen alışıo insan bide çok abzürt durmuyor... -
bende ilk g shock siparişimi verdim:) GDF-100 -
.quote:
Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TRquote:
Orijinalden alıntı: AtaletMomenti
ga100 serisi almayı düşünüyorum ama bileğim 15cm acaba çok mu büyük durur
benimde bileğim fazla ince sorun olmuyo görünüşte
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 13:05:19 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X