Bildirim
G-SYNC hangisi alınmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
PG248Q -
aoc u önermem aynısının freesync olanını kullandım uzun süre. panel türü TN olduğu için videolarda filmlerde falan insanı kanser ediyor ne yazık ki. karanlık siyah sahnelerde akrelenmeyi engellemek için gamma ile oynayarak düzeltiyorsun bu sefer renkler gidiyor. diğer monitörler de TN panelli ancak nasıl görüntü veriyorlar bilmiyorum ancak genel özelliklere bakınca asusunki gereğinden pahalı duruyor bence. dellin fiyatı uygun hem de 2k çözünürlüklü. eğer ekran kartın iyiyse dell'i tavsiye ederim ben. ancak dediğim gibi bunlar TN panel olduğu için renklerde solukluk siyahlıklarda karelenme görebilirsin videolarda filmlerde falan. kullanıcı yorumlarına redditte falan karşılaştırmalara bir bak ama aoc olanı kesinlikle alma derim -
Selam,
Ekran kartın minimum GTX1070 ise Dell 2K yı tavsiye edebilirim. 2K çözünürlüklü monitörlerde düşük ekran kartı kullandığında Full HD oyunlarda görüntü bulanık şekilde gözüküyor.
F/P cihazı olarak AOC G2460PG yi tavsiye edebilirim. Menü üzerinden overclock ise 180hz e kadar çıkabiliyor. Kullanan çok arkadaşım var kesin tavsiyedir. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartını eklemeyı unutmusum kusura bakmayın işlemi i7 6700k ekran kartı olarak GTX 1080 kullanıyorum. -
Dell s2417dg kesinlikle ve kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: jackal_28
Ekran kartını eklemeyı unutmusum kusura bakmayın işlemi i7 6700k ekran kartı olarak GTX 1080 kullanıyorum.
fiyat limitlerin içerisinde olan pg248q yu kullanabilirsin. -
Ekran kartınız gtx 1080, full hd modelleri eleyin o yüzden. Dell mantıklı bir seçim olur. Ayrıca dell den kullanıcıları memnun tn olmasına ragmen renkler güzel, servisi de başarılı.
Genel cevaplar dell üzerine yoğunlaşmış ,bıraz daha derıne ındığımde dell mantıklı gözüküyor ,ani bir değişiklik olmazsa dell alacağım gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X