Şimdi Ara

g102 makro ayarı yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar mausu yeni aldım. makro ayararını yapıyorum ama sol tuş ve sağ tuşa atama yapılmıyor . onlar sabit yerinde . sol tiki başka tuşa alıyorum ama yinede yerine tuş atayamıyorum . mausta öyle özellik yok mu acaba

• yardım edecek biri yok mu
  • 300s kullanıyorum. Az önce denedim. Bende oluyor.
    Oyun Yazılımı'nda sol tuşun altındaki aşşağı oka tıklayınca yeni komut ata gibi seçenekler çıkmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eshnud

300s kullanıyorum. Az önce denedim. Bende oluyor.
    Oyun Yazılımı'nda sol tuşun altındaki aşşağı oka tıklayınca yeni komut ata gibi seçenekler çıkmıyor mu ?

malesef çıkmıyor . bu çıkıyo sadece . sol tıkı başta tuş yaptığımda da sonuç aynı değişmiyor

• Fare veya uygulamanını o versiyonu bunu desteklemiyor. Bendeki versiyonu 8.85.215. Bu versiyon ile belki yapılabiliyordur. İnternetde bulamazsan Programın şu versiyonları bende var. Biryere yükliyebilirim.
    Veya 3. parti yazılımlarda işini görebilcek birşey olabilir. Geçen günhttps://autohotkey.com/ bunu buldum. İhtiyaç duymadığım için kurcalamadım.
    Bende Oyun Yazılımı'nda bu şekilde sol tuşa makro atıyabiliyorum. Sol tuşu başka bir tuşa atamadan makro da atıyabiliyorum ama önce sol tuşu başka bir tuşa ata diye hata veriyor.

Edit: Şunu buldum.https://community.logitech.com/s/question/0D55A00006yTBxSSAW/g102-prodigy-left-and-right-button-cant-be-changed-software-bug
    Şu ayarı yapmışmıydın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eshnud -- 29 Temmuz 2017; 2:39:34 >

• teşekkür ederim hocam ama sorunum çözülmedi .
    yazılımın birçok sürümünü denedim . bir seviyeden sonra mausu görmüyor zaten . o seviyeye kadar da hiç değişmedi durum aynı . galiba mausun özelliği o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Makro tuşu atama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.